Įkraunama...
Įkraunama...

Šliaužiojimas

Nuo kada Jusu atzalele pradejo sliauzioti? Mano dukrytei jau 9 men., bet ji dar nesliauzia, apsivercia ant pilvo ir mataskuoja kojom, sukiojasi vietoj, pasistumia tik atgal, o i prieki niekaip. Gal jau reiktu sunerimti? O gal tiesiog kiekvienam vaikui savas raidos laikas?
Atsakyti
Man atrodo cia individualu, nors pasitart su pediatru vertetu. Maniske sliauziot po lova pradejo apie 6 men. Dabar jau vaiksto biski
Atsakyti
QUOTE(Dangiska @ 2009 12 30, 22:57)
Nuo kada Jusu atzalele pradejo sliauzioti? Mano dukrytei jau 9 men., bet ji dar nesliauzia, