QUOTE(ausru @ 2010 01 04, 19:07)
jurate_k, na kaip ispudziai po alergologinio?
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ar nieko nesumaisiau? Man regis jus gultis turejot, ar ne?
Labuks, Su Naijais matais visas, tikiuos siais metais baigsis mums visos bedos ir ateis geresni laikai musu vaikuciams.
Na taip, grizom mes is alergologinio per kucias. Kazkaip buvau nusitiekus blogiausiam, bet buvo visko. Jau budama ten, gavojau kaip jums visoms papasakot, bet tik laiko neturejau psisesti. Siaip mums odos bukles alergologginis nepatvarke, nes neeidau tepti jokiais hormoniniais vaistais. Taciau alergenu daug daugiau atsirado. Mums buvo padaryta vasaros gale maisto panele, o dabar padare vel. Ir pasirodo, jeigu pieno baltymui buvo nuline klase, tai dabar net 4. Jei suriui buvo nuline klase, dabar 3. kiausiniui liko ta pati 3 klase. Taip pat parode, kad esam alergiski kazkiek suniui ir stafilokokui. Aisku, ant odos vel rado ta nelaiminga AS, tad kelias dienas tepiau antibijotikais. Pagal SQORAD mums 74 balai. manau, kad cia jau labai daug? ar ne taip????
Papuolem mes pas Astrauskaite, dabar suprantu, ko visos tokios mamos nepatenkintos ja. Nu, keista, keista ji. Nors ji mane ir isvadino interneto auka. Nu, bet... tegu
Blogeja mums vistiek viskas. Nei tos tulcinos, niekieno nepadeda dietos. Jau pato esu tokioj nevilti. Pasak Astrauskaites, jau as pati esu isekus nuo visko.
Bet ga dabar papasakosiu kelis atsitikimus alergologiniam.
Savo vaika tepiau pati, nevaiksciojau as i tuos tepimo kambarnius, nes pora kartu patepliojus ju emoliantas, mums dar zymiai bogiau pabogejo. Jei per diena pageredavo, tai kai vakare istepa, ryte vel baisus. Sakau gydytojai, mums ne velnio nepadeda jusu tie tepalai, as net pati zinau, kad essex mums netinka. Vakare nuejus i ta tepimo kambari stovi sesute, jau ruosias tept essex, sakau mums netinka sitas, tada pasiule prancuzu fimos kazkoki emolianta (pamirsau pavadinima). Sakau mums ir sitas netiks, sakau, as turiu savo TS ir pasitepsiu. O man sesute, tai tada klotrimazolio, sakau, tai is kur tu zinai, kad mano vaikui grybas, jei dar odos meginio atsakymai nepareja, o ji ma: nu tai vistiek kazkuom tai reikia tept. Nu, kaip jums bajeris, bee tept. Sakau, kazin ar jus savo vaikus tepliotumt taip , kad tik reikia. Tai daviau patep tuo emolintu prancuzu firmos, nors ir tas netiko. AAAA, dar pries tai gydytoja, tai isteapm hormonais. O as: tai kad jam nepadeda. Sakau, jei zinociaum, kad nors savaite bus grazus, tikrai duociau. O cia jau ant ryt vel viskas bumerangu sugris, tai kam cia to reikia. Tai ji man: tai jus bent nakti pamiegosit. O as: as ir taip gerai miegu. Nu jus issivaizduokit, siaubas kazkoks. Ryte as astrauskaite ir sakau, nepadeda mums tie amulientai, o ji man vistiek savo varo, kad ne taip negali buti. tai kai apsiverkiau prie jos, tada sako, nu tepkit savo TS. Tai i ta kambaroi daugiau ir nejau. Siap tik man klausimas kilo, mus israse namo, bet AS ir nepatikrino, ar dingo nuo odos?? Reiks man ryt jos pacios paklaust, nes eisim vel misini issirasyt, mano vaikui taip ji sunku sugirdyt
Tad gavom mes dabar kompensujama Neocate. Bejs, tos mamytes, kuriu vaikuciai turi jau daugiau negu metukus ir gali gaut kompensuoja Neocate. Tik reikia spec komisijos kazkokios isvadu. Kai gilejom, vienai mamyte israse Noecate kompensuojama, nors jos suneliui jau 2 metukai.
Taip pat buvo ir labai geru sesuciu, labai jos mane paguode ir neleido pulti i nevelti. Gavom dviviete pala, kurioje gulejom vieni. Pastebejau, kad visi toki leliukai vieni guli. Siaip Astrauskaite dave ir labai geru patarimu, manau ji savo sriti gerai ismano, tik jos charakteris labai jau nekoks. Ir kaip vienos pirmam pusapi viena mama citavo kazkuri daktara: reikia paciai ziuret, ka vaikui duoda, kaip duoda ir kiek.
Tiesa dar, Astrauskaite sako, ko jus anksciau nesigulet, kai tik prasidejo. Sakau, o kas siule. Vaiciulioniene isvis ti stipriausius hormonus israsyt tesugebejo. Jau net jei Astrauskaite sako, kad kaip ji galejo tokius stiprius rasyt, tai ka man sneket......
Taip pat pasakiau ir del to rusisko bakteriofao, tai ji iko labai nepatenkinta, kad anot "tokiu netradiciniu budu gydymes". Nu, bet cia jau ne jos reikalas, svarbu mums padejo ir nepablogino, nors mums kai gerem laai geras efektas buvo. Ji sako, kad sia pablogejima, galejo sukelt ir bakteriogas. Nors asmeniskai as, netikiu. Kiek literaturos skaytita ir panasiai. Mano vaikas pirmas but buves toks.
Oi kiek as cia issipleciau, nepit, jei daug klaidu. Skubejau, nes maniskiui dantys dygsta, tai tks oziukas, kad