Įkraunama...
Įkraunama...

Šliaužiojimas

QUOTE(Vaizv @ 2012 05 29, 09:57)
manau, kad jei 9 men. vaikas nesliauzia, verta pasikonsultuoti su vaiku neurologu... musu sliauzti pradejo 5,5 men.

nesamone schmoll.gif mano dukryte, kai augo visai nesliauziojo, mokejo tik atbulomis ir tai tik lipdama is lovos biggrin.gif
Atsakyti
normaliai nešliaužioja, ilgą laiką šliaužė ant pilvo, dabar viena koja už nugaros kita priekyje ir sėdėdamas iriasi. ir labai greitai tai daro. pradėjo nuo 10 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Vaizv @ 2012 05 29, 09:57)
manau, kad jei 9 men. vaikas nesliauzia, verta pasikonsultuoti su vaiku neurologu... musu sliauzti pradejo 5,5 men.

Visiskai nesutinku ir as su sia nuomone - daug vaikuciu isbraukia is savo veiklos terliones su sliauziojimais ir ropojimais ir is karto pasedeje atsistoja smile.gif Taip kad nevarykite mamytems baimes smile.gif dziugu,kad jusu mergyte tokia ankstyva, bet tai nereiskia, kad kiti "nesliauziotojai" jau turi bedu 4u.gif mes is tu ankstyvuju taip pat - astuoniu menesiu jau ir stovejom ir ropojom puikiai. Taciau dabar jau nesidziaugiu taip, kadangi puikiai ismokes taip anksti viska daryt, nustojo bandyt vaikscioti smile.gif palei baldus kuo puikiausiai vaikstineja, bet kai imi uz rankyciu vesti,k ad eitu - iskart sedasi. tai manau cia meskos paslauga padare mum puikus ropojimas - kam dabar vargti su ejimu, jei daug greiciau nuropoji keturiomis doh.gif smile.gif
Atsakyti
viskam ateis savas laikas:) pabandys mazutis pasliauziot ar pavaiksciot patiks ir nenustos to daryt o tik tobulins igudzius:)
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 10 15, 17:32)
nesamone schmoll.gif mano dukryte, kai augo visai nesliauziojo, mokejo tik atbulomis ir tai tik lipdama is lovos biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif mano anksti ismoko vaiksciot..o po to tik sliauziot biggrin.gif
Atsakyti
Ropoja nuo 6 men, o slaiuzioja nuo 4.5 men.
Atsakyti
mums 7 men. pradedam jau sliauzioti smile.gif
Atsakyti
maniskei 10men, bet nei sliauzioja, nei ropoja, pasodinta sedi, pastatyta kai atremta i lovytes virbus - stovi.
Atsakyti
mano dziaugsmas sliauziojo savaite pries devinta menesi, o po tos savaites pradejo ropoti ir iki siol tai sekmingai daro cool.gif
Atsakyti
QUOTE(milduze314 @ 2013 04 16, 15:11)
maniskei 10men, bet nei sliauzioja, nei ropoja, pasodinta sedi, pastatyta kai atremta i lovytes virbus - stovi.

maniske tas pats. nesliauzioja, neropoja, stovi laikydamasi, pasodinta sedi, su vaikstynem laksto... O mums jau uz savaites 11 menesiu. g.gif
Bet as ir nepergyvenu, ne visi vaikai ropoja, kai kurie is karto atsistoja ir vaikscioti pradeda. thumbup.gif
Atsakyti
Maniškiui dabar 9 mėn, šliaužioti ar ropoti nemoka, vartytis pradėjo 7 mėn ir 2 savaičių, o tie neurologai vaiko nepagreitins biggrin.gif mes ir makštas ir masažus lankom, ir pas ortopedą ir pas endokrinologą buvom ir jokių patologijų nerado. Tiesiog ateis laikas ir pradės. Man iš vis juoking buvo klausyt, kai neurologė kuri pati vaikų neturi, pasakė: vadovėlyje rašo, kad vaikas turi pradėti vartytis apie 5 mėnesį... lotuliukas.gif Juk kiekvienas vaikas skirtingas, maniškis prie tų atsargesnių, labai ramus vaikas.
Atsakyti
Pirmas vaikutis isvis persoko sita etapa, o antras 6men.
Atsakyti