Šį burbuliuotą gražuolį tikrai lengva nusimegzt, bet norint išgauti tikrąjį efektą, reikia sumegzti labai nemažai skirtingų faktūrų siūlų - kad gautųsi gražus melanžas. Ir jų reikia tikrai daug...
Mačiau gyvai tokį - draugė mezgė, tai laaaaabai brangus gavosi
Aš tokį mezgiau,tikrai daug siūlų suėjo,panelė,kuriai mezgiau turėjo jų pirkt papildomai,ir kaip tyčia jų nebebuvo bandėm derint su kita spalva....Tie bumbulai "suvalgo" daugiau nei pats megztukas
P.S.prieš megzdama,labai atydžiai išstudijavau nuotrauką žurnale,joje buvo aiškiai matyti,kad siūlas- melanžas,pakankamai storas
P.S.prieš megzdama,labai atydžiai išstudijavau nuotrauką žurnale,joje buvo aiškiai matyti,kad siūlas- melanžas,pakankamai storas
man tas su bumbulais tai nea....
O tas kur Bitė maja įdėjo, tai vaje koks gražus. O dar rankovės skirtingos, kaip įdomiai, gal kas scemutę turit?
O tas kur Bitė maja įdėjo, tai vaje koks gražus. O dar rankovės skirtingos, kaip įdomiai, gal kas scemutę turit?
Sakykit, cia kazin vaseliu megsta? jei taip, tai man be sansu ji nusimgsti, nu nemoku as su tuo vaseliu.
QUOTE(@asta @ 2007 02 01, 21:19)
Aš tokį mezgiau,tikrai daug siūlų suėjo,panelė,kuriai mezgiau turėjo jų pirkt papildomai,ir kaip tyčia jų nebebuvo bandėm derint su kita spalva....Tie bumbulai "suvalgo" daugiau nei pats megztukas
gal galetum schema to kamoliuoto?
QUOTE(VaNilline @ 2007 02 01, 20:01)
Vajei kaip užsimaniau
Bet sakot brangiai gaunasi
Gal kokius senus megztukus išardyt reikėtų...
Papildyta:
Aha ir aš schemutės norėčiau
o ką reiškia tas "melanžas"? Ar tai kad megzta kartu su keletu siūlų? Ar kaip čia suprast reiktų?
QUOTE(betite @ 2007 02 02, 11:50)
Sakykit, cia kazin vaseliu megsta? jei taip, tai man be sansu ji nusimgsti, nu nemoku as su tuo vaseliu.
Taip,vašeliu
QUOTE(betite @ 2007 02 02, 11:50)
Man atrodo, kad cia ne vaseliu nerta, o virbalais megzta!
Noreciau is jusu pagalbos, gal kas zinos, atskiros mezgimo temos nelabai radau, tai rasau cia; jei numegztas daigtas per ankstai, stori siulai ir ploni virbalai, ir mezginys kietas, gal imanoma ji kazkokiu budu paminkstint neardant ir nepermezgant???
QUOTE(betite @ 2007 02 02, 10:50)
Sakyčiau visų pamėgtu šalių raštu-užmetimas,dvi sumegzt gerąja akim
QUOTE(betite @ 2007 02 02, 11:36)
gal galetum schema to kamoliuoto?
Kaip daryt bumbulus kėliau berodz į "Klausimų "temą,ten paieškok
QUOTE(bugytė @ 2007 02 02, 11:41)
Vajei kaip užsimaniau
Papildyta:
o ką reiškia tas "melanžas"? Ar tai kad megzta kartu su keletu siūlų? Ar kaip čia suprast reiktų?
Papildyta:
Melanžas,tai spalvotas siūlas.Jį galima daryt pačiai-derint kelių spalvų plonus siūlus,arba pirkti,jų būna visur,kur tik prekiauja mezgimo reikmenimis,jie iš savęs margi,kelių spalvų siūlaisusikti į vieną giją
QUOTE(Ligrafi @ 2007 02 02, 11:49)
jei numegztas daigtas per ankstai, stori siulai ir ploni virbalai, ir mezginys kietas, gal imanoma ji kazkokiu budu paminkstint neardant ir nepermezgant???
Kogero vienintelė išeitis išardyti ir permegzti neaišku koks tas kietumas,gali bandyt perskalaut"Lenore"jis minkština ,bet kažin ar efektas bus
Jeigu vistik virbalais, tai gal galetumet rasteli pametet.
Papildyta:
kaip bumbulus daryt zinau, bet pacio megstinio schemos noreciau
Papildyta:
Nu tundra esu , bet gal galima aiskiau.
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2007 02 02, 12:03)
kaip bumbulus daryt zinau, bet pacio megstinio schemos noreciau
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2007 02 02, 12:03)
Sakyčiau visų pamėgtu šalių raštu-užmetimas,dvi sumegzt gerąja akim
Nu tundra esu , bet gal galima aiskiau.
Virbalais megzta, aišku. @asta juk parašė - visų pamėgtu rašteliu - dvi sumegztos gerąją, užmetimas ir t.t. Išvirkščioje pusėje - viskas išvirkščiosiomis. Megzta neplonais virbalais, bent aš taip manau
Ligrafi, teks ardyt ir permezginėt....manau, kad Lenor nelabai pagelbės...
@asta, gal atidarom bendrą temą? Patarėjų Juk mūsų su tavim patarimai dažniausiai sutampa, man jau pradeda atrodyt, kad mes pažįstamos
@asta, gal atidarom bendrą temą? Patarėjų Juk mūsų su tavim patarimai dažniausiai sutampa, man jau pradeda atrodyt, kad mes pažįstamos
QUOTE(Virbalai @ 2007 02 02, 12:35)
Virbalais megzta, aišku. @asta juk parašė - visų pamėgtu rašteliu - dvi sumegztos gerąją, užmetimas ir t.t. Išvirkščioje pusėje - viskas išvirkščiosiomis. Megzta neplonais virbalais, bent aš taip manau
tai gal verta susipažint kąąąą,po to jau užvesim temą"Klauskit,Virbalai ir Asta atsakys" šiaip tai gaila,kad tu vilnietė,būtų faina susitikt,paplepint prie kavos ar arbatos puodelio gal dažnai Kaune būni ?
Žinok,kai mezgiau šalį tavo nupasakotu būdu (dvi sumegztos gerąją, užmetimas ir t.t. Išvirkščioje pusėje - viskas išvirkščiosiomis.)labai skersavo ,reikia išmegzt dar vieną gerąja papildomai, o kai mezgi abejose pusėse vienodai-užmetimas,dvi sumezgam,užmetimas tuomet viskas ėjo kaip iš pypkės,ne vieną šalį taip numezgiau
Betite,klausei schemos kaip kamuolius daryt,o dabar sakai jau moki bumbulus.... Megztinio schemos neturiu,juk mezgiau iš žurnalo nuotraukos,po nosim turėdama žmogaus išmatavimus.Mezgiau gerom akim,tik ant rankovių dariau pynę,po to trijų dydžių bumbulus ir žaidžiau,dėliojau kur tinka kur netinka