Man didelio ispudzio jie nedaro , o va vyras buvo priprates ir kasdien vietoj puodelio kavos isgerdavo skardine Redbul, bet manau cia labiau isitikinimas nei nauda. As kai geriu, tai atrodo poveikio jokio, tik savotiskas skonis
O man tai nei vienas energetinis gėrimas nepadeda...
Negeriu aš jų ir kažkaip jau labai grėsmingai jie man atrodo...
aš negerdavau kol vyras neparnešė Batareikos nu man ji skani bet geriu jos nedažnai tik kai reikia jėgu
Tikiu, kad jie sveikatos palaikyti nepadeda, bet kartais, kai prie vairo reikia ilgai sedeti ilgoj kelionej ar mokytis per nakti, tai jie tikrai padeda ...
O man ju manija,per diena kokius 3 isgeriu Paskiau skrandi skauda,bet daug energijos turiu Priklausomybe...
Man tai jie kazkokiais vaistais atsiduoda..Nemaloniai
Aš karts nuo karto išgeriu, bet kai sužinojau, kad baisiai kenkia, tai nutariau, kad man geriau ir skaniau šviežių sulčių stiklinė vietoj energetinio
QUOTE(Miss_V @ 2007 07 23, 15:34)
Taip, tikrai parduotuvese luzta lentynos nuo energetiniu gerimu. Skiriasi tik ju etikete ir kaina. O kas juokingiausia, jie visiskai vienodi - ir skonis, ir kofeino kiekis...
Tikrai ne visi vienodi,vienuose maziau,kituose daugiau kofeino...
Papildyta:
QUOTE(Lenaa @ 2007 07 24, 18:52)
Aš karts nuo karto išgeriu, bet kai sužinojau, kad baisiai kenkia, tai nutariau, kad man geriau ir skaniau šviežių sulčių stiklinė vietoj energetinio
O kuo jie kenkia ?
Teko ragauti energetinių gėrimų, neskanūs jie man, niekada jų neperku ir ne todėl, kad nesveika, bet neskanu .