QUOTE(irisas @ 2010 01 15, 17:41)
tai gal pabandyk viską skalbt su Bobas, vistiek kontaktas vaiko su kitų drabužiais yra, o dar ir skalbynkos ne visus miltelius iš rūbų išskalauja, tų skalbimo miltelių dulkės skraido visur.
Tai būtent, kad nenoriu skalbti su milteliais, noriu skysto skalbiklio. Jei Bobas būtų skystas, tai su juo ir skalbčiau
QUOTE(Loveco @ 2010 01 15, 17:54)
Del to drekiklio atradimo, tai sunerimau. Nu man irgi visi kremai grauzia, vyrui irgi, manem, kad tai normalu...paskui susigeria ir praeina gi. Na bet maziuke kasosi visada. nebent LABAI uzsiemusi kuo nors trumpa laika.
isbandem essex vazelina
excipial keliu rusiu (4 ) visokius kremus, losjonus ir t.t.
uriage xemose
TS
Medetku krema
Saltalankiu krema su vitaminais
Basali
ir idomiausia, kad kartais atrodo, viena diena tinka vienas kremas(geriau drekina)m kita diena jau netinka, bet tinka kitas
Būna, kad ir man koks kremas graužia ir rankos parausta, tai tikrai žinau, kad netinka. Bet va pvz TS/Glicerino mišinys pradžioje irgi rankas man pagraužė, tokiom kaip adatikėm pabadė, bet oda visai neparaudo, kokia buvo balta, tokia ir liko. Ir jau kai vėliau tepiau, tai jokio graužimo nebebuvo.
Taip ir būna - rodos tepi tepi, tinka, žiūrėk jau nebetinka, jau efekto nebėra. Ir vėl ieškai kažko kito. Mums vienu metu super padėjo Leti kremas (čia ispaniškas, kiek domėjomės, tai LT jo nėra, bet jis ten sudėtyje ir tų visokių negerovių turi), efektas buvo stulbinantis, bet patepliojau kelias savaites ir viskas, žiūriu, kad oda priprato ir jau efekto nebėra. Sunkus čia reikalas
QUOTE(irisas @ 2010 01 15, 18:01)
man sakė, kad iki 3 metų nėra tikslūs rezultatai, bet paguodė, nes jei nerodo alergenų, tai labai didelė tikimybė, kad išaugs.
Gal ir tiesa, nes mano vyresnėliui darė dūrio tyrimus ant rankytės, tai absoliučiai niekam alergijos neparodė. Mažėliui darė tokį patį tyrimą, atsakymas irgi tas pats - niekam nealergiškas. Vyresnėlis jau seniai išaugęs iš AD, mažėlis... tyliu gal, tfu tfu tfu, bijau prisišnekėti