Ir dar toks megztinis
Sveikos, gal žinot ar būna kur LT pirkti tokių metalinių sagtelių, kur norvegiškuose megztiniuose vietoj sagų būna?
Dar yra H.Manto g prie Kalvariju turgaus audiniu parduotuveje. 2 a
QUOTE(Viksė @ 2013 11 14, 19:47)
Dar yra H.Manto g prie Kalvariju turgaus audiniu parduotuveje. 2 a
Ačiū jums. Bandysiu ieškot.
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 15, 20:50)
gal padėtumet merginos su schemom
*
raštus tai ir pati turiu,bet mane domina viskas nuo a iki ...
*
raštus tai ir pati turiu,bet mane domina viskas nuo a iki ...
QUOTE(sigridaU @ 2013 11 15, 22:30)
merginos,gal yra mezgusių tokį,norėčiau konsultacijos lt kalba
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 16, 09:46)
merginos,gal yra mezgusių tokį,norėčiau konsultacijos lt kalba
Mezgu, rankovės teliko
QUOTE(ernoja @ 2013 11 16, 09:59)
Mezgu, rankovės teliko
kokį dydį,kiek akių uždėjote ir ttt
mane domintų moteriškas dydis 40-42
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 16, 10:12)
Uždėjau 80 akių, dydis tai 42 turėtų būti, bet aš visada matuoju pagal kokį nors tinkamą rūbą, neskaičiuoju pagal didžio schemas. Mezgu iš džinsinių siūlų 3 nr. Buvau užsidėjusi pradžioje 100, bet man per platus kaklas pasirodė, išardžiau. O paskui padalinau taip : 1 priekiui, 23+2 rankovei, 2 takeliui, 1+23+1 nugarai, 2 takeliui, 2+23 kitai rankovei. Uždėjinėjau, kaip ir siūlo, priekiui kiekvienoje eilėje, o rankovėms ir nugarai kas antrą, bet rankovėms man taip dedant per mažai akių, tai teko ardyti ir maždaug nuo pusės jau dėjau ir rankovėms kas eilę. Aišku, jei užsidėsite daugiau akių, tai rankovės turėtų normaliai išeiti. O toliau mezgi ir tiek.
QUOTE(ernoja @ 2013 11 16, 10:30)
Uždėjau 80 akių, dydis tai 42 turėtų būti, bet aš visada matuoju pagal kokį nors tinkamą rūbą, neskaičiuoju pagal didžio schemas. Mezgu iš džinsinių siūlų 3 nr. Buvau užsidėjusi pradžioje 100, bet man per platus kaklas pasirodė, išardžiau. O paskui padalinau taip : 1 priekiui, 23+2 rankovei, 2 takeliui, 1+23+1 nugarai, 2 takeliui, 2+23 kitai rankovei. Uždėjinėjau, kaip ir siūlo, priekiui kiekvienoje eilėje, o rankovėms ir nugarai kas antrą, bet rankovėms man taip dedant per mažai akių, tai teko ardyti ir maždaug nuo pusės jau dėjau ir rankovėms kas eilę. Aišku, jei užsidėsite daugiau akių, tai rankovės turėtų normaliai išeiti. O toliau mezgi ir tiek.
labai ačiū,jei kils daugiau klausimų,kreipsiuos
ar ratu mezgat ar bus šonuose ir rankovėse siūlės
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 16, 12:15)
labai ačiū,jei kils daugiau klausimų,kreipsiuos
Rankoves megsiu ratu, o kūną su siūlėm numezgiau. Mezgiau porą kartų rat, tai kažkaip susisuka nešiojant.
QUOTE(ernoja @ 2013 11 16, 13:39)
Rankoves megsiu ratu, o kūną su siūlėm numezgiau. Mezgiau porą kartų rat, tai kažkaip susisuka nešiojant.
o pagal kokią schemą mezgi,daug tų nuorodų visokių prisirinkau