Įkraunama...
Įkraunama...

Šliaužiojimas

QUOTE(EUROOPA @ 2010 01 09, 19:01)
Gal kitą sezoną atvyksime ir į Kauną  mirksiukas.gif

o kada bus klaipedoje?
Atsakyti
mes jau turbut busim per dideles ropojimui, jau tikiuos kad greitai pradesim vaiksciot wub.gif
Atsakyti
6 mėn
Atsakyti
Būtinai sudalyvausim, tik įdomu jei iki finalo jau vaikščiuot pradės tai diskvalifikuos?> lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 01 10, 19:45)
Būtinai sudalyvausim, tik įdomu jei iki finalo jau vaikščiuot pradės tai diskvalifikuos?>  lotuliukas.gif

Teks apsimesti, kad vaikščioti dar nemokate biggrin.gif
Atsakyti
sliauziot vien tik ranytem tempdama visa kuneli pradejo 7men o ropoti 8-9men smile.gif
Atsakyti
sveikutes.
manio maziukas 5.5 men pradejo ir ropoti, ir sedeti, o jau 6 men pasiremes atsistoja.
greitas ir judrus vyrukas lotuliukas.gif

labai noretume dalyvauti varzybose bet neesame lt.... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
musu dukriukas sliauziot pradejo beveik 5menesiu. dabar be savaiteles 6 menesiai ir jau tenka pastoviai stebet smile.gif nes tik paguldom ant zemes, tai jau ka nors uzmacius nuo dekucio ant grindu nusliauzia smile.gif thumbup.gif tikra spartuole thumbup.gif
Atsakyti
Musu grazuolis jau nuo 5 men laaaabai nori sedet, skandalai didziausi doh.gif o sliauzti jau seniai nori, tik vis dar iesko i ka atsispirti, o tada jau lekia kaip kulka smile.gif
Atsakyti
O mano dukterecia ropojat pradejo tik metuku 4u.gif nes pirmiau vaiksciot ismoko, o ne ropot - viso to pasekme - vaikstyne 4u.gif Taip, kad saviski pradziai ropot ismokinsiu, o po to tik i vaikstyne desiu
Atsakyti
QUOTE(amutex @ 2010 01 14, 14:53)
O mano dukterecia ropojat pradejo tik metuku  4u.gif nes pirmiau vaiksciot ismoko, o ne ropot - viso to pasekme - vaikstyne  4u.gif  Taip, kad saviski pradziai ropot ismokinsiu, o po to tik i vaikstyne desiu

Tai tada greiciausiai tu vaikstyniu ir neprireiks, nes ir taip vaikas mokes tiksla pasiekt 4u.gif

Musu panele ropuot ismoko kokiu 7 men, tai jai tu vaikstyniu ir nereikejo, nepatinka schmoll.gif
O sunus su vaikstynem lakste, nes ropot jam nesigavo tongue.gif , o kai pradejo vaikscioti, tai is mazesniu pusbroliu ismoko ropavimo meno lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau laukiu, kada mažylis pradės ropot. Dukros jau tokio amžiaus ropodavo. Gal tikrai berniukai viską daro vėliau?
Atsakyti