QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 16, 11:49)
IRISAS gal buvai pas gasto???? ar tik homeapatas nustate kad zarnynoje ne gerai
Nebuvau, o kaip nustatinėja tai jau pasakojau, tik šitoj temoj mane pomidorais apmėtė Švytuoklės pagalba dabar net ir tepaliukus su švytuokle bandau Švytuoklė "nelaimina" tų tepaliukų, nuo kurių jai parasdavo ir griauždavo, kažkaip atitiko mano netikimas su švytuoklės.
QUOTE(carramele @ 2010 01 16, 13:35)
O pagal ką jūsų homeopatė nustatinėjo, kokie produktai netinka? Pas kokią lankotės? Mums irgi vaistai nuo niežulio nepadeda
Žr. atsakymą aukščiau
QUOTE(Amica @ 2010 01 16, 14:21)
Irisas, jokio invalidumo niekas mums nedavė, mes to neprašėm, niekas ir nesiūlė. Pirmiausia tai, tokį mano vaiką pamatęs, pediatras ligoninėje už galvos stvėrėsi ir pirmas klausimas buvo - kuo jūs vaiko veiduką tepėt, kad leidot jam šitaip išsausėti?
Mum davė neįgalumą 2 metam pati alergologė, nieko neprašiau. Net ne iškarto supratau, kad tvarkau dokumentus grupei Galvojau kompensuojamų vaistų knygelej gauti Na, kiek žinau, neįgalumą duoda kai išberta gal 70 proc. kūno, negaliu tiksliai pasakyt, su atopiniu dermatitu priklauso neįgalumas. Tik alergologė tuo metu buvo prifarširavus labai stiprių antialerginių vaistų, tai į komisiją liepė neit nes odelė buvo graži ir sakė niekas nepatikėtų