Įkraunama...
Įkraunama...

Šliaužiojimas

Musu grazuole sliauzioja nuo 6 menesiuku. Nuo 6,5 pradejo aiskintis, kam skirtos 2 rankytes ir 2 kojytes: taip besiaiskindama atsistojo ant savo 4 "leteneliu". thumbup.gif Na, o praejus dar 2savaitem, po inirtingu pasisiubavimu pirmyn-atgal, letais bet uztikrintais zingsniais nuropojo per kambari bigsmile.gif dabar mums jau 8men, daug ropojam ir jau mokam atsistoti. 4u.gif
Atsakyti
Mes šliaužiam nuo 5,5 mėnesio. Rytoj bus 6 mėnesiai, kuo toliau, tuo tolesnius atstumus nušliaužiam ax.gif
Atsakyti
suneliui 8 men,tai jau moka ropoti,pats atsistoja isikibes,moka isikibes eiti aplink lovyte.
o taip visada mergaites viska pradeda anksciau,nes musu dukryte 6 men ropojo,o vaikscioti pati, jau be niekeno pagalbos, pradejo vaiskcioti 9 men ir 3 savaiciu 4u.gif
Atsakyti
mano leliukas 5 menesiu, bet dar net apsiversti nemegina.. g.gif o jau taip laukiu, kada prades ropoti. Stebejau kaip kaimynes vaikas auga, tai is pradziu atbulom kaip vezys varydavo, o po to ir i prieki pradejo sliauzti thumbup.gif laukiu nesulaukiu savo mazylio pasiekimu wub.gif
Atsakyti
Ropoti pradejo nuo 7men.dar po keliu dienu savarankiskai atsistojo pirma lovytej,o dabar jau kur tik randa i ka isikibti smile.gif .
Atsakyti
Mes irgi nesliauziojam visai... sedi tik pats jau ir su vaikstyne duodasi.. Kazin ar beropos gal eiti prades smile.gif o taip laukiu kada bet ropos nes jau ant ranku nesioti ji visur sunku man..
Atsakyti
QUOTE(Vikiki 28 @ 2010 03 20, 22:40)
Mes irgi nesliauziojam visai... sedi tik pats jau ir su vaikstyne duodasi.. Kazin ar beropos gal eiti prades smile.gif o taip laukiu kada bet ropos nes jau ant ranku nesioti ji visur sunku man..

naudojant vaikstyne vaikai buna, kad ir neropoja visai, o pirma vaikscioti pradeda
Atsakyti
aš tai susirūpinau, kad visiškai nemoka ropoti,na, kažkiek pašliaužia į priekį, begt šiaip tai nemato reikalo, matyt, o su vaikštyne tai kaip tankas varinėja g.gif
Atsakyti
sliauzioti pradejo-7 men,ropoti-8men,o vaikscioti -11 men.vaikstyne naudojom,nors ir ne per daugiausiai,svarbu joje neuzsibuti,nes tikrai nerodys noro pradet sliauzt ar ropot,tuo labiau vaiksciot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bvlgari: 22 kovo 2010 - 14:52
Sliauzioti pradejom 4,5 men. I prieki smile.gif
Atsakyti
Nuo 7 mėnesių pradėjo šliaužioti smile.gif
Atsakyti
sliauzioti pradejom 5,5.i prieki thumbup.gif dabar bandom ropoti ax.gif
Atsakyti