rasar-labai graziai gavosi,paveiksliukas is maxmaros atrodo,super...
taram-param-daili ir grazus dekoras peciuose..
Mano ka tik baigtas kostiumelis
[quote=vida2,2011 05 18, 09:53]
Papildysiu megztinių temą .
Salotinis megztinis iš Vernito pusvilnės. Sunaudota apie 600 gr. siūlų, megzta 2 nr. virbalais.
Labai grazu Spalva Ir kiek darbo su tokiais plonyciais virbalais!
Papildysiu megztinių temą .
Salotinis megztinis iš Vernito pusvilnės. Sunaudota apie 600 gr. siūlų, megzta 2 nr. virbalais.
Labai grazu Spalva Ir kiek darbo su tokiais plonyciais virbalais!
QUOTE(taram-param @ 2011 04 20, 10:07)
Tokis sakyčiau drasus modelis. Vyrų akys tik į gėles turbūt ir tekrypsta Labai fainai atrodo
saunus visai ir drasus pritariu, tik man tai jau toks netiktu, nes cia tik gali tos nesiot kurios turi kuo didziuotis, nes man tai atvirksciai reikia visus modelius daryt taip kad kaip tik kristu akys kitur tik ne ten
QUOTE(@lot@ @ 2011 05 03, 20:02)
man jis toks gerokai per didelis atrodo-ypac virsutine dalis. Bet gal cia tik nuotraukoje taip...
QUOTE(Viksė @ 2011 08 28, 21:38)
man jis toks gerokai per didelis atrodo-ypac virsutine dalis. Bet gal cia tik nuotraukoje taip...
Taip megztinukas truputeli gavosi didokas,ilgio tokio ir norejau,bet rankoves truputi per ilgos.
Sveikos mezgejeles
Noriu nusimegzti kostiumeli. Sijonas jau padarytas, reikia svarkelio. Narsau interneta kelios dienos, graziu variantu maciau, bet schemos nerandu . Gal kuri turite kokiu ideju, variantu, internetiniu psl. ar nuotrauku su schemomis? Labai buciau dekinga
Noriu nusimegzti kostiumeli. Sijonas jau padarytas, reikia svarkelio. Narsau interneta kelios dienos, graziu variantu maciau, bet schemos nerandu . Gal kuri turite kokiu ideju, variantu, internetiniu psl. ar nuotrauku su schemomis? Labai buciau dekinga