QUOTE(ausru @ 2010 01 17, 21:52)
As irgi dar turiu orchideja ir dracena. Orchideja nezydi pakolkas, tai jos kaip ir nebijau, o apie dracenas kazkur kazka skaiciau negero (reikes atsikasti kur), tai vis galvoju gal kur isvezti man ja
o dracenos, žiūrint kokios rūšies, bet dauguma lyg valo orą. jos turi nuodingų medžiagų, tai kaip suprantu pavojingos paragavus, gal ir liest nereiktų leist vaikui. na ir aš jokiu būdų nestatyčiau augalų miegamajame. žinau tą jausmą, kai nebežinai kur ieškotpriežasties ir ko griebtis, tai ir nekaltus augalus mestum lauk, bet juos galima gal kam paskolinti kuriam laikui ir pažiūrėti, ar tai ką nors pakeist.
o dracenos, žiūrint kokios rūšies, bet dauguma lyg valo orą. jos turi nuodingų medžiagų, tai kaip suprantu pavojingos paragavus, gal ir liest nereiktų leist vaikui. na ir aš jokiu būdų nestatyčiau augalų miegamajame. žinau tą jausmą, kai nebežinai kur ieškotpriežasties ir ko griebtis, tai ir nekaltus augalus mestum lauk, bet juos galima gal kam paskolinti kuriam laikui ir pažiūrėti, ar tai ką nors pakeist.
orchidėjos kiek domėjaus anksčiau prie hipoalerginių man rods. bent jau dauguma tikria neturi jokio kvapo, turiu daug, tai tik viena, smulkiais bordo žiedeliais vos vos kvepia vanile. taigi alergizuoti kaip ir neturėtų, nebent tai kas kaupiasi - dulkės, drėgmė ar kenkėjai grunte.
QUOTE(LiloSun @ 2010 01 17, 21:55)
Man tai kartais atrodo, kad visi sutikti gyd kaip tik ir laukia kad isaugsim, ir israso vaistu tik tam kartui. Net ir homeopate, kai kalbejau telefonu ir klausiau api etai kada turetu pagereti, labai keistai susake: "Kiek jum dabar laiko?" Sakau- 1,3m. "O tai dar mazai, link 2ju turetu pageret". Tai neklause kiek laiko gerem jos zirniukus ar pan., o klause amziaus Keistai pasijutau, galboju taiir sita o irgi laukai kol isaugsim, o tada sakys cia jum pagerejo nuo musu vaistu
O mum pagerejimas po bakteriuofago ryskus, ziuresim ka tyrimai rodys.
O mum pagerejimas po bakteriuofago ryskus, ziuresim ka tyrimai rodys.
man va šitas homeopatų požiūris irgi šie tiek...