Įkraunama...
Įkraunama...

Šliaužiojimas

QUOTE(Emanuel @ 2010 07 07, 23:10)
mano mergyte jau kazka bando panasaus i sliauziojima isgaminti  lotuliukas.gif , guledama ant pilvuko nosim remiasi i lova, o kojytem isipiria i lovyte ir kelia pilvuka ir taip koki centimetra pajuda i prieki, ypac jeigu pries ja guli koks zaisliukas...tik pradeda pykti veliau, nes rankytem judeti nemoka... doh.gif

lotuliukas.gif aga maniške irgi makaluoja koljytem drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano dukryte visai nessliauziojo. Nepamenu jau kada atsistojo, bet metuku budama- pilnai vaiksciojo. Ziuresim kaip sunelis elgsis. smile.gif
Atsakyti
Mes praleidom sliauziojimo etapa. Iki 8 men net atsisest nemokejo. Nuo 8 men ismoko atsistot keturiom, tada ir sedet ir ropot ir stotis... smile.gif Dabar mum 9 men ir jau zingsniuojam po truputi prilaikomos smile.gif
Atsakyti
Pats atsisėst išmoko apie tik 10 mėn., o šliaužti 11 mėn. Dabar tuoj bus metukai, o jau po kelis žingsnius eina pats. smile.gif

Manau nereikia išsigąsti, net jei ir vėliau. Juk kiekvienam vaikui viskas skirtingai. Ilgiausiai tai pirmų dantukų laukėm. Sulaukėm irgi tik 11 mėn. doh.gif
Atsakyti
mes 9men pradėjom jau rimtai sliausti smile.gif
Atsakyti
Musu mazoji, sliauzioja nuo 6 men., o ropoti pradejo 7,5 men. Dabar 8 men. tai pati ir atsistoja, matyt, dar kiek ir vaikscios:D
Atsakyti
Mano sunelis sliauzioti pradejo nuo 6 men, 7 men ismoko stovet, 7.5 men. sedeti, o 10 men - pradejo vaikscioti smile.gif
Atsakyti
DUKRA NESLIAUZIOJO,O SUNUS NUO 7,5MEN KAIP REAKTYVINIS lotuliukas.gif
Atsakyti
vyresnis ketuiom lakste, o jaunelis net nebando isikibes nori eiti
Atsakyti
Musu mazulis sliauzti pradejo budamas 6 menesiuku, o dabar mums 7 menesiukai ir jau po trupuciuka ruosiames ropojimui bigsmile.gif Keturiom atsistoja ir linguoja pirmyn atgal, nes dar ko gero jauciasi ne taip stabiliai. smile.gif Bet jau neuzilgo... smile.gif
Atsakyti
Maniske praleido si etapa smile.gif
Atsakyti
Maniske sliauzioti pradejo 5,5 men. (bande jau anksciau, bet to dar nevadinu slaiuziojimu), ropot pradejo budama beveik 6-iu men., kartais beropodama prigula ant pilvelio ir "plaukia", bet vel keliasi ir keliauja toliau - ypac, jei pries akis kazkas labai idomaus biggrin.gif
Atsakyti