QUOTE(Fedes @ 2010 01 13, 16:54)
mes irgi pas ja lankemes, neturiu su kuo palygint, pas kitus gastro nebuvom, bet su ja viskas irgi atrode paprasta ir greita, bet ir pagerejima pajutom ir gydytis tinkama kryptis pradejom pagaliau. o dirba ji ir antakalny, tai ten zymiai maziau zmoniu ir ramiau.
Cia antakalnio poliklinikoj ir ligninej??? kaip man pas ja butu galima papult?
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2010 01 13, 15:32)
Gal pabandykit isbraukt koki produkta ir savaite jo nevalgyt ir ziuret ar gereja ar ne. Pradzioj gal visai duonos nevalgykit. Juk kvieciai ir rugiai irgi alergenai. Tada gal bulve pabandykit isbraukt. Kazkokia schema sau subraizykit ir bandykit atsekt
Mazoji mano valgo tik koses kurios be gliuteno (ryziu, soru, grikiu) , kiauliena, obuoliai, bananai ir viskas. Tai mazdaug normaliai bukle. Suvalgius mieziu isbere, moliugo irgi, kopustai irgi, melynes tarp kitko taip pat.
Gastr. Skriebiene Santariskese. Bet ten labai jau konvejeris, nelabai ten gilinasi. Na bet gal jai ir tiek laiko uztenka.
Papildyta:
Bandyk A-Derma Exomega, o ant virsaus TS. Mum drekina. O dabar jusu skruostai kokie, sausi ar slapi?
Mazoji mano valgo tik koses kurios be gliuteno (ryziu, soru, grikiu) , kiauliena, obuoliai, bananai ir viskas. Tai mazdaug normaliai bukle. Suvalgius mieziu isbere, moliugo irgi, kopustai irgi, melynes tarp kitko taip pat.
Gastr. Skriebiene Santariskese. Bet ten labai jau konvejeris, nelabai ten gilinasi. Na bet gal jai ir tiek laiko uztenka.
Papildyta:
Bandyk A-Derma Exomega, o ant virsaus TS. Mum drekina. O dabar jusu skruostai kokie, sausi ar slapi?
O ar patenkinta sita gasto????