Zaliasis bolero
Tai čia jau tas plačiai aptarinėtas bolero iš trikampių?
Labai gražu Spalva ne mano, bet vistiek laaabai gražu
QUOTE(aiwita @ 2011 11 02, 19:06)
Tai čia jau tas plačiai aptarinėtas bolero iš trikampių?
Dekui cia skaitosi is penkiakampiu tas bolero, bet jo cia tas kuris paskutiniu metu placiai aptarinetas. O kas del spalvu, tai pas mane visi namai ryskiomis spalvomis nuspalvinti. Labai myliu raudona, zalia, melyna, geltona spalvas..tai ir megztukas gavosi toks samanu spalvos
Labai gražu gal galit pasakyti, kur yas bolero aptartas-norėčiau pasiskaityti. Ačiū
QUOTE(Mil@na @ 2011 11 02, 20:20)
Labai gražu gal galit pasakyti, kur yas bolero aptartas-norėčiau pasiskaityti. Ačiū
Aciu ten temoje 'mezgimas pradedancioms' as kazkiek klausinejausi kas ir kaip. Aisku jei bandysit megzt (schema toje temoje yra) tai galite manes klausti - atsakysiu kas ir kaip.
QUOTE(Carollina @ 2011 11 02, 18:41)
Zaliasis bolero
Koks gražus, labai
QUOTE(ElenaR @ 2010 09 29, 10:27)
Atsiprašau, bet didesnio neturiu
esmė yra tokia:
štai schema [url=http://radikal.ru/F/s006.radikal.ru/i215/1009/29/2e2538763695u ir aš.jpg.html][/url]
o čia piešinukas, kaip apsisukt
esmė yra tokia:
štai schema [url=http://radikal.ru/F/s006.radikal.ru/i215/1009/29/2e2538763695u ir aš.jpg.html][/url]
o čia piešinukas, kaip apsisukt
Sveikos,
Ar jau kuri bandėte šį grožį megzti? Labai norėčiau ir aš Tik nežinau nuo ko pradėti, kokie siūlai tinkamiausi, kokių išmatavimų reiktų?
QUOTE(*Pavasarė* @ 2011 11 05, 21:38)
Sveikos,
Ar jau kuri bandėte šį grožį megzti? Labai norėčiau ir aš Tik nežinau nuo ko pradėti, kokie siūlai tinkamiausi, kokių išmatavimų reiktų?
Vis planuoju, bet ką nors pradedu prieš tai daryti
Bet mano planuose yra irgi
QUOTE(*Pavasarė* @ 2011 11 05, 20:38)
Sveikos,
As dabar mezgu Ismatavimai tai is akies..maciau rusaites nusimezge toki sali ir siaura, bet man negrazu...kazkoks siauras sasyskinas gaunasi. As mezgu is tokio kaip ir mochero, nebeturiu popieriuko jau as nuo tu siulu, tai negaliu paziuret sudeties. Rasta mezgu tokiais kaip lapais, labai graziai gaunasi.
QUOTE(vasareja123 @ 2011 11 17, 12:56)
sveiki, gal galite pasidalinti mezgimo schema?