Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XX tema

QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 15, 17:49)
Ogo, kaz kaip galvojau kad analizas geras, ir parodo viska. I kaina 200 lt gera doh.gif .

Merginos,kas dar dare???? kaip jums parode???

Darėm savo trimetei maisto paletę. Parodė pievas schmoll.gif
Atsakyti
kadangi pradėjom kalbėti apie AS ir bakteriofagą, tai pavarčiau šiek tiek internetą ir radau, kad ne tik Rusijoj, bet ir vakarų valstybių vaistinėse jo preparatų ne vienas yra, o Lietuvoj tikrai nieko neradau... tai tiap išeina mes vieninteliai esam beždžionių respublika kuriai tokių vaistų nereikia? g.gif blink.gif

mes maisto alergenų kraujo tyr darėm vieną kartą vyresnėliui, kai buvo virš metukų , neparodė niekam alergijos, bet šiek tiek aukščiau buvo mielių rezultatai, arti pirmos klasės, paskui pasitvirtino būtent šita alergija, daugiau nebekartojom.
Atsakyti
Na va, įmetu pora foto, kaip atrodė kažkada mano vaikas (nuotraukas pora dienų palaikysiu ir ištrinsiu)

user posted image
Visas veidukas toks raudonas buvo, kakta irgi, po antakiais taip pat, vokai išburkę, ausytės išpurtę, veidukas aptinęs, o ant žandų kai kur ir šašai susidarę.

user posted image
Šitie plotai ant kojyčių buvo šlapiuojantys (abi kojytės buvo panašios), žodžiu - atviros žaizdos. Tai vat mėlis mums jų netraukė, o užtraukė fuxinas ir hormonai. Bet prieš tai dar antibiotikais gydytojas liepė tepti. Ir skyrė dar tepaliuką su cinku, tipo šlapiavimams užtraukti. Nieko ten mums tas tepaliukas nepadėjo.

Bet kas įdomu - veiduko vaikas visai nesikasė, o va kojytes kasydavosi, bet paprastai tik numovus kelnytes ir naktimis kartais. Tačiau jokių antihistamininių negėrėm (gal savaitę laiko esam tik gėrę, bet nutraukiau, nes mano vaikas tiek nesikasydavo, kad, mano manymu, reikėtų vaikui vaistus kišti. Su tokiu mano požiūriu alergologė mane beprote palaikė biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 16 sausio 2010 - 02:44
ogo-go.....paziurejau foto verysad.gif galiu tik verkti, verysad.gif , jums daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2010 01 15, 23:44)
nu kaip cia pasakius  g.gif  Pirma karta tom paletem darem tyrimus metuku dar neturejo, visur rode nuliukus, nors buvom tik is ligonines grize po nedaug buvo iki anafilaksinio soko, bendras Ig virsijo normas ne desimtimis, daugiau  doh.gif , po to darem kazkur 4-5 metuku, rode daugumoj 1, kartojom turedami 8 metus, visur rode 1-2, o kai kur jau 4 klase, ir darem neseniai, vaikinui 11 metu dabar, visur rodo nuliukus  blink.gif  Tai vat isvadas darykit patys, o alergiskas tikrai yra iki sios dienos.

