Įkraunama...
Įkraunama...

Šliaužiojimas

QUOTE(liseklis @ 2010 01 15, 10:40)

O sunus su vaikstynem lakste, nes ropot jam nesigavo tongue.gif , o kai pradejo vaikscioti, tai is mazesniu pusbroliu ismoko ropavimo meno lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
šliaužiot pradėjo 6 mėn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2010 01 15, 09:40)
Tai tada greiciausiai tu vaikstyniu ir neprireiks, nes ir taip vaikas mokes tiksla pasiekt 4u.gif
Musu panele ropuot ismoko kokiu 7 men, tai jai tu vaikstyniu ir nereikejo, nepatinka schmoll.gif
O sunus su vaikstynem lakste, nes ropot jam nesigavo tongue.gif , o kai pradejo vaikscioti, tai is mazesniu pusbroliu ismoko ropavimo meno lotuliukas.gif

Aš pati 8 mėn. pradėjau vaikščioti, bet visai neropojau. Kai vėliau gimė brolis, su juo ropodavau lotuliukas.gif Mėgdžiojau lotuliukas.gif O mano sūnus kol kas būdamas 6 mėnesių šliaužioja tik atbulai ir visai neropoja ax.gif
Atsakyti
6 men jau ropom... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajms @ 2010 02 03, 00:19)
6 men jau ropom... thumbup.gif

mums jau 9men. sliauzioti nemokam.Neisivaizduoju kaip ismokint-visiskai nepakencia gulejimo ant pilvo.Pradedam vaikstinet pasilaikant uz rankeliu.Gal mano mazyle ir niekuomet nesliauzios.O jau taip noretusi,kad pradetu judet savarankiskai!Pavydziu mamytem,kuriu vaikiukai ropineja! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mari73 @ 2010 02 03, 17:42)
mums jau 9men. sliauzioti nemokam.Neisivaizduoju kaip ismokint-visiskai nepakencia gulejimo ant pilvo.Pradedam vaikstinet pasilaikant uz rankeliu.Gal mano mazyle ir niekuomet nesliauzios.O jau taip noretusi,kad pradetu judet savarankiskai!Pavydziu mamytem,kuriu vaikiukai ropineja! 4u.gif

Maniškiai nei vienas nešliaužiojo, tik ropojo, o po to jau vaikščiojo 4u.gif
Atsakyti
mes 7 men pradejo pilvuku sliazioti atbulinu, tada po poros svaiciu jau i prieki sliazem, o kai liko iki 8 men pora dienu pradejo ropot. ir dabar lbai graziai ropiu=na po kambarius, ir paciam vaikui linksmiau ir idomiau kai gali kur nori pats nuieti thumbup.gif
Atsakyti
Mano sunulis jau 5 men pradejo sliausti, o dabar jau 6 men ir normaliai ropoja, idomu kada pradesim savarankiskai pirmus zingsnius zengti g.gif
Atsakyti
jo mes irgi noretumeme taip anksti pradeti sliausti, kolkas mano maziukas net nesistengia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mari73 @ 2010 02 03, 17:42)

Pas mus labai panasi situacija, o priezastis to itariu, kad pilvuko skausmai, kurie dar ir dabar aplanko. Tiesa, mes pries keleta sav nupirkom vaikui toki minksta kilimeli-puzle, labai grazu spalvota. Pradejom deti vaika ant jo. Tai buvo pirma vetau, kur vaikas isgulejo ant ilvo ilgeliau ir nepradejo verkti arba verstis ant nugaros! Praejusia sav dapirkom dar pora kilimeliu, sujungem i viena, kad butu daugiau ploto. Dedam vaika ant to kilimelio zaisti. Pasodinam, padedam zaislu, jis siekdamas ju griuna ant pilvuko, kalbinam, zaidziam kartu. Vaikas pradejo bandyti sliauzti siekdamas zaislo. Siandien davem kamuoliuka maza, tai ji besiekdamas persliauze per visa kilimeli. Reiks ir toliau treniruotis. Gal dasils galu gale mazyliui, kad siauzioti ant pilvo yra praktiskiau negu ant nugaros biggrin.gif
Atsakyti
Pradejo slauziot 6 men pradzioje, o ropoti 6 men. pabaigoje. o 7 men. pradzioje pasidare visiskai mobilus. ropoja po visus kambarius, net buvo paklydes smile.gif svarbiausia ropojimui suteikti erdves....
Atsakyti
OHO kokie cia visi mobilus stipruoliai thumbup.gif
Maniske tai sliauzioti pradejo tik 7,5, bet kiekvienam savas laikas....
Atsakyti