Įkraunama...
Įkraunama...

Megztiniai

Nuostabūs darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O štai toks megztukas
user posted image
Atsakyti
labas, pirmą kartą mezgu kažką pagal schemą, aprašymus, anksčiau viską iš akies darydavau. gal galit paaiškinti suprantamai ką reiškia ar išversti suprantamai, nes pati suprantu pažodžiui, bet ne pačią esmę.... būčiau dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif ...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sendra @ 2011 01 03, 23:46)
visiskai pritariu! smile.gif megztukas super super! apie toki svajoju ir as - tik noreciau balto   smile.gif
gal rasteli butu imanoma gauti?....  blush2.gif

as ne bastinga, bet esu mezgusi tokia suknele pagal sita VS modeliuka

o OSINKOJE ja mezga ir shemutes ir aprasymus galima rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 20 sausio 2011 - 12:45
Štai toks vyriškas megztinis.
user posted image
Atsakyti
O cia mano du paskutiniai smile.gif
pirmasis is dvieju siuliuku-kidukas+storene mochera..gal matysisi perejimai
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Pirmas pilkas megztinis megztas iš Okiteks Oki Astral siūlų (75% vilnos/25% poliamido 100g-440m) Megzta 2 nr virbalais, sunaudota 360g siūlų.
user posted image
Antras pilkas megztinis megztas iš Okiteks Oki Angoral siūlų (70% mocheros/30% poliamido 100g-550m) Megzta 2 nr virbalais, sunaudota 260g siūlų.
user posted image
Trečias pilkas megztinis megztas iš UAB "Lama" siūlų (pusvilnė) Megzta 2 nr virbalais.
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida2 @ 2011 02 16, 20:07)
Pirmas pilkas megztinis megztas iš Okiteks Oki Astral siūlų (75% vilnos/25% poliamido 100g-440m) Megzta 2 nr virbalais, sunaudota 360g siūlų.
Antras pilkas megztinis megztas iš Okiteks Oki Angoral siūlų (70% mocheros/30% poliamido 100g-550m) Megzta 2 nr virbalais, sunaudota 260g siūlų.
Trečias pilkas megztinis megztas iš UAB "Lama" siūlų (pusvilnė) Megzta 2 nr virbalais.

labai grazus mezginukai, isbaigti labai.
o gla galit patart? As kiek mezgus uzsegamu megztuku, man gaunas, kad susegus priekiio kampai lyg nutystu, per ilgi butu sad.gif jei atsegus vaikstau - dar labiau nukrenta.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 02 16, 20:39)
labai grazus mezginukai, isbaigti labai.
o gla galit patart? As kiek mezgus uzsegamu megztuku, man gaunas, kad susegus priekiio kampai lyg nutystu, per ilgi butu sad.gif jei atsegus vaikstau - dar labiau nukrenta..  unsure.gif

užsegimo juostelę primezgu prie megztinio užsegimo krašto atskirai. T.y. pirmiausiai numezgu mezginį be užsegimo juostelės, susiuvu pečių liniją ir apmezgu prikabindama užsegimo juostelę (kraštinę juostelės akį sumezgu kartu su mezginio kraštelio akimi ir taip mezgu auktyn per visą megztinio kraštą). Užsegimo juostelę mezgu iš dvigubo siūlo arba jeigu iš vieno siūlo - tai plonesniais virbalais ir kietesniu mezgimu. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vida2 @ 2011 02 16, 21:01)
užsegimo juostelę primezgu prie megztinio užsegimo krašto atskirai. T.y. pirmiausiai numezgu mezginį be užsegimo juostelės, susiuvu pečių liniją ir apmezgu prikabindama užsegimo juostelę (kraštinę juostelės akį sumezgu kartu su mezginio  kraštelio akimi ir taip mezgu auktyn per visą megztinio kraštą). Užsegimo  juostelę mezgu iš dvigubo siūlo arba jeigu iš vieno siūlo - tai plonesniais virbalais ir kietesniu mezgimu. 4u.gif

as mezgu kartu.. sakot del to nutysta? g.gif (nutysta man visas kampas, ne juosteles dalis)
Atsakyti
Vida2 - kruopsciai atlikta ir labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Baltasis megztinis iš Vernito 100% medvilnės (100g-267m). Megzta 2 nr virbalais, sunaudota 580g siūlų. Oi, kiek aš vargau su šiais siūlais, norėjau numegzti kiauraraštį, išbandžiau gal 5 raštus, bet siūlai storoki ir visai nesižiūrėjo, tai išėjo štai toks švarkelis:
user posted image
4u.gif
Atsakyti