Na, kai darė maniškei tyrimą kraujo, tai alerginės reakcijos nerode, Ig rodiklis buvo normoj blink.gif O bėrimas žvėriškas. Tai homeopatė aiškino, kad jai nėra tikroji alergija, o fermentų trūkumas žarnyne tam tikrų maistinių medžiagų skaidymui.
Nuo niežulio vaistų neduodu, nes visai nepadejo doh.gif Tai kam kišt, jeigu vistiek draskydavosi doh.gif Dabar neduodama produktų kurių jai neleido homeopatė matau žymų pagerėjimą thumbup.gif Kasosi tas vietas, kur sausa oda, matyt tempia.
Amica siaubukas verysad.gif Kol nepamatai kitus vaikus su daug baisesniais bėrimais, tai atrodo kad tavo vaikas labiausiai serga doh.gif
O jūs gal grupę neįgalumo turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 16 sausio 2010 - 10:13
IRISAS gal buvai pas gasto???? ar tik homeapatas nustate kad zarnynoje ne gerai
Atsakyti
Amica , gaila vaikiuko. 4u.gif MEs irgi su tokiais paciais zandais vaiksciojom iki 6 men., tik tiek kad ant koju nebuvo tokiu zaizdu blink.gif Tada mum nei melis, nei hormonai nepadedavo, susitvarke, kad neocate pradejom gert ir nebegavo is mamos jokiu blogybiu. bet vistiek kencia zandai labiausiai iki siol.
Laikykimes mamytes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 01 16, 02:41)
Šitie plotai ant kojyčių buvo šlapiuojantys (abi kojytės buvo panašios), žodžiu - atviros žaizdos. Tai vat mėlis mums jų netraukė, o užtraukė fuxinas ir hormonai. Bet prieš tai dar antibiotikais gydytojas liepė tepti. Ir skyrė dar tepaliuką su cinku, tipo šlapiavimams užtraukti. Nieko ten mums tas tepaliukas nepadėjo.
Bet kas įdomu - veiduko vaikas visai nesikasė, o va kojytes kasydavosi, bet paprastai tik numovus kelnytes ir naktimis kartais. Tačiau jokių antihistamininių negėrėm (gal savaitę laiko esam tik gėrę, bet nutraukiau, nes mano vaikas tiek nesikasydavo, kad, mano manymu, reikėtų vaikui vaistus kišti. Su tokiu mano požiūriu alergologė mane beprote palaikė  biggrin.gif )

Sveikutes,pas mano mergyte lygiai tokios pat zaizdos,tik maziau,nei pas jusiske ir ant kojyciu tris lopinelius turi,veiduko nesikaso visasi.Kojytes kasosi kai nurengiu.Melis nepadeda visai,bandziau truputi fucidino,irgi nulis reakcijos schmoll.gif Dabar nupirkau Dexeryl,lygtais maziau,bet bijau kad vel nesoktu raudonumas link vakaro doh.gif
Ir dar klausimukas,fuksinas receptinis? g.gif
Atsakyti

\\\\\\\|\\']'''';';,,,.l....... biggrin.gif [[[[;p;p;p;[[]]
]
















';;;;;'



[pppp
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 01 16, 02:41)
Na va, įmetu pora foto, kaip atrodė kažkada mano vaikas (nuotraukas pora dienų palaikysiu ir ištrinsiu)

Vajej, koks veidukas blink.gif verysad.gif Gerai, kad bent gali rašyti, jog taip atrodė kažkada 4u.gif

Bet kaip skiriasi tos egzemos. Toj nuotraukoj, kur kojytės, aplinkui tuos plėmus atrodo tokia balta graži odytė - kaip kontrastas raudoniui. Pas maniškę kažkaip visada susiliejantys bėrimai būdavo, tik jų intensyvumas tai sumažėdavo, tai padidėdavo.

user posted image

user posted image

QUOTE(irisas @ 2010 01 16, 10:10)
Na, kai darė maniškei tyrimą kraujo, tai alerginės reakcijos nerode, Ig rodiklis buvo normoj  blink.gif O bėrimas žvėriškas. Tai homeopatė aiškino, kad jai nėra tikroji alergija, o fermentų trūkumas žarnyne tam tikrų maistinių medžiagų skaidymui.
Nuo niežulio vaistų neduodu, nes visai nepadejo  doh.gif Tai kam kišt, jeigu vistiek draskydavosi  doh.gif Dabar neduodama produktų kurių jai neleido homeopatė matau žymų pagerėjimą  thumbup.gif Kasosi tas vietas, kur sausa oda, matyt tempia.

O pagal ką jūsų homeopatė nustatinėjo, kokie produktai netinka? Pas kokią lankotės? Mums irgi vaistai nuo niežulio nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Pažiūrėjau Carrameles vaikiuko foto, net šiurpas perbėgo verysad.gif . O va savo vaiko nuotraukas aš jau ramiai žiūriu, gal dėl to, kad tai - praeitis. Atrodo baisiai maniškio foto, bet būna ir baisiau - kai pamačiau Linces vaikiuko nuotraukas, man laabai ilgai tas klaikus vaizdas akyse stovėjo. Tikrai žymiai baisiau nei mano vaikas kad atrodo.

LiloSun, o mano vaikas iki pusės metų neturėjo AD, viskas prasidėjo apie 7-8mėn. Kai tuo tarpu vyresnėlis nuo gimimo su AD buvo, bet apie metukus išaugo.

