QUOTE(Poli1 @ 2010 01 06, 22:27)
Mes turbūt nesusikalbam. Aš taip ir pasidariau. Pirmiausia sutvarkiau "rūšys": surašiau kokios pajamos (alga, avansas...), paskui išlaidos (maistas, buit. prekės, mokesč....), po to kiekvieną dieną pildau "išlaidos ir pajamos": ten įrašai datą, atsiverti savo punktą, kurį nurodei "rušyse" (alga 1000 Lt., maistas 20 Lt.) ir užpildai. Paskui atsidarai "statistika" ir matai: maisto išleista tiek ir tiek ir nurodyta ką pirkai kokiomis dienomis, išlaidos - tiek ir tiek..... Jei "rūšys" pasiskirstei smulkiai tai ir "statistikoj" matai viską smulkiai.
Arba aš ne taip tave suprantu arba aš nemoku paaiškinti.
viska tu gerai supratai
tiesiog as nelabai moku aiskint

supranti as maniau kad pirkiniu sarasuose galima toki smulku sarasiuka pasidaryt, bet pasirodo ten ne tai

gal reiketu isbandyt varianta su rusimis
taip ir sudaryti"duona", "pienas" ir t.t.
na bet si menesi paliksiu taip kaip yra
Papildyta:
QUOTE(aistuzka @ 2010 01 06, 23:19)
O jei smulkias rūšis susimėtai į grupes, tuomet iš vis gali žiūrėt statistiką belenkokiais rinkiniais. Mano_Pramogos_Sausį = Alus+baronkos+kaliošai
Aš supratau, kad murzilkaa nori iki smulkmenų susivest kiekvieną pirkinį su kiekiais į pirkinių sąrašą ir jį paskui kaip nors gudriai į bendrą išlaidų sąrašą permest. BETGI, ar negaila jums gyvenimo tokiems niekams? Na kas iš to, kad žinosi, jog sausį pirkai 3 pakeliais varškės daugiau nei gruodį?
su baronkom ir kaliosais cia geras
nu vat matot mergaites noriu smulkaus sarasiuko nes turim temuke kur renkasi visos taupancios. todel sudarinejam smulku pirkiniu sarasa ir meniu. tikslas-per savaite isleisti ne daugiau 200lt maistui.anksciau viska rasydavau ranka i sasiuvini o dabar atradau jusu temuke ir sugalvojau kad gal taip lengviau bus, todel ir man truksta tokios lenteles
sarasiukais dalinames su kitomis todel labai svarbu zinoti ar tos varskes daugiau ar maziau perku

gal as ja perku ir "sutaupau" saldytuve vietoj to kad kazka nebrangaus bet maistingo pagaminciau
na zodziu mazdaug turbut supratot kam man tas smulkus sarasiukas