QUOTE(ausru @ 2010 01 16, 19:16)
Nu jo, Caramele, vaizdas liudnas. O jei bandytumet vaziuoti pas Olega Novikova? Juk neisbandysit - nesuzinosit - o gal jums padetu?
Tikrai, kodėl gi nepabandžius. Pastebiu, kad darausi vis mažiau skeptiška gydytojų alternatyvistų atžvilgiu
QUOTE(ausru @ 2010 01 17, 10:54)
Ta mama kaip supratau kelis metus gyde savo sunu pas ji - pagerejimas atejo tiksliai negaliu pasakyti - gal po puses metu ar po keliu menesiu - zinau, tik kad ne is karto, nes pradzioj buvo didelis pablogejimas.
O va pablogėjimo tai baisu
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 01 17, 11:06)
Susisiekiau su mamyte telefonu is pradziu susiraseme el. pastu. Ji labai nuosirdziai papsakojo savo vaikucio ligos istorija ir labai labai dizuagesi, kad daktaras Olegas juos isgyde. Minejo, kad gydymas uztruko apie 2 men.
Manau informacija is pirmu lupu butu daug naudingesne nei perpasakota. Tad mamytes, kurioms butu idomu, galeciau atsiusti i pz tos mamytes el.pasta. Manau ji tikrai nesupyks, kad jai parasysite.
Labai norėčiau gauti tą e-mail'ą
QUOTE(jurate_k @ 2010 01 17, 11:50)
Carramele, mano sunui lygiai toks pats berimas
![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
Ir niekas negereja.
Lilosun patarimu dabar kiekviena sav isimu kok nors produkta ir vistiek negereja. Dabar liko nudtatyt, ar bulvei nealergiskas, nes visa kita jau isbandyta.
Turiu korcepsa, bet tap bjau duot. Nors, kai toks kunas baisus, jau manau nebus ka pablogins. Gal sakau tikrai mums pasikonsultuot su Olegu Novikova, tk idomu, ar mes ne per mazi. Mums dabar 10 men?????
Taip pat vakar buvau kvapu namuos, tai sios parduotuves savininke laba maloniai pakonsultavo apie naturaliu kremu daryma.
Man pasule TS (2/3 dalis) masyt su aliejais (1'3 dals) medetku arba nakvisu + 1 lasiukas eterinio aliejaus pipirmetes (nuima niezuli) ir 2 lasiukai ramuneliu. Norejau imt migdolu, bet savininke paaiskino, kad nakvisos geriau. Tad laukiu savo TS is akomos ir tada bandysiu kremus pat daryt.
Dėkui, kad pasidalinai info apie kremo darymą
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
Mum iš to komplekto tik eterinio pipirmėčių aliejaus dar trūksta, ateinančią savaitę būtinai išbandysim tą mišinuką
O tu kordicepsą sumaišius su kuo nors ant odos nebandei patept? Kai saviškei tepiau, nesualergizavo, tai netaip baisu bus kada ir girdyt pabandyt.
QUOTE(LiloSun @ 2010 01 17, 20:55)
Man tai kartais atrodo, kad visi sutikti gyd kaip tik ir laukia kad isaugsim, ir israso vaistu tik tam kartui. Net ir homeopate, kai kalbejau telefonu ir klausiau api etai kada turetu pagereti, labai keistai susake: "Kiek jum dabar laiko?" Sakau- 1,3m. "O tai dar mazai, link 2ju turetu pageret". Tai neklause kiek laiko gerem jos zirniukus ar pan., o klause amziaus
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Keistai pasijutau, galboju taiir sita o irgi laukai kol isaugsim, o tada sakys cia jum pagerejo nuo musu vaistu
O mum pagerejimas po bakteriuofago ryskus, ziuresim ka tyrimai rodys.
Kada sulauksit tyrimų rezultatų? Džiugu, kad pagerėjimas laikosi
Dėl to išauginėjimo, tai mum va atvirkštinis variantas... Nors tas akivaizdžias alergines reakcijas į maistą, kurios buvo kūdikystėj (į gana tradicinius alergenus) Meda iš tiesų praktiškai išaugo maždaug pusantrų metukų būdama. Po to esu pastebėjus reakciją tik į apelsiną, melioną ir E priedus maiste. Daugiau odos būklė priklausydavo nuo oro sąlygų, nervinės būklės. O kas pastaraisiais mėnesiais su oda pradėjo darytis, iš kažkokios kitos serijos, kurios dar neperprantu. Nusipirkau iš Kinotakaros pora pleistrų pabandymui. Jei tiks, tada visą pakuotę paleisim į darbą. Gal tiesiog nebesugeba išsivalyt organizmas.