QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 05, 10:44)
ir dar norejau paklausti: eidama pas alergologa paciai reike prasyti kad padarytum palete ant dulkes, gyvunu plauku,citrusu...Mums tik padare ant 5 pagr.produktus.
vakar skambinau alergologe tai man pasake kad tokiam amzuje (1m 3men)ant gyvunu ne gali buti alergijos
, kaz kaip man keista.Namuosia turime dekor.triusiuka tai gal alergija maziuku.
Tai reik daryt palete is 36 alergenu, galit pasirinkt ten ju yra 3 variantai ( grynai maisti, maisto ir aplinkos ir dar kazkokia) Na nesamones susnekejo del gyvunu
mes 5 men darem ir buvo mum suniukui ir pukams, tai jauciasi suniui nors ji nera dideles klases. Tai ir jum galejo issivystyt tam triusiui, atiduokit kam laikinai, generaline tvarka padarykit ir ziurekit gal geriau bus
Papildyta:
QUOTE(kietute @ 2010 01 05, 10:46)
kuo didesnis vaikas, tuo sunkiau nusaugot. o jo valia pasakyti "NE" irgi ribine gi
siandien eisim pas Vaiciulioniene. is tiesu, klaikus paumejimas jau du menesiai, po to herpio nelemto isimetimo i koja. nelabai sukontroliuojam AD, nebelabai pamiegam, todel nusikapustine visi trys namie.
gal jai kils minciu dar kokiu nors tyrimu padaryti, kurie ka nors mums pagaliau parodys.
Tai jau taip, ir kuo didesnis tuo daugiau supranta. Nes dabar jei net duotu nezinotu ka daryt. Pvz., mes ramiai deliojom i maiselius saldainius giminems kaledu proga, ir et neatejo i galva kad cia juos vyniot i valgyt
Zinok, nekyla jai jokiu minciu
Visus tyrimus pasidarem, nes buvom ateje ir pasake, norim to ir to. Gal jum ligoninei padetu? Ir tyrimus nemokamai padarytu?
Papildyta:
QUOTE(jurate_k @ 2010 01 05, 11:03)
Ir antibais oda tepem, bet daugiau meginio ir nepaeme. Mums ir rado suniui alergija, nu , bet jis to sunio nemato. kaimynai musu laiko suni, bet juk perejus per laiptine, gal jau nepriimpa tiek plauku.
Nebezinau ka ir daryt. Lilosun, o pagal SQORAD, jus kiek turit? Nors mes kai ligoniej gulej musu nugara visa labai pablogejo.
Del Vaiciulionienes ji man jau jokio pasitikejimo nesukelia. Rase sitipriausius hormonus. Ko ji anksciau negalejo atsiust musu i ligonine. Ir jokiu misiniu nesiule. O del Neocate, tai tikrai, nemeluoju, motina gavo savo vaikui. Ten zinau, reikia spec siuntimo i ligone su irasu, neocate gauti. ir tada kazkoks konsiliumas nusprendzia skirt, ar ne. Ji gavo. Nors mano akim, jau nelabai jos berniukas ir isbertas buvo. Reiks man paklaust, kiek pas ja pagal ta skale.
O tai kaip suprantu iki metu niekas invalidumu neduoda, ar kaip??? Siandien reiks man pasiklaust Astrauskaites.
Ne plaukuose esme, o epiteli, tai jei suo pasipurtys jum praeinant pro sali, visai galmas dalykas kad sureaguos.
Mes turejom 69,5 ir 78 SCORAD, na viska duoda iki metu. KAzkokias nesamones gyd sneka, mum nuo 6 men tvarke, o gavom dar nebuvo mum metuku.
Vaiciulioniene, mum nieko nesiule, aparat hormono, nei ligonines nei Neocate, nei neigalumo; visa tai gavom kitu gyd pagalba
Papildyta:
QUOTE(Axxa @ 2010 01 05, 12:59)
Jei mūsų pediatrė išrašė siuntimą pas alergologę į Kauno klinikas, o alergologė sakė pasirodyti po mėnesio, tai įdomu reikia vėl siuntimo ar tiesiog registruotis pas alergologę ir viskas?
Mum tai reikia kas keli kartai siuntimo, man atrodo 1 kart eini su siuntimu, tada du be ir vel reik.