QUOTE(carramele @ 2010 01 16, 13:35)
Vajej, koks veidukas
Gerai, kad bent gali rašyti, jog taip atrodė
kažkada
Bet kaip skiriasi tos egzemos. Toj nuotraukoj, kur kojytės, aplinkui tuos plėmus atrodo tokia balta graži odytė - kaip kontrastas raudoniui. Pas maniškę kažkaip visada susiliejantys bėrimai būdavo, tik jų intensyvumas tai sumažėdavo, tai padidėdavo.
O pagal ką jūsų homeopatė nustatinėjo, kokie produktai netinka? Pas kokią lankotės? Mums irgi vaistai nuo niežulio nepadeda
Carramele, mano sunui lygiai toks pats berimas
Ir niekas negereja.
Lilosun patarimu dabar kiekviena sav isimu kok nors produkta ir vistiek negereja. Dabar liko nudtatyt, ar bulvei nealergiskas, nes visa kita jau isbandyta.
Turiu korcepsa, bet tap bjau duot. Nors, kai toks kunas baisus, jau manau nebus ka pablogins. Gal sakau tikrai mums pasikonsultuot su Olegu Novikova, tk idomu, ar mes ne per mazi. Mums dabar 10 men?????
Taip pat vakar buvau kvapu namuos, tai sios parduotuves savininke laba maloniai pakonsultavo apie naturaliu kremu daryma.
Man pasule TS (2/3 dalis) masyt su aliejais (1'3 dals) medetku arba nakvisu + 1 lasiukas eterinio aliejaus pipirmetes (nuima niezuli) ir 2 lasiukai ramuneliu. Norejau imt migdolu, bet savininke paaiskino, kad nakvisos geriau. Tad laukiu savo TS is akomos ir tada bandysiu kremus pat daryt.