Įkraunama...
Įkraunama...

Šliaužiojimas

Maniskis jau 9 menesiai, bet nenori ropoti, sliauzia ant pilvo kaip kareivis biggrin.gif . Zaislu ant zemes sociai, o dar ir suo didelis begioja nuo jo, o tas ji siekia, bet nesliauze. jau 3 menesiai gyvena ant zemes, o nenori ropoti nors tu ka. Kai paimi uz rankyciu isikibes vikriai atsistoja ir i trasa biggrin.gif . O as susirietusu kaip klaustukas is paskos. Taciau pats neisikibes neatsiseda g.gif , ors visokiu mansteliu taikem, tai manau ateis tas laikas ir atsises mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mano princas nuo 5 menesiu sliauzioja. neseniai ir stotis lovytej iskibes pradejo. bet va sedeti ir ropoti tai tingi biggrin.gif kazkaip visiskai nesureiksminu to. neskubinu ivykiu ax.gif
Atsakyti
4u.gif Mano 7 men slauzia truputi,bet tik atbulas g.gif ,jam lengviau judeti besivartant nuo pilvo ant nugaros lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums beveik 9 menesiai, o tik pries keleta dienu pradejo sliauziot, tecio radio bangom masinyte uzmate biggrin.gif sdet pats irgi nesedi ax.gif nors tikrai galetu, matau, kad tingi, geriau jam su vaikstyne beginet, sokliukyje sokinet, ar ant zemes zaislus tyrinet. 4u.gif
Atsakyti
Mūsiškis pirmą kartą šiandien pradėjo šliaušti thumbup.gif Jam kaip tik suėjo prieš pora dienų 5 mėn. Bandė pasiekti žaislus tad teko šlaušti iki jų.
Atsakyti
Šliaužti bandė gal mėnesį laiko, bet nepavyko niekaip, tuomet išmoko isisiūbavus "šauti" į priekį, nes rankyčių nemokėjo perstatyti. Tai buvo ketvirto mėn paskutinę savaitę, o tik suėjus penktam mėnesiui ėmė ropoti, šešių mėn atsistojo, o dabar pastovi nesilaikudama ir jau paeina prisilaikydama viena rankyte, tačiau neleidžiu dar tokių "bajeriukų" labai.
Atsakyti
Sveikos mamytes, musiskis tai sliauzioti pradejo gal kokiu 5 men budamas, kiek pasliauzdavo, veliau buvo kad atsistoja i sliauziojimo poza ir siubuoja, o vat vakar pradejo ropoti, mums tiek grazu ir juokinga buvo lotuliukas.gif, jam dabar 7 pilni menesiai. Taciau visiskai neskubinau ir manau kad tai nereikia daryti, pats vaikelis kada jis nores kai jam iseis tada ropos, o gal visai neropos is karto prades vaiscioti mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskis sliauze nuo 6 men. biggrin.gif
Atsakyti
mano pugzliukas pries 3dieneles pradejo kuo graziausiai ropineti smile.gif lygiai 7menesiuke smile.gif o sliauzti jam praktiskai niekada nepavyko, jau galvojau tikrrai neropines, bet va visdelto ivyko dziaugsmas tevams smile.gif
Atsakyti
Mano dukryte tik db pradejo ir tik tada kainori kanors pasiimti,nors sedi nuo 5.5 men.,o stovi nuo 7 men. lotuliukas.gif
Atsakyti
O MES VISAI NEMOKEJOM SLIAUZET
Atsakyti
maniškis penktadienį pirmą kartą pabandė ropoti (7mėn. su puse). Taip atsargiai ir lėtai, ant keliukų ir ant rankyčių. Bet kelis metrus paropojęs, nusprendė kad šliaužti jam sekasi daug greičiau biggrin.gif
Atsakyti