Sveikutės
Pažiūrėjau Carrameles vaikiuko foto, net šiurpas perbėgo
. O va savo vaiko nuotraukas aš jau ramiai žiūriu, gal dėl to, kad tai - praeitis. Atrodo baisiai maniškio foto, bet būna ir baisiau - kai pamačiau Linces vaikiuko nuotraukas, man laabai ilgai tas klaikus vaizdas akyse stovėjo. Tikrai žymiai baisiau nei mano vaikas kad atrodo.
LiloSun, o mano vaikas iki pusės metų neturėjo AD, viskas prasidėjo apie 7-8mėn. Kai tuo tarpu vyresnėlis nuo gimimo su AD buvo, bet apie metukus išaugo.
Irisas, jokio invalidumo niekas mums nedavė, mes to neprašėm, niekas ir nesiūlė. Pirmiausia tai, tokį mano vaiką pamatęs, pediatras ligoninėje už galvos stvėrėsi ir pirmas klausimas buvo - kuo jūs vaiko veiduką tepėt, kad leidot jam šitaip išsausėti? O tepėm TS, kuris mums prastai drėkino, bet aš, prisiklausiusi apie natūralius drėkiklius ir kaip blogai ta sintetika ir chemija, ir toliau tepiau tik TS (apie TS buvo super reklama padaryta tuo metu). Žodžiu, ilga istorija, ne kartą jau pasakojau čia apie tai. Tai vat tada mums skyrė pediatras paprasčiausią vazeliną nakčiai ir hormonus dienai. Ligoninėje buvome vakare. Nakčiai ištepiau veiduką vazelinu. Ryte jau matėsi poveikis - veidukas gražesnis, ne toks sausas ir raudonas. Tai vat kaip trūko veidukui drėkinimo. Žodžiu, iš tos būklės mes išėjom (po to dar ne kartą buvo atsinaujinę ant veiduko sausos dėmės, su ausytėm ilgai vargome, bet tokios baisios būklės kaip tada jau niekada nebeturėjome), kojytes ilgai gydėm, bet irgi išsigydėm. Buvom pas dermatologą, bet jis tik apžiūrėjo ir davė siuntimą pas alergologą. O alergologė... Rezultate mes išsiskyrėm, kadangi nesutapo mudviejų požiūriai į AD gydymą
. O dabar jei mes neįgalumo paprašytume, tai gydytojai tik pirštą prie smilkinio pasukiotų
, nes mano vaikas, tfu tfu tfu 333 kartus, atrodo kaip visiškai sveikas vaikas
Jenke, fuxinas be receptų parduodamas, pagamina kokį nori - spiritinį arba ne.