Irisas, jokio invalidumo niekas mums nedavė, mes to neprašėm, niekas ir nesiūlė. Pirmiausia tai, tokį mano vaiką pamatęs, pediatras ligoninėje už galvos stvėrėsi ir pirmas klausimas buvo - kuo jūs vaiko veiduką tepėt, kad leidot jam šitaip išsausėti? O tepėm TS, kuris mums prastai drėkino, bet aš, prisiklausiusi apie natūralius drėkiklius ir kaip blogai ta sintetika ir chemija, ir toliau tepiau tik TS (apie TS buvo super reklama padaryta tuo metu). Žodžiu, ilga istorija, ne kartą jau pasakojau čia apie tai. Tai vat tada mums skyrė pediatras paprasčiausią vazeliną nakčiai ir hormonus dienai. Ligoninėje buvome vakare. Nakčiai ištepiau veiduką vazelinu. Ryte jau matėsi poveikis - veidukas gražesnis, ne toks sausas ir raudonas. Tai vat kaip trūko veidukui drėkinimo. Žodžiu, iš tos būklės mes išėjom (po to dar ne kartą buvo atsinaujinę ant veiduko sausos dėmės, su ausytėm ilgai vargome, bet tokios baisios būklės kaip tada jau niekada nebeturėjome), kojytes ilgai gydėm, bet irgi išsigydėm. Buvom pas dermatologą, bet jis tik apžiūrėjo ir davė siuntimą pas alergologą. O alergologė... Rezultate mes išsiskyrėm, kadangi nesutapo mudviejų požiūriai į AD gydymą smile.gif . O dabar jei mes neįgalumo paprašytume, tai gydytojai tik pirštą prie smilkinio pasukiotų biggrin.gif , nes mano vaikas, tfu tfu tfu 333 kartus, atrodo kaip visiškai sveikas vaikas rolleyes.gif

Jenke, fuxinas be receptų parduodamas, pagamina kokį nori - spiritinį arba ne.

Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 01 16, 13:21)
Irisas, jokio invalidumo niekas mums nedavė, mes to neprašėm, niekas ir nesiūlė. Pirmiausia tai, tokį mano vaiką pamatęs, pediatras ligoninėje už galvos stvėrėsi ir pirmas klausimas buvo - kuo jūs vaiko veiduką tepėt, kad leidot jam šitaip išsausėti? O tepėm TS, kuris mums prastai drėkino, bet aš, prisiklausiusi apie natūralius drėkiklius ir kaip blogai ta sintetika ir chemija, ir toliau tepiau tik TS (apie TS buvo super reklama padaryta tuo metu). Žodžiu, ilga istorija, ne kartą jau pasakojau čia apie tai. Tai vat tada mums skyrė pediatras paprasčiausią vazeliną nakčiai ir hormonus dienai. Ligoninėje buvome vakare. Nakčiai ištepiau veiduką vazelinu. Ryte jau matėsi poveikis - veidukas gražesnis, ne toks sausas ir raudonas. Tai vat kaip trūko veidukui drėkinimo. Žodžiu, iš tos būklės mes išėjom (po to dar ne kartą buvo atsinaujinę ant veiduko sausos dėmės, su ausytėm ilgai vargome, bet tokios baisios būklės kaip tada jau niekada nebeturėjome), kojytes ilgai gydėm, bet irgi išsigydėm. Buvom pas dermatologą, bet jis tik apžiūrėjo ir davė siuntimą pas alergologą. O alergologė... Rezultate mes išsiskyrėm, kadangi nesutapo mudviejų požiūriai į AD gydymą  smile.gif . O dabar jei mes neįgalumo paprašytume, tai gydytojai tik pirštą prie smilkinio pasukiotų  biggrin.gif , nes mano vaikas, tfu tfu tfu 333 kartus, atrodo kaip visiškai sveikas vaikas  rolleyes.gif


Keista , kad kinta kai kurios istorijos detales - pvz tai, kad anksciau minejai, kad vistik nei hormonai nei sintetiniai galutinai taip ir neuzgyde, o padejo fuksinas - vadinasi buvo isimetusi labai stipri infekcija, o jusu pediatras kazkodel nesusiprotejo. Gerai, kad bent Grusauskui daejo smile.gif . Akivaizdu, kad problema buvo ne vien tik odos sausumas - taigi pediatras jums pasitaike nekompetetingas tuo klausimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 16 sausio 2010 - 14:58