Įkraunama...
Įkraunama...

Šliaužiojimas

QUOTE(Dangiska @ 2009 12 31, 00:57)
Nuo kada Jusu atzalele pradejo sliauzioti? Mano dukrytei jau 9 men., bet ji dar nesliauzia, apsivercia ant pilvo ir mataskuoja kojom, sukiojasi vietoj, pasistumia tik atgal, o i prieki niekaip. Gal jau reiktu sunerimti? O gal tiesiog kiekvienam vaikui savas raidos laikas?

manau, kad jei 9 men. vaikas nesliauzia, verta pasikonsultuoti su vaiku neurologu... musu sliauzti pradejo 5,5 men.
Atsakyti
mes jau einame pasieniais smile.gif
Atsakyti
Mano vaikutis irgi 9 men. ir viska ta pati daro ka jus rasot - apsivercia ant pilvo, mataskuoja kojom, sukiojasi vietoj, pasistumia tik atgal, o i prieki niekaip, o sliauzioti ji visai nenusiteikusi, nes iskart bando stotis ant kojyciu tik kad dar nelabai jos ja islaiko. Ateis laikas ir viskas susistatis i vietas. Man daktare sake kad ne visi vaikai vystosi vienodai, vieni greiciau , kiti leciau ypac kai vaikutis gimsta anksciau laiko. As kaip tik patenkinta, kad maniske dar nevaiksto ir nesliauzo, nors laiko turiu ka pasidaryti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizv @ 2012 05 29, 09:57)
manau, kad jei 9 men. vaikas nesliauzia, verta pasikonsultuoti su vaiku neurologu... musu sliauzti pradejo 5,5 men.

Nebūtinai schmoll.gif Vaikai šį raidos etapą gali ir peršokti, iškart pradėti vaikščioti.

QUOTE(ciapa @ 2012 05 30, 13:39)
M As kaip tik patenkinta, kad maniske dar nevaiksto ir nesliauzo, nors laiko turiu ka pasidaryti. bigsmile.gif

Va būtent. Aš dbr nespėju saviškės traukti nuo laidų ir rozečių smile.gif
Atsakyti
Kazkaip pasiskaiciau cia ir sunerimau, mano mazei jau 6 men ir 1 sav bet ji sunkiai pati dar ant pilvo apsivercia, buna kartais bet labai retai, o jei pavyksta apsiverst tada negali rankos istraukt jei stipriai su pilvuku prispaudzia. O jei as pati apverciu ir neprisispaudzia po pilvu rankyte tada lengvai istraukia
O apie sliauziojima net nesvajoju schmoll.gif Guledama ant pilvo malasi kojytem ir rankytem bet tik tiek.
Atsakyti
Mums 9,5men ir tik dabar gerai pradejo sliauzioti i prieki, o iki siol tai mokedavo tik atgal arba ratu aplink save:), o kai noredavo is priekio ka pasiekti, tai atsiguldavo ir versdavosi kol nepasiekdavo tikslo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2012 06 02, 15:34)
Kazkaip pasiskaiciau cia ir sunerimau, mano mazei jau 6 men ir 1 sav bet ji sunkiai pati dar ant pilvo apsivercia, buna kartais bet labai retai, o jei pavyksta apsiverst tada negali rankos istraukt jei stipriai su pilvuku prispaudzia. O jei as pati apverciu ir neprisispaudzia po pilvu rankyte tada lengvai istraukia
O apie sliauziojima net nesvajoju schmoll.gif Guledama ant pilvo malasi kojytem ir rankytem bet tik tiek.

O ko čia nerimauti?
Maniškė išvis labai nemėgdavo ant pilvelio gulėti, tai ir nesivartė beveik, tik kai jau labai labai reikėdavo kažko. O dbr šliaužioja po namus, jau vienoj vietoj nenulaikysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2012 05 30, 16:36)
Nebūtinai  schmoll.gif Vaikai šį raidos etapą gali ir peršokti, iškart pradėti vaikščioti.

drinks_cheers.gif
antroji dukryte musu ir "persoko" sliauziojimo etapa.
pradejo verstis, stotis ir galiausiai eit .9 men jau begiojo be musu pagalbos
Atsakyti
Pradėjo šliaužioti 7 mėnesių, dabar jau beveik 8 mėnesiai, bando eiti pats. biggrin.gif
Atsakyti
maniskis berods 8 pradzia buvo
Atsakyti
Maniskis 9men pradejo sliauzioti bigsmile.gif
Atsakyti
maniskei snd iki 11 menesio 8 dienos. ta proga ji jau nukeliavo ilga atstuma(2 metrus). o jus cia visos verkiat,kad vaikai nesliauzioja. atsiminkit,kad tai kas rasoma nebutinai tiks jusu vaikui. visi skirtingi.ir zemej gyvena ne vien tik supermenai mirksiukas.gif as tai vis pasidziaugdavau i vyra,kad ilgai neropoja,tai mama gali ramiai knyga paskaityt lotuliukas.gif
Atsakyti