QUOTE(LiloSun @ 2010 01 14, 16:48)
Kaip man viena alegologe paaiskino, kad TS yra tik riebalas, jis tik gali uzrakinti dregme, bet to nevisada pakanka ypac sausai odai. Jei TS neuztenka, reik ieskot kitokio drekiklio, ir kartu su juo tada tept.
Vat mane tai kartais gerokai užknisa visažinės gydytojos, kurios iškart sukritikuoja mūsų naudojamas priemones, puola aiškinti, kad jos nepilnavertės. reikia joms kažkaip farmacininkų pinigėlius atidirbti ir įsiūlyti kokį nors gamyklinį tepalą...
kažkada aš savo dermatologei pasakiau, kad nesinaudoju pirktiniais emolientais savi sausai odai tepti tai ji mane išbarė kaip mažą vaiką. užpykau nesvietskai ir nebegrįžau pas ją. pas reumatpologą irgi einu tik tiek, kiek reikia, patarimo jau nebeprašau, pasiimu išrašytus vaistus ir maunu be dikusijų, nes kai pasakiau, kad gydausi žolelėm, tai vos nepridavė psichiatrui, mol, ką čia išsigalvoji, turi baisią diagnozę, ryk chemiją ir nežaisk su visokiais antpilėliais. o man jie padea, tie antpilėliai ir tos chemojos bereikia minimaliai. ir neketinu to atsisakyti vardan jokio GYDYTOJO AUTORITETO.
Nepersistengia jie rinkdami papildoimą info apie visokias natūralias priemones. taigi tiesiog užtenka TS tepti ant drėgnos odos, kad tos drėgmės daugiau odelėj užsirakintų. atvirkščiai, kartais TS reikia specialiai su kokiu aliejum ar riebesniu sviestus susimaišyt kad riebumo užtektų, nes jis smegte prasmenga odoj kaip sausoj dykumoj nepalikdamas jokio riebumo.