apie 7.5 po keliu savaic atsistot ismoko
apie 7 menesi
Tiek baiminaus, kad nesivarto, ogi pradejo 6men. 1sav.Apie slaiuziojima ner kalbos, labai jau sunkiai, uztat, tiek pastatyta kojom dirba, kad net bega.
jau kelios savaitės kaip atsistoja ant keturiu ir su kojytėm paropoja bet rankyčiu neperdeda tai virsta su veiduku žemynyn o šliaužt tai net nebando.. maždaug 2metrų zonoje taip ropinėj ir vartosi
Be savaitės 9 mėnesių
Mano merginai beveik 7 mėn., tai ji neblogai ropinėja. Žinoma, iki tobulumo dar trūksta Manau, kad visiems savas laikas. Beja, gali būti taip, kad vaikas taip ir neišmoksta ropot, o iškart pradeda vaikščiot
pirmiji dukryte taip ir neismoko sliauzioti,nors visaip skatinom zaisliukais ir savo delnu josios pedutem atrama duodami pasispirti o mazasis(jam greitai 6men) jau pats vartosi, bet nemegsta ant pilvuko guleti, pradeda niurzgeti
QUOTE(mari73 @ 2010 02 03, 17:42)
mums jau 9men. sliauzioti nemokam.Neisivaizduoju kaip ismokint-visiskai nepakencia gulejimo ant pilvo.Pradedam vaikstinet pasilaikant uz rankeliu.Gal mano mazyle ir niekuomet nesliauzios.O jau taip noretusi,kad pradetu judet savarankiskai!Pavydziu mamytem,kuriu vaikiukai ropineja!
maniskiui 8.5men o jis taip pat labai nemegsta buti ant pilvo, kai ant jo paguldau, uzpakali kelnoja i virsu, raitosi visaip, tada verciasi ant nugaros zirzdamas noreciau ismoky ropoti, bet vargu ar pavyks. Nekankinsiu gi mazylio
6,5 mėn
mano mergyte jau kazka bando panasaus i sliauziojima isgaminti , guledama ant pilvuko nosim remiasi i lova, o kojytem isipiria i lovyte ir kelia pilvuka ir taip koki centimetra pajuda i prieki, ypac jeigu pries ja guli koks zaisliukas...tik pradeda pykti veliau, nes rankytem judeti nemoka...
QUOTE(elikule @ 2010 07 07, 15:12)
maniskiui 8.5men o jis taip pat labai nemegsta buti ant pilvo, kai ant jo paguldau, uzpakali kelnoja i virsu, raitosi visaip, tada verciasi ant nugaros zirzdamas noreciau ismoky ropoti, bet vargu ar pavyks. Nekankinsiu gi mazylio
Ateis laikas ir pats ismoks, mes sliauzioti 8,5 pradejom