QUOTE(jurhea @ 2010 01 10, 12:25)
o kiek laiko geret fermentus? ar kai geret ad nepagerejo? ar po kiek laiko kakutis susitvarke? labai idomu nes radau info kad gali atopinis dermatitas buti vien del fermentu trukumo
negaliu atsakyti dėl AD, mano vyresnėlis neformatas alergijų požiūriu, jam AD tik nuo žiedadulkių prasideda, o alergija pasireiškia viduriavimu. mes viduriavom nežinodami kas yra apie pusmetį, paskui metus su pertraukėlėmis gydėmės gerosiomis bakterijomis ir fermentais.
jei įtartinai daug nevirškinto maisto išeina su kakučiu aš tai sakyčiau tikrai pabandyti fermentus (kaip sako reklamoj, prieš tai pasitarus su gydytoju). jie beje kompensuojami.
QUOTE(kycia @ 2010 01 10, 19:47)
gulinciai nelasinu, bet pasieus ant ranku nesusilasina normaliai is tos "pipetes", viskas lauk eina, o ne i vidu. Parasyta instrukcijoje, kad reikia vaika guldyti ant sono, tai as taip ir darau, ir dar stipriai laikyt ja reik, nes galva sukineja labai, dviese nesusitvarkom..... ant pilvuko isvis nemegsta gulet, dudas paleidzia iskart...
su vibrocil jokios naudos, jei nespeji ilasinti, o isbega, nes jis turi atkimsti nosi, tai jei jo net i vidur nepatenka- kokia nauda? lasinam po viena lasiuka, kai jau nebeprakvepuoja, ir tada iskart keliam stacia- tik taip veiksminga musu atveju
su vibrocil jokios naudos, jei nespeji ilasinti, o isbega, nes jis turi atkimsti nosi, tai jei jo net i vidur nepatenka- kokia nauda? lasinam po viena lasiuka, kai jau nebeprakvepuoja, ir tada iskart keliam stacia- tik taip veiksminga musu atveju
kaip ir kitos merginos minėjo, mums Quixxx buvo efektyvesnis.
vibrocil nepatarčiau ilgai naudot, nes dar labiau išsausins gleivinę, gerai darot, kad tik tuomet, kai visai neprakvėpuoja jį lašinat.
mums dar tikdavo sezamų aliejus Coldises Baby, jį gerai ir šalia vaistų nuo slogos vartot, kad suteptų regeneruotų gleivinę.
šiaip pabandykit ir migdyti ne visai gulom, o kad pagrindas būtų šiek tiek palinkęs ir leistų galvytei būt aukščiau. jei neprakvėpuoja dėl išskyrų, tai jos nubėgs ir geriau kvėpuos mažylė. savo panai aš tik dabar lovytės dugną lygų padariau, kai jau ropoja, o prieš tai visą laiką kur galva buvo po čiužinuku anktlodėlė pakišta. o ir savo čiužinį galima turbūt sugalvot kaip šiek tiek pakelt.
dėl vilnos tikrai nepatarčiau, nes ji dulka ir lenda ir per užvalkalus.