Turiu vieno trumpo megztuko pavyzdeli. Ir mezgasi labai idomiai. Deja, schemutes neturiu.
Pirma, reikia numegzt rankoves, vienos rankoves pradzia yra kitos pabaiga.
Antra, reikia susiut rankoves iki pazastu.
Trecia, o aplink likusia viduriniaja dali reikia ir aplink pazastis reikia iskabint akis ir megzt, po to reikia graziai paplatint.
Manau tikrai nieko sudetingo, galima ir savo fantazija pasitelkt.
http://s226.photobuc...nt=LastScan.jpg
Sekmes
Pirma, reikia numegzt rankoves, vienos rankoves pradzia yra kitos pabaiga.
Antra, reikia susiut rankoves iki pazastu.
Trecia, o aplink likusia viduriniaja dali reikia ir aplink pazastis reikia iskabint akis ir megzt, po to reikia graziai paplatint.
Manau tikrai nieko sudetingo, galima ir savo fantazija pasitelkt.
http://s226.photobuc...nt=LastScan.jpg
Sekmes
QUOTE(NKriste @ 2007 10 11, 14:06)
Sakyciau net labaimvykes
merginos, gal kas shemutę turit
tokio kaip čia megztuko, arba bent aprašymą kokio panašaus, kaip tuos kraštus apvalius megzti.
tokio kaip čia megztuko, arba bent aprašymą kokio panašaus, kaip tuos kraštus apvalius megzti.
QUOTE(LĖTA @ 2008 01 03, 21:41)
Šakės Koks gražus megztukas
QUOTE(LĖTA @ 2008 01 03, 21:41)
kiek suprantu čia atskirai dalys numegztos (rankovės, nugara ir du priekiai) po to susiūta, surinktos akys ir apmegzta bent jau aš, nepatyrusi mezgėja, taip manau
QUOTE(puupsikas @ 2008 01 04, 23:08)
kiek suprantu čia atskirai dalys numegztos (rankovės, nugara ir du priekiai) po to susiūta, surinktos akys ir apmegzta bent jau aš, nepatyrusi mezgėja, taip manau
Nu tiek ir aš suprantu, bet kaip užapvalintai padaryti ir kalnierių, tai nesuprantu...
Čia mačiau Silkine nusimezgusi buvo, parašiau į až, gal schemutę turi, tai jokio atsakymo negavau. Arba neturi schemutės, arba dalintis nenori...
QUOTE(LĖTA @ 2008 01 07, 12:49)
Nu tiek ir aš suprantu, bet kaip užapvalintai padaryti ir kalnierių, tai nesuprantu...
Čia mačiau Silkine nusimezgusi buvo, parašiau į až, gal schemutę turi, tai jokio atsakymo negavau. Arba neturi schemutės, arba dalintis nenori...
nu tai gal megzti surinkus akis ir viskas gal bus geras ir savaine užsiries
Man atrodo, kad mezgant ten kažkaip šonų kraštuose, kur tos kvarbatkos akis reikia mažinti, o apykaklė ko gero V formos, paskui prisiūta apykaklė. Ale kaip padaryti, kad prie kaklo plačiau, o kitur po vienodai?
Mezgejėlės, gal kuri patars. Nu nenorėkit tik jūs, patyrusios mezgėjos, gražios vaikščioti, suteikite ir mums, žalioms, galimybę...
Mezgejėlės, gal kuri patars. Nu nenorėkit tik jūs, patyrusios mezgėjos, gražios vaikščioti, suteikite ir mums, žalioms, galimybę...
Seniai aš juo žavėjausi
Ir galų gale....... mano variantas, mezgiau dukrytei
Ir galų gale....... mano variantas, mezgiau dukrytei
QUOTE(knopkė @ 2008 01 08, 19:23)
labai gražu
O ten ties liemeniu sujungta ,ar baigiasi rozine spalva