Įkraunama...
Įkraunama...

Šliaužiojimas

Na va ir maniske pagaliau sliauziot pradejo... "pats laikas" sakyciau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Mano 4 mėn. jau pradėjo ... ax.gif
Atsakyti
Mano maziukas irgi jau pasliauzia kai nori kazka pasiekti biggrin.gif Kaip tokiam nemegejui buti ant pilvuko, tai cia jau pasiekimas.
Atsakyti
Mano mažiukas šlaiužiojo iki 3 mėnesių, kaip ir priklauso vystantis. Paskui "pamiršo" ir tik dar vėl bando prisiminti. Medikai sako, jei kūdikis "nepamiršta" šliaužioti, yra kažkas negerai.
Atsakyti
Po truputi sliauzti pradejom nuo 5,5men., dabar beveik 7men - jau pilnai sliauzia, bet idomiau ant keturiu atsistot ir bandyt ropot - rankytes perkelia ir abi kojas vienu metu greit po savim pritraukia , nors jei reikia kazkur greiciau nusigaut tai sliauzia biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažylis šliaužia tik tada, kai būna ant slidaus paviršiaus. Bet šliaužia atbulai. smile.gif Ant kilimo ar ant lovos nemoka.
Atsakyti
maniskiui nuo pat gimimo labai patikdavo buti ant pilvo, tai taip begulinedamas sliauziot 6men pradejo smile.gif o beveik 7men atsistojo,tada aplink baldus vaiksciojo smile.gif

kiekvienas vaikas individualus, kiti truputi tinginukai, zinau vaikiuka kuris 9men nei sliauzioja nei atsistoja, nei sedet nemegsta.
Atsakyti
maniskis jau senokai slaiuziojo,tik,kad atbulai gaudavosi,o ropoti pradejo lygiai 7menesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiska @ 2009 12 31, 08:57)
Nuo kada Jusu atzalele pradejo sliauzioti? Mano dukrytei jau 9 men., bet ji dar nesliauzia, apsivercia ant pilvo ir mataskuoja kojom, sukiojasi vietoj, pasistumia tik atgal, o i prieki niekaip. Gal jau reiktu sunerimti? O gal tiesiog kiekvienam vaikui savas raidos laikas?

mano maziukui taip pat 9 men,bet nei sliauzioja,nei ropoja g.gif jei paguldau ant pilvuko,tai iriasi truputi atbulom biggrin.gif arba atsistoja ant keliu ir linguoja pirmyn ir atgal lotuliukas.gif
vis dar laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu vaikinukui jau 8 men, bet dar nesliauzioja, nors atistojes keturiom bando kazka "organizuot". O noredamas pasiekti zaisliuka mieliau iriasi rankomis, verciasi i sonus ir pan.
Atsakyti
Musu mazyte pradejo sliauzioti apie 7men., bet tik atbulom, o ropoja jau nuo astunto. Sliauzioti i prieki taip ir neismoko tongue.gif
Atsakyti
mano mergytei virs 7men , jau sliauzioja atgal, ir sukasi aplink savo asi. i prieki dar nesliauzia bet bando tik nemoka rankyciu deti i prieki thumbup.gif
tikiuosi greitu laiku jau sliaus smile.gif
Atsakyti