Lygtais tokios temos nebuvo
Gal zinote kuo sitie gerimai skiriasi? Dabar parduotuvese toks nemazas ju pasirinkimas... Ar tikrai prideda energijos ir veikia geriau nei kava ar zalia arbata? Kiek girdejau, studentai labai daznai pries egzamina, kada reikia per nakti sedeti ir mokintis, geria situos gerimus. O kur dar visokios sex energijos
Gal kartais ir nieko jie, bet girdėjau bent porą atvejų (ne Lietuvoje), kad dažnai vartojant juos mirė sportininkai
Na, gal tie sportininkai ir nemire butent nuo tu gerimu Tai butu visiskas apsurdas... Zmones vartoja alkoholi, ruko ir dar velniai žino, kaip nesveikai gyvena, bet ir tai taip jau nemiršta baisiai Jei kazkoks sportininkas ir numire, tai dažniausiai būna varžybų metu gal nuo persitempimo arba nuo per didelio dopingo kiekio
O tie visi energetiniai g4rimai -
O tie visi energetiniai g4rimai -
Red Bull'iui lygiu nera
QUOTE(mexxi @ 2006 01 07, 13:54)
man tai Burn nepalyginti skanesnis ir maziau sodos jauciasi negu Red Bullyje seip jie nerealiai nesveika,skaiciau apie juos labai dideli straipsni,todel dabar sau leidziu tik per sesijas isgerti
Jo, jie labai nesveika aš kai nesu labai stiprios sveikatos, tai organizmas kaip bandomasis triušis viską parodo, jei man po to blogą, tai reiškia tas daiktas nesveika nes sveikesnis žmogus iš karto taip nepajaučia kaip kad toks kaip aš
Na Redbullui - del poveikio nieko neprikisi
Bet paskanavimui man patinka "seks energija" super skonis, ir super kaina o del "prabudinimo" irgi padeda
Bet paskanavimui man patinka "seks energija" super skonis, ir super kaina o del "prabudinimo" irgi padeda
Šiaip aš tų gėrimų nevartoju. Bet po gero vakarėlio, kai ryte reikia į darbą- jie nepakeičiami.
Joooo RedBull'is tikrai gerai, kai po saunaus vakarelio nera sveikatos, net kojos is lovos iskelti
aha energetinis gerimas yra gerai.tikrai padeda jaustis zvalesnei ir jegu suteikia.man geriausias red bull