QUOTE(carramele @ 2010 01 05, 14:38)
Jau rašiau čia, kad Cutibaza kremas turi šlapalo. Bent mum buvo taip, kad ant sudirgusių vietų tepant jisai ne gydė, o dirgino dar labiau, nors ir buvo dėta hormono
mano vaikui netinka viskas, kas turi slapalo, iskart jam pradeda grauzti
mes va pirma odele sudrekinam tada ant dregnos tepam kremuka
QUOTE(nestuole @ 2010 01 05, 15:43)
Ir pas mano mazyte tas pats,tik nera ant uzpakaliuko,o labiausiai kasosi kojytes ir ranku pirstus,ten net slapiuojancios zaizdeles atsiranda
slapiuojanciom vietom, o dar pastebejau ir maziukei, jei tik kur pasunta, parausta vaistukas Nr.1 Tamanu (puiklapiu) aliejus, patepu labai labai plonai, nu raudonuma migom nuima
Gal jums tiktu pamaisyt i koki kremuka
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 01 05, 15:44)
Mamytes, ar gali dantuku dygimas baisingai suaktyvinti AD?
Musu namuose itampa didziule
na zinokit mano maziukei tikrai labai padeda homeopatiniai zirniukai Chamomilla, duodu po 1 zirniuka ryte prabudus ir vakare pries mieguti, dar tepu papildomai dantenukes Kamistad, o nuo neramaus miegelio tai turiu tokios mikstureles, Mixt.Passiflorae, ja gamina Kaune homeopatinej vaistinej, jei labai nerami, nervinga tai pries mieguti suduodu, nugi zinokit veikia mums
Ji nebrangi, 12,95 Lt, o sudetis tik melisa, valerijonas, cukazole ir berods cinkas, gal pagelbetu irgi
jurate_k del STODAL, bandem, nelabai jis mums padeda, bet ji reikia labai kruopsciai pagal instrukcijas gerti, kaip ir visus homeopatinius
o kokio tipo pas jus kosuliukas, sausas, slapias, spazminis, nes labai priklauso kokius vaistukus duot