Įkraunama...
Įkraunama...

Šliaužiojimas

man iskilo klausimas, kuo skiriasi sliauzimas nuo ropojimo tokio amziaus vaiku?? g.gif mansikis stovi keturiom, bet judet sieina tik atgal biggrin.gif gali mane kas nors apsviesti?? blush2.gif g.gif
Atsakyti
mums beveik 9 men,ti dabar pradeda ropoti,ant lovos,kur minksta,ropoja greitai,galva pasiremdama,o ant kieto pagrindo,ant zemes,eina po truputi,atsargiai
Atsakyti
mano maziukas sliauzti pradejo anksti, 5,5menesio. nuo 6menesiu jau remiasi keliukais, "stovi keturiom", bet neropoja, tik sliauzia. tikiuosi uz keliu savaiciu jau ropos.
Atsakyti
Mano kleckui 4men tai sliauzia uzpakali pakeles,tai koki 6men turetu ir ropoti pradeti. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 07 07, 23:10)
mano mergyte jau kazka bando panasaus i sliauziojima isgaminti  lotuliukas.gif , guledama ant pilvuko nosim remiasi i lova, o kojytem isipiria i lovyte ir kelia pilvuka ir taip koki centimetra pajuda i prieki, ypac jeigu pries ja guli koks zaisliukas...tik pradeda pykti veliau, nes rankytem judeti nemoka... doh.gif

drinks_cheers.gif labai panasi ir musu situacija. oj kaip laukiu, kada prades sliauzti, nes gaila ziuret i mergaite, nosi i adijala sukisus bando spirtis ir aisku pykti pradeda, kad neiseina doh.gif
mano nuomone sliauzia nepakelus siknos, t.y. prisiglaudus prie zemes rankom kojom spiriasi ir juda pirmyn, o kai ropoja tai jau ant keliuku ir delniuku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 06 rugpjūčio 2010 - 22:54
O musiske nesliauziojo visai. Nuo 5 men kazkur buvo pradejus ridentis ax.gif Pasiversdavo ant sono, tada ant pilvo, ant nugaros, ant kito sono ir ridendavosi kur jai reikia. Mes istiesdavom ant zemes pora pledu, tokiu dideliu, ant dvigules lovos, kad nebutu kieta, pridedavom zaislu, tai ji beveik visa diena ten ir praleisdavo. Buvo gerai ivaldziusi ta ridenimasi, tokiu greiciu varydavo thumbup.gif Ridenosi tol, kol pati lovyteje atsistojo, t.y. iki 7 men kazkur. Tada nebesirideno, o pradejo ropoti. Nuo 9 men jau pasilaikydama uz lovu, sienu ir kt. atramu kuo puikiausiai vaiksto, dabar jau daznai ir nesilaikydama kelis zingsnius zengia, bet vis dar ropoja. Matyt kol kas dar ropoti greiciau gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
na kaip gera skaityti, kai leliukai slaiuzioja. Maniskiui 9 menesiai ir nematau jokio pozymio, kad jis noretu ta daryti. Sedi sau patenkintas ir tiek. Pries gera menesi pradejo normaliai verstis ant pilvo ir tai jam pradejo patikti. O taip budavo siaubingi ryksmai. Lankem masazus, tai pusvalandi prakaukdavo schmoll.gif
Tinginukas grynas, bet taip jau to sliauziojimo laukiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linella: 07 rugpjūčio 2010 - 11:39
Musu mazius pradejo sliauzioti 5 men,bet sliauzdavo tik atbuliniu, o ropoti 7men. O dabar beveik 8 men, tai jau ir stojasi prie lovos ar spinteles, ir isikabines jau eina. O ropoja kosminiu greiciu per visus namus. Tik kai karsta, be kelnyciu ant grindu biski kojas pasitarkuoja lotuliukas.gif O dar visi sake, kad viska velai darys, nes sveria 11kg lotuliukas.gif
Atsakyti
Sliauzti pradejo gan anksti,bet kadangi nemazai laiko praleisdavo vaikstynei,veiklos centruose tai ir neropojo,dabar nuo 7men pilnai atsiskem vaiktynes,tai ropoja jau koki menesi labai gerai,o kelios dienos,kaip pasitempia uz ko nors ir stovi apsipatenkines,nebijo paleisti ranku,tai kelias sek. isstovi puikiausiai smile.gif Taip ir vaiksto vaikinas i ka nors isikibes. bigsmile.gif Mums 8.5men
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 07 28, 13:29)
man iskilo klausimas, kuo skiriasi sliauzimas nuo ropojimo tokio amziaus vaiku?? g.gif mansikis stovi keturiom, bet judet sieina tik atgal biggrin.gif gali mane kas nors apsviesti?? blush2.gif  g.gif

Sliauzimas, kaip as sakydavau - tai grindu valymas pilvu biggrin.gif , o kai pradeda ropoti, jau juda remdamasis tik ankytem ir kojytem, t.y. keturiom, pilvukas neliecia zemes.
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 09, 23:26)
Sliauzimas, kaip as sakydavau - tai grindu valymas pilvu  biggrin.gif  , o kai pradeda ropoti, jau juda remdamasis tik ankytem ir kojytem, t.y. keturiom, pilvukas neliecia zemes.

drinks_cheers.gif Maniske (6 men ir 3 sav.) jau visus kambarius ir visas pakampes apropoja lotuliukas.gif Zavus etapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2010 08 06, 23:53)
drinks_cheers.gif labai panasi ir musu situacija. oj kaip laukiu, kada prades sliauzti, nes gaila ziuret i mergaite, nosi i adijala sukisus bando spirtis ir aisku pykti pradeda, kad neiseina  doh.gif
mano nuomone sliauzia nepakelus siknos, t.y. prisiglaudus prie zemes rankom kojom spiriasi ir juda pirmyn, o kai ropoja tai jau ant keliuku ir delniuku  rolleyes.gif

Pas mus irgi lygiai tokia pati situacija smile.gif Laukiu kad mažylė šliaužios
Atsakyti