QUOTE(Loveco @ 2010 01 15, 16:58)
rimtai, netinka, jei parausta kol susigeria??
dabar tik ant manes nesaukit ziurekit, kaip cia toks variantas butu:
turiu advantan tepalo. Suprantu, kad jis hormoninis, taip- brudas.... tik jis MAN padedavo, pora kartu patepdavau, paskui jau drekinu paprastais kremais, ir pasitraukdavo tie sausi plotai. O jei as labai labai plonu sluoksniu, ir tik pirsto plocio plota vaikui ant veiduko patepciau su juo? pvz, TS, o jam nespejus susigerti, vos vos vos to advantano?
dabar tik ant manes nesaukit ziurekit, kaip cia toks variantas butu:
turiu advantan tepalo. Suprantu, kad jis hormoninis, taip- brudas.... tik jis MAN padedavo, pora kartu patepdavau, paskui jau drekinu paprastais kremais, ir pasitraukdavo tie sausi plotai. O jei as labai labai plonu sluoksniu, ir tik pirsto plocio plota vaikui ant veiduko patepciau su juo? pvz, TS, o jam nespejus susigerti, vos vos vos to advantano?
Nesakau 100proc. kad netinka, bet aš taip manau. Ypač, jei patepus ne tik užraudonuoja, bet vaikas ima verkti, kasytis, draskytis. Gali gal pradžioje paraudonuoti, bet paskui turi praeiti ir vaikui niežtėti nuo to drėkiklio tikrai neturi. Sprendžiu pagal saviškį.
Niekas ir nešauks . Aš pati taip ne kartą esu darius, kai vaiko būklė buvo kritiška. Tik mes naudojom silpnesnius hormonus. Paskutinį kartą ant veiduko kai padariau taip (hormonu tepiau 2k, vos vos ant riebiai užtepto TS sluoksnio), tai dingo ir dingo, tfu tfu tfu. Aišku drėkiklį tepu nuolat. Bet būdavo vietų ant kūno, kad vėliau vis tiek atsinaujindavo. Bet kuriuo atveju, jums būtinai reikia atrasti vaikui tinkantį drėkiklį. Kai atrandi, tai iš karto rezultatai matosi ant vaiko odos.
QUOTE(kristinuv @ 2010 01 15, 17:05)
mano drauge is mazo miestelio buvo konsultuotis kaune, tai dave tokia atmintine - kur surasyta alergiski produktai ir parasyta didelem raidem, kad hormonu negalima tepti ant veido ir kaklo.
Daug ko negalima, bet būna situacijų, kai tepi. Mums taip buvo ir tepiau visą veiduką, o ką daryti, kai vaiko veidas net ištinęs, akys užburkę, baisu žiūrėti. Ko tada dar laukti? Kad infekcija įsimestų?
QUOTE(irisas @ 2010 01 15, 17:06)
o tu savo ir vyro rūbus skalbi paprastais milteliais?
Patalynę tai visą su Bobas. O rūbus, tai jei pvz pilna skalbiankė susidaro vyro ir vyresnėlio sūnaus rūbų, tai skalbiu su kitu skalbikliu. O jei ir mažiaus rūbus dedu, tada su Bobas.