Mano vaikinas jau 9 men, bet nei sliauzioja nei ropoja na tik su rankytemis atsiremes, pasistumia atgal...
sliauzioti ant pilvuko pradejo kazkur nuo 6.5men, ropoti nuo 7men 3sav.
Nei šliaužiam, nei ropojam...ir labai nepergyvenu, ne visi tai daro...Mums 7 mėn
Šliaužioti pradėjom 7,5 mėnesių, bet atsispiria vis viena koja kazkodel. Ošliaužia tik kai ka nors nori pasiekti.
QUOTE(HIDRRA @ 2012 05 19, 09:49)
Mano vaikinas jau 9 men, bet nei sliauzioja nei ropoja na tik su rankytemis atsiremes, pasistumia atgal...
Cia ir yra sliauziojimas
Maniskis 4men pradejo sliauzioti,6men jau pradejo ropoti,lygiai7men atsistojo,dabar vaiksto isikabines ir buna kad jau pora zingsniuku bando vienas pats savarankiskai paeiti Tai gal 10men jau pradesim tvirciau deti zingsnelius
ingriuxs pas mane tas pats,man gydytoja pasake,kad labai anksti prades eiti, tik batus kokybiskus reikes nupirkt ir pirmyn,maniskis 6men. stovi nuolat, nebegaliu paguldyt, palieku ant zemes tai suka ratais po visa kambari
QUOTE(Pichouette @ 2012 05 27, 12:06)
ingriuxs pas mane tas pats,man gydytoja pasake,kad labai anksti prades eiti, tik batus kokybiskus reikes nupirkt ir pirmyn,maniskis 6men. stovi nuolat, nebegaliu paguldyt, palieku ant zemes tai suka ratais po visa kambari
Tai va ir mums gydytoja tapati sake kad jau kita men turbut atkeliaus savo kojytem i vizita O kas liecia del batuku tai mes jau senai nesiojam o namuciuose dabar basom kojytem laksto
As nupirkau batukus kur fiksuoja is visu pusiu, tik dar nesigauna pastoveti, vercia atgal jusu siek tiek didesnis nei mano tai jau batuotas gali buti:lotuliukas:
Maniškė kažkur 8,5 mėn pradėjo judėti atbula, po kokių 3 savaičių ir į priekį, aplink savo ašį suktis pradėjo
Mano mazius sliauzioti pradejo nuo 6menesiu,bet manau cia kiekvienas vaikas savaip pradeda