Graziai ir nuosirdziai bendraujam, rodomes, diskutuojam, patarinejam toliau.
Ankstesne temute
Minerva, prašau plačiau apie gagatą Kaip tik neseniai buvau Vasiljevo kolekcijos parodoje, tai atmintin įstrigo juodojo gintaro sagės, kurios buvo priderintos ne tik prie gedulo, bet ir kasdienių ar puošnių rūbų. Beje, netgi iš labai arti, mano neįgudusiai akiai ši medžiaga (ar akmuo? bet gintaras visgi nėra akmuo ) pasirodė kaip elementari plastmasė
Beje, visas su praėjusiom šventėm, su gimtadieniais ir su Naujaisiais! Visomis šiomis progomis linkiu vertingų, mielų ir įdomių trofėjų
Beje, visas su praėjusiom šventėm, su gimtadieniais ir su Naujaisiais! Visomis šiomis progomis linkiu vertingų, mielų ir įdomių trofėjų
Oi koks geras palinkejimas
Tai ash nauja tema pradedu su savo dovanom
Tataigi dvi vintage sages [rodytos temoje jau anksciau, bet kadangi gavau jas pries Kaledas tai ir rodau su Kaledu dovanom] beigi pakabutis, kuris mane pasieke labai netiketai
O cia vintage inspired dovanos
Lauktuves ish italijos - gabykla [labai patiko paveiksliukas ]
Siuvimo reikmenu dezute
Brolienes daryta dekupazuota dezute karoliukams [nors zadu joje papuosalus laikyti]
O cia mano manijai metalinem dezutem patenkinti ir Nostalgie parodyti, nes kai buvau pas ja uzsukus, tai jos rodytos puikiausios metalines sausainiu dezutes irgi buvo tos pacios firmos, tik isleistos ne shiais metais
Buvo dar su Kalediniu miesteliu, bet emiau labiau neutralia Gal ir dar ta kita spesiu isigyt
Tai ash nauja tema pradedu su savo dovanom
Tataigi dvi vintage sages [rodytos temoje jau anksciau, bet kadangi gavau jas pries Kaledas tai ir rodau su Kaledu dovanom] beigi pakabutis, kuris mane pasieke labai netiketai
O cia vintage inspired dovanos
Lauktuves ish italijos - gabykla [labai patiko paveiksliukas ]
Siuvimo reikmenu dezute
Brolienes daryta dekupazuota dezute karoliukams [nors zadu joje papuosalus laikyti]
O cia mano manijai metalinem dezutem patenkinti ir Nostalgie parodyti, nes kai buvau pas ja uzsukus, tai jos rodytos puikiausios metalines sausainiu dezutes irgi buvo tos pacios firmos, tik isleistos ne shiais metais
Buvo dar su Kalediniu miesteliu, bet emiau labiau neutralia Gal ir dar ta kita spesiu isigyt
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 02, 23:36)
WAU!...... lobiu kokiu pridejai , o labiausiai, tai mane pakabutis uzbure
Sveikos.
Geru metu, geru pirkiniu!!
Na jau kabykla kokia gera Kaip ir visa kita
Paskaiciau apie mourning . Nors as visai netikiu jokias neigiamumais daiktuose. Galbut, nenoreciau pati nesiot su israizytais vardais, jei tai man nieko nesako. Bet tas kudlas ramiai iskratyciau, vandenuku ar degtinele praplauciau, ir nesukciau sau galvos. O gal ten koks isimylejes ar isimylejusi patyliukais nugnybo ta kuoksta ir isidejo? Kalbu apie tuos daiktus, kur nera jokio uzraso apie mirti ar atminima.
Va , lapnoju torto likucius is atikvarinio bliudelio ir nespringstu
man. Niekaip neisiunciu laisko su tais meginukais. Taip gerai namie, kad tingiu net pagalvot apie ejima
Geru metu, geru pirkiniu!!
Na jau kabykla kokia gera Kaip ir visa kita
Paskaiciau apie mourning . Nors as visai netikiu jokias neigiamumais daiktuose. Galbut, nenoreciau pati nesiot su israizytais vardais, jei tai man nieko nesako. Bet tas kudlas ramiai iskratyciau, vandenuku ar degtinele praplauciau, ir nesukciau sau galvos. O gal ten koks isimylejes ar isimylejusi patyliukais nugnybo ta kuoksta ir isidejo? Kalbu apie tuos daiktus, kur nera jokio uzraso apie mirti ar atminima.
Va , lapnoju torto likucius is atikvarinio bliudelio ir nespringstu
man. Niekaip neisiunciu laisko su tais meginukais. Taip gerai namie, kad tingiu net pagalvot apie ejima
http://artofmourning...sm.html#animals
Cia kazkur raso, kad gintaras simbolizuoja panieka
Peleda-isminti, suprantama.Bet zuvis =tikejimas?
Cia kazkur raso, kad gintaras simbolizuoja panieka
Peleda-isminti, suprantama.Bet zuvis =tikejimas?
Gin, pakabukas koks grazus Ta vidurine detale, kur gelytes, kokios medziagos? Prisimenu labai grozejaus rankdarbiu temoje auskariukais su gelytem, kur irgi ant tokio balto fono buvo padaryti, kaip porcelianas atrode
Kitos gerybes ir puikios, ypac dekupazo dezute
Zazuna, danske
Gazelle, cia irgi kazkas panasaus i porceliana, bet nesu tikra Jis toks nemazas, man kazkodel kaip snaige atrodo Reiktu dovanojusio zmogaus paklausineti apie istorija pakabuko, nes kiek zinau tai jis nera pirktas
Ash apie tas mourning sages net nebuvau girdejus Dabar paziurejau tai patiko vaizdas, reiks paskaitinet Danske, kad jei istrauktum plaukus tai kazin ar atgal sudetum Kol ash supratau, kad tie pynimai tai plaukai
Beje, buvau ir ash Vasiljevo parodoje tai labai patiko, tik man prie kai kuriu eksponatu truko numeriuku, nes kai kur ish pavadinimo nelabai supratau Na ir shiaip i sunumeruotus lengviau ziuret Mane labiausiai suzavejo siuvinejimai, neriniai
Gazelle, cia irgi kazkas panasaus i porceliana, bet nesu tikra Jis toks nemazas, man kazkodel kaip snaige atrodo Reiktu dovanojusio zmogaus paklausineti apie istorija pakabuko, nes kiek zinau tai jis nera pirktas
Ash apie tas mourning sages net nebuvau girdejus Dabar paziurejau tai patiko vaizdas, reiks paskaitinet Danske, kad jei istrauktum plaukus tai kazin ar atgal sudetum Kol ash supratau, kad tie pynimai tai plaukai
Beje, buvau ir ash Vasiljevo parodoje tai labai patiko, tik man prie kai kuriu eksponatu truko numeriuku, nes kai kur ish pavadinimo nelabai supratau Na ir shiaip i sunumeruotus lengviau ziuret Mane labiausiai suzavejo siuvinejimai, neriniai
QUOTE(danske @ 2010 01 03, 00:13)
Bet zuvis =tikejimas?
Zuvis tikrai simbolizuoja tikejima, nezinau kodel tokia simbolika, bet pamenu, kad teisybe
QUOTE(GinCherry @ 2010 01 03, 00:27)
O anie auskariukai kur darei is kokios medziagos buvo? Man kaip grazu tokio tipo papuosalai
QUOTE(danske @ 2010 01 02, 23:13)
Bet zuvis =tikejimas?
Krikščionių simbolis - žuvis.