Įkraunama...
Įkraunama...

Trumpi megztukai, bolero

QUOTE(Carollina @ 2011 11 17, 12:46)
Zaliojo bolero mazesnysis broliukas - violetinis bolero, megztas is vernito pusvilnes, 2.5 nr virbalais. Gavosi S dydis  4u.gif

nu laaaaabai grazu
Atsakyti
Zaliojo bolero mazesnysis broliukas - violetinis bolero, megztas is vernito pusvilnes, 2.5 nr virbalais. Gavosi S dydis  4u.gif
user posted image

sveiki, gal galite pasidalinti mezgimo schema? 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras mano megztukui mergaites 4u.gif
Stai schema:
user posted image
sekmes besidarbuojant - nepamirskite pasirodyti kas ir kaip gavosi smile.gif

o cia orginalu foto smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 17 lapkričio 2011 - 12:26

iš kelių šakų (siūlelių) pusvilnės mezgei? Ar pati linkusi tankiai ar laisvai megzti? Ar jis gavosi neperstoras, nes storų nemegztu?
Atsakyti
galit man issifruoti sia schemute?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Audrikė @ 2011 11 17, 17:57)
galit man issifruoti sia schemute?
user posted image

kairėj pusėj rankovė, viršuje nugaros pusė, dešinėje kaklas, o priekyje jau kaip suprantu priekiukas
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2011 11 17, 17:21)
iš kelių šakų (siūlelių) pusvilnės mezgei? Ar pati linkusi tankiai ar laisvai megzti? Ar jis gavosi neperstoras, nes storų nemegztu?

NEt nz ..as manau kad mezgu normaliai, nei suspaustai nei laisvai. O sitam butent megztukui graziau ziurisi kai siuliukai storesni. Nes pati bandziau is merinu vilneles megzti toki pati bolero (esu idejusi foto zalio), tai butent sitas violetinis zymiai graziau ziurejosi ir ant kuno 'gulejo'. O siulai vernito pusvilne..ten bijau sumeluoti bet man rodos 100 gr. apie 270 metru., tai 3 matkelius sunaudojau. Pirkau juos Kaune prie Baziu ziedo ta parduotuvele kur yra, ten matkelis 6 lt. kainavo, tai savikaina mezginio 18lt. Aisku mezgiau 2.5 virbalais, jei megzsi didesniais, tada jau reiktu 4 matkiuku siuliuku.
Atsakyti
Mano pirmasis didesnis ir sudetingesnis mezginys nei salis . Ikvepta cia esanciu pavyzdziu pabandziau nusinarplioti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 17, 13:46)

koks gražus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 11 22, 14:21)
koks gražus bigsmile.gif

Aciu merginos uz grazu zodi 4u.gif
Atsakyti
CAROLLINA - gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 23 lapkričio 2011 - 15:40
sveikos merginos,stai koki as dariau bolerouser posted imageuser posted image
Atsakyti