Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XX tema

QUOTE(ausru @ 2010 01 17, 21:52)
As irgi dar turiu orchideja ir dracena. Orchideja nezydi pakolkas, tai jos kaip ir nebijau, o apie dracenas kazkur kazka skaiciau negero (reikes atsikasti kur), tai vis galvoju gal kur isvezti man ja  g.gif

o dracenos, žiūrint kokios rūšies, bet dauguma lyg valo orą. jos turi nuodingų medžiagų, tai kaip suprantu pavojingos paragavus, gal ir liest nereiktų leist vaikui. na ir aš jokiu būdų nestatyčiau augalų miegamajame. žinau tą jausmą, kai nebežinai kur ieškotpriežasties ir ko griebtis, tai ir nekaltus augalus mestum lauk, bet juos galima gal kam paskolinti kuriam laikui ir pažiūrėti, ar tai ką nors pakeist.



orchidėjos kiek domėjaus anksčiau prie hipoalerginių man rods. bent jau dauguma tikria neturi jokio kvapo, turiu daug, tai tik viena, smulkiais bordo žiedeliais vos vos kvepia vanile. taigi alergizuoti kaip ir neturėtų, nebent tai kas kaupiasi - dulkės, drėgmė ar kenkėjai grunte.

QUOTE(LiloSun @ 2010 01 17, 21:55)
Man tai kartais atrodo, kad visi sutikti gyd kaip tik ir laukia kad isaugsim, ir israso vaistu tik tam kartui. Net ir homeopate, kai kalbejau telefonu ir klausiau api etai kada turetu pagereti, labai keistai susake: "Kiek jum dabar laiko?" Sakau- 1,3m. "O tai dar mazai, link 2ju turetu pageret". Tai neklause kiek laiko gerem jos zirniukus ar pan., o klause amziaus  g.gif Keistai pasijutau, galboju taiir sita o irgi laukai kol isaugsim, o tada sakys cia jum pagerejo nuo musu vaistu  g.gif

O mum pagerejimas po bakteriuofago ryskus, ziuresim ka tyrimai rodys.


man va šitas homeopatų požiūris irgi šie tiek... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 18 sausio 2010 - 09:38
Vynuoge, ka buvom maziukai gerem clemastinuma (tevegilis tik sirupe) tai buvo tokie ziaurus diegliai doh.gif tai veliau jau davem tik tabletese viska. Del miego, mum suprasetejo dygstant dantukams, nes negiliai miega, atsibunda, tada pradeda kasytis, nu zodziu.. Kai isdygo dantukas, tada biski geriau, bet kol susiderinam, tada vel koks dygsta ir vel is naujo smile.gif Dabar net nesistengiu guldyt jei nemiega, kai pati nori tada ir miega smile.gif

Del paselio, na tirkai nebutina kad slapiuotu schmoll.gif NEsamones sneka ta boba is zolyno. Ji mum is vis nepaeme kai su vaiku atvaziavau, pavare. Mum alergologiniam nuo berimu ir sausu plemu eme paseli, ir parode mum AS. Taigi tikrai nelaukit kol vel prades slapiuot. 4u.gif

Amica, tai urbut as irgi prisijungiau i tu kurios pabande ir nepadejo gretas. Kazkaip man atrodo puse metu turetu buti kazkas matyti ar tinka gydymas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 01 17, 18:07)
musu mergytes veidas kazkuo panasus- tie sasai plinta.... nusipirkau advantano, ir nezinau ka pirma tept- vazelina plius advantana, ar ts su advantanu? vazelinas essex g.gif

