Bet dvigubas darbas tau. Aš pati dar neišsinagrinėjau visko, bet ten galima kažkaip rūšių grupes pasidaryti. Nežinau kaip, nes pati norėčiau išlaidas pakoreguot. Reiks panagrinėt. O gal kas nors jau darė rūšių grupes ir gali paaiškint? Nors ir aš pati dar turiu exelio vieną lentelę atskirai, tai ten rašau reikalingas sumas pervedimui. Nes per mėnesį į skirtingas vietas pervedu skirtingas sumas skirtingomis dienomis. tai, kad nepasimesčiau ir žinočiau ką pervedžiau ir kiek bei kur dar liko pervest, pasirašau į exelį. Tai pas mane taip pat gaunasi dvigubas darbas

Aš dariau išlaidų grupes.
Atsidarai per rūšis grupes, o ten:
1. Susikuri grupę norimu pavadinimu.
2. Į susikurtą grupę po vieną sukeli norimas išlaidų/pajamų rūšis.
Pvz.:
Grupė:
Pramogos =
Išlaidų rūšys:
Žebenkšties alus
+
Saldainiai
+
Dantistas suvalgius visus saldainius
Vat ir pamatai kiek ištaškai pramogoms
---------------
Kai dėl pervedimų skirtingomis dienomis, tai aš susimečiau į kalendorių ir padariau priminimą el. paštu.
Pvz.:
Grupė:
Pramogos =
Išlaidų rūšys:
Žebenkšties alus
+
Saldainiai
+
Dantistas suvalgius visus saldainius
Vat ir pamatai kiek ištaškai pramogoms

---------------
Kai dėl pervedimų skirtingomis dienomis, tai aš susimečiau į kalendorių ir padariau priminimą el. paštu.
www.manofinansai.lt....nuostabi svetaine

QUOTE(aistuzka @ 2010 01 15, 22:54)
Aš dariau išlaidų grupes.
Aš vis tiek nelabai supratau

QUOTE(Poli1 @ 2010 01 14, 23:46)
Bet dvigubas darbas tau. Aš pati dar neišsinagrinėjau visko, bet ten galima kažkaip rūšių grupes pasidaryti. Nežinau kaip, nes pati norėčiau išlaidas pakoreguot. Reiks panagrinėt. O gal kas nors jau darė rūšių grupes ir gali paaiškint? Nors ir aš pati dar turiu exelio vieną lentelę atskirai, tai ten rašau reikalingas sumas pervedimui. Nes per mėnesį į skirtingas vietas pervedu skirtingas sumas skirtingomis dienomis. tai, kad nepasimesčiau ir žinočiau ką pervedžiau ir kiek bei kur dar liko pervest, pasirašau į exelį. Tai pas mane taip pat gaunasi dvigubas darbas 

nu matai

ai kad ir dvigubas-man kol kas gerai

be to as kiekviena savaitgali skaiciuoju ko kiek ir uz kiek nupirkta, tai bet kuriuo atveju reikia pasedet prie savo uzrasu

ir siaip toks azartas pagaves jau kuris menuo:skaicioti kiek isleidau

QUOTE(Poli1 @ 2010 01 07, 20:34)
Papildyta:
Ir dar ką norėjau pasakyt, kad kai pradėjau vesti biudžetą, aš turiu grafą - taupyklė ir pagaliau išmokau taupyt
Pradžioj buvo sunku, bet gavusi pinigus,pirmoj eilėj atidėdavau tą numatytą sumą. Nepatikėsite, dabar aš tik ir laukiu pinigų kad galėčiau juos atidėt. Labai malonu jaustis kai žinai, kad jei kas (tfu tfu tfu) turėsiu tą kapeikėlę ir nustojau bijoti rytojaus
Dabar gyvenu iš tos sumos, kuri pati nustačiau, o ne iš tos kurią aš gaunu realiai. Įpratau ir tai gerai.
Ir dar ką norėjau pasakyt, kad kai pradėjau vesti biudžetą, aš turiu grafą - taupyklė ir pagaliau išmokau taupyt

Vienas pagrindiniu taupymo principu ir yra: "Pirmiausiai sumokek sau!"
QUOTE(Poli1 @ 2010 01 16, 18:24)

QUOTE(Poli1 @ 2010 01 16, 00:21)
Aš vis tiek nelabai supratau
Susikūriau aš tas grupes. Toliau? Aš nesuprantu ką toliau spausti
Aš pasidariau pvz. taip: "rūšių grupės" - kosmetika, buitinės prekės, rūbai.... yra jom padarytos rūšių grupės ir jos įtrauktos į išlaidas. Tai kaip man jas pamatyti? Nes paspaudus "išlaidos ir pajamos" aš nematau tų rūšių. Man rodo tik "išlaidos", bet "kosmetika, rūbai..." nerodo. Prašau paaiškinti smulkiau 

Eini ne į išlaidas ir pajamas, o į Statistiką

QUOTE(aistuzka @ 2010 01 17, 12:55)
Eini ne į išlaidas ir pajamas, o į Statistiką
. Ten va galima grafikus gaut pagal rūšių grupes.

Dar ten neišsinagrinėjau. Bet aš visai kitaip įsivaizdavau, kad bus. Na reiks panagrinėt ir pažiūrėt. Paaukosim kokią dienelę

Sveikutes,
Bandysiu ir as susirasyti musu pajamas ir islaidas-Kur dingo pinigai
Bandysiu ir as susirasyti musu pajamas ir islaidas-Kur dingo pinigai

QUOTE(kastonele @ 2009 10 24, 09:12)
manęs niekas niekad nemokė exeliu dirbti, todėl tik čiut čiut moku, tai ir vargstu rašydama viską worde, o tomis programomis, man nesigauna

Pabandyk kurdingo pinigai. Man tai

QUOTE(arana81 @ 2009 10 24, 17:02)
Excel panasiai tas pats kas Word'e funkcija insert table, tik padejus "=" zenkla celeje dar ir suskaiciuoja
mano mama su excel pirmiausia mokes dirbti, tai jai word'as sudetingas atrodo, pas tete situacija priesinga
excel jam nepatiko del mazesniu teksto formatavimo galimybiu 

Oi man excelis tamsus miškas. Jau lyg pramokstu, pramokstu ir vėl užmirštu. Niekaip nesigauna su formulėm.

QUOTE(Mergelė @ 2010 01 21, 23:59)
Pabandyk kurdingo pinigai. Man tai
. Tik kiek siunkiau sekasi su buto mokesčiais. Nežinau kur vesti patogiau. Gal prie komunalinių? bet man tada kažkaip nesimato išlaidos. Aš įsivedžiau atskirą išlaidų rūšį Namai, bet tada labai jau išsipučia išlaidos.
Oi man excelis tamsus miškas. Jau lyg pramokstu, pramokstu ir vėl užmirštu. Niekaip nesigauna su formulėm.
kad ten excel nieko sudetingo, tik "=" zenkla reikia langelyje nepamirst parasyt 

o KDP man naujas dizainas ne prie sirdies, tai "emigravau" atgal i excel