QUOTE(ausru @ 2010 01 17, 13:07)
Galiu duoti tos mamos, kuri pas ji gydesi, kontaktus, nes nzn kur uzsirasiau pacio gydytojo kontaktus . Atsiusiu i az.
Papildyta:
O tai ko bijot, jei pas jus nealerginis ad? Bet aisku, pasikonsultuoti visada neprosal.
Papildyta:
O tai ko bijot, jei pas jus nealerginis ad? Bet aisku, pasikonsultuoti visada neprosal.
Na ca mano spelones, kad nealregnis. Nors nors aisku, mums sprovokavo daug kas: skiepas, homeopatja, mano naudot peno produkai, vaikui duotas kefyras ir tt.
QUOTE(LiloSun @ 2010 01 17, 14:32)
Jurate, gaila kad nepadeda. Gal pas jus ir neitakoja maistas visai, kas cia zino.
Mum po biski gerejo, bet tai kad ryskiai tai kazkur po menesio pasimate, kad jau geriau, kai negauna alegenu is maisto.
O del kremu, pirma kiekviena sudedamaja dali isbandyk mazam plote, nes jei netiks tai zinosi kas.
O as dziaugiuosi kad atradau vaikui skanesta nupirkau ekologisku abrikosu dziovintu maximoj, ir tiko ir skranduka gerai paveike, matyt paleido kakzoki mechanizma. Nes siaip skaiciau kad AS veikia abrikosai ir spanguoles. Na bet kainyte ju... vyras sako duok man, sakau per brangu tau cia tik lelytei.
Mum po biski gerejo, bet tai kad ryskiai tai kazkur po menesio pasimate, kad jau geriau, kai negauna alegenu is maisto.
O del kremu, pirma kiekviena sudedamaja dali isbandyk mazam plote, nes jei netiks tai zinosi kas.
O as dziaugiuosi kad atradau vaikui skanesta nupirkau ekologisku abrikosu dziovintu maximoj, ir tiko ir skranduka gerai paveike, matyt paleido kakzoki mechanizma. Nes siaip skaiciau kad AS veikia abrikosai ir spanguoles. Na bet kainyte ju... vyras sako duok man, sakau per brangu tau cia tik lelytei.
Lilosun, kiek pamenu, jus ten cukinijas, moliugus viska ismete???? nes kai buvom ant "tucinos dietos", nuo tu cukiniju ir pablogejo.
QUOTE(Amica @ 2010 01 17, 14:47)
Pas mus veidukas toks pasidarė ne tik nuo bėrimų, bet ir dėl drėgmės trūkumo. Bet mums maistas įtakos neturėjo, nors tą supratau tik vėliau. Pradžioje irgi galvojau, kad kažkas iš maisto alergina. O jūs gerus drėkiklius turit? Tikrai pakankamai drėkina?
Na, čia loterija - nebandysi, tai ir nesužinosi. Bet jei labai labai bijai bandyti, tai geriau nebandyk, paskui užsigrauši jei netiks.
LiloSun, o kokia tų abrikosų kaina?
Na, čia loterija - nebandysi, tai ir nesužinosi. Bet jei labai labai bijai bandyti, tai geriau nebandyk, paskui užsigrauši jei netiks.
LiloSun, o kokia tų abrikosų kaina?
Neturiu as isvis drekintuvo. Reiks butna isgyti. O jums ar padejo jis??? ir dar kokia aplamai dregme turi buti namuose?
Del kolrdzio vsgi ranka kyla pabandyt laaaaaaaaaaaaaaaaaabai nedaug. Gal pades mums. Nes vel po keliu savaicu viztas pas p. As... del Neocate, bijau, kad ligonene vel pasulys.