Loveco, gal geriau netepkit unsure.gif ? Esu jau rasiusi apie tai, kad sugadinau vaikui veiduka su hormonais - kazkada vos kelis kartus esu patepusi Cutivate - jo tebuvo 10%, o likusi dalis emoliento ir net nuo tokio mazo hormono kiekio labai isryskejo kraujagyliu tinklas ant zanduku - matyt isplonino oda. O Advantanas tokio pacio stiprumo kaip Cutivate, tai isivaizduokit, jeigu 100%-centiniu buciau tepus? blink.gif Alergologas Cerniauskas liepe netepti veiduko hormonais, sake jau geriau Elidelis tada - jis odos neplonina. O jusu juk mergyte, ateity ji nores buti grazi pana, o tas issipletusias kraujagysles nebent lazeris panaikintu, bet tai lb brangu, o be to isplonejusiai odai tokios proceduros nedaromos. Jeigu manot, kad pas jus infekcija - tepkit meliu, fuxinu, puiklapiu aliejumi (jis gamtinis antibiotikas), galiausiai pavalykit veiduka negyvosios juros druskos tirpalu - keli grudeliai druskos i virinta vandeni ir su vatuke pavalykit. O kad greiciau uzgytu paprasykit kad jums israsytu silpno elidelio, bet jau hormonais tai tikrai negadinkit mergytes veiduko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 18 sausio 2010 - 10:24
Labas rytas , merginos 4u.gif
Norejau paklausti...a berimas AD skiriasi nu AS.???
Siendien zadejau vaziuoti misri palete daryti,bet lauksiu 22 dienos-gastro konculjtacija bus, a ten ziuresim.
Dar viena drauge pasiule nueiti pas dermatologa g.gif , kaip matot ar verta bandyti???
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 18, 12:45)
Labas rytas , merginos 4u.gif
Norejau paklausti...a berimas AD  skiriasi nu AS.???
Siendien zadejau vaziuoti misri palete daryti,bet lauksiu 22 dienos-gastro konculjtacija bus, a ten ziuresim.
Dar viena drauge pasiule nueiti pas dermatologa g.gif , kaip matot ar verta bandyti???


visada verta pasinaudoti visom galimybem!
Asmeniskai mums dermatologe padejo daugiau nei alergologai.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2010 01 18, 12:22)
Vynuoge, ka buvom maziukai gerem clemastinuma (tevegilis tik sirupe) tai buvo tokie ziaurus diegliai  doh.gif  tai veliau jau davem tik tabletese viska. Del miego, mum suprasetejo dygstant dantukams, nes negiliai miega, atsibunda, tada pradeda kasytis, nu zodziu.. Kai isdygo dantukas, tada biski geriau, bet kol susiderinam, tada vel koks dygsta ir vel is naujo smile.gif Dabar net nesistengiu guldyt jei nemiega, kai pati nori tada ir miega smile.gif

Del paselio, na tirkai nebutina kad slapiuotu  schmoll.gif NEsamones sneka ta boba is zolyno. Ji mum is vis nepaeme kai su vaiku atvaziavau, pavare. Mum alergologiniam nuo berimu ir sausu plemu eme paseli, ir parode mum AS. Taigi tikrai nelaukit kol vel prades slapiuot.  4u.gif       

[b]


Matyt viskas viename...
LiloSun, aciu labai uz paprotinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 18, 10:45)
Labas rytas , merginos 4u.gif
Norejau paklausti...a berimas AD  skiriasi nu AS.???
Siendien zadejau vaziuoti misri palete daryti,bet lauksiu 22 dienos-gastro konculjtacija bus, a ten ziuresim.
Dar viena drauge pasiule nueiti pas dermatologa g.gif , kaip matot ar verta bandyti???

Mum dermatologas nieko gero nepasake, bet bandyti visada verta drinks_cheers.gif
Pas mus tai skyresi AS tai toks spuogiukais, lyg blusa sukandziojus. O AD tai demem, plemais, sausais ar raudonais. Na bent pas mus taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2010 01 18, 08:49)
Labukas. Nu zinokit vakar vakare dar karta nakciai didesni plota istryniau kordziu ir nieko, liko grazi rankyte smile.gif  Reiks pradet duoti labai neeedaug.
kur pirkot Kintokaros pleistriuku?

Tai dar kur nors patepti reikia - koki pilva pvz - jei neatsiras berimu, tada jau gal ir bandyti i vidu.

Del Kinotakaros, tai viena pakuote - lasas juroj. Jeigu esat pasiryze ateiketi daug pinigu sitam reikalui, tai verta bandyti, o jei tik vienai pakuotei - bereikalingas pinigu ismetimas.
Atsakyti
Mano mazas turit ant rankos,kojos-demeliu, bet ne ryskus, kaip nuo vejo butu. Zdukai irgi toki pat, ant vakaro dar ryskejo doh.gif .
Bet prie vyrisku dalyku, taip kojites ir .... yra demele raudona ir mazi spuogeliai, tai kaz kaip galvoju kad cia ir yra tas zydinis. Tai gal cia ir yra AS doh.gif .
Dar buna kakuliai kaip zirniukai,zalios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 18 sausio 2010 - 11:08
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 18, 11:08)
Mano mazas turit ant rankos,kojos-demeliu, bet ne ryskus, kaip nuo vejo butu. Zdukai irgi toki pat, ant vakaro dar ryskejo  doh.gif .
Bet prie vyrisku dalyku, taip kojites ir .... yra demele raudona ir mazi spuogeliai, tai kaz kaip galvoju kad cia ir yra tas zydinis. Tai gal  cia ir yra AS doh.gif .
Dar buna kakuliai kaip zirniukai,zalios.

padarykit tyrima tada tiksliai zinosit.
Atsakyti
Eisim pas gastro 22 diena-tai darysim, ir ziuresim ax.gif

Bet is Akomos iki dabar nieko nera doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 01 18, 12:06)
Tai dar kur nors patepti reikia - koki pilva pvz - jei neatsiras berimu, tada jau gal ir bandyti i vidu.

Del Kinotakaros, tai viena pakuote - lasas juroj. Jeigu esat pasiryze ateiketi daug pinigu sitam reikalui, tai verta bandyti, o jei tik vienai pakuotei - bereikalingas pinigu ismetimas.

Ptepiau kakliuk, kur jam jautriausia vieta buvo. Lauksiu, jei po pietu viskas bus gerai. Duosiu.
O del kintokaros, as jau tiek pinigu viskam isleidau, kad jau ir nesuskaiciuosi. Zinociau, kad padeda tikrai pirkciau ir negaileciau. Man svarbiausia sveikas veikas, o viskas uzdirbama yra. Tad kur as juos galiu isigyti?
Aciu Jums labai uz oagalba ir palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės, papasakosiu jums apie gėles biskį, jos mano silpnybė, todėl turiu labai daug info apie jas., tai va, prie alergisuojančių pirmiausia priskiriamos visos karpažolės ir jų šeimos augalai (krotonai, paprastos karpažolės, puansetijos ir pan.), paskum beveik visi augalai, kurų pavadinime yra žodis kvapioji, net jei jie ir nekvepia, kaip pvz. kvapioji dracena... visi fikusiai (ir smulkialapis benjamino ir garbanotas ir net senoviškas dideliais lapais) yra labai alergizuojantys, jie yra treti alergizuojančių sąraše po kailio ir dulkių.. paskum visos difenbachijos, monsteros, kalijos ir jų giminaičiai, vaškuolės, oleandrai, visi sporiniai induočiai (pvz. paparčiai)... nerekomenduojami jokie žydintys augalai, net ir tie, kurie nekvepia, nes alergizuoja ne kvapas, o ore skraidančios žiedadulkės... žodžiu, alergiškų gyventijų namuose galima realiai auginti tik chlorofitus ir tradeskantes verysad.gif na dar gal kokį skindapą ar gebenę ir porą nepūkuotų kaktusų. žodžiu, tragedija.... nors iš kitos pusės, tai galima rinktis ir augalus "metodom naučnogo tykanija", išsineši, parsineši... bet kad fikusų ir karpažolinių visų niekam nereikt namuose laikyt, tai faktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokelis: 18 sausio 2010 - 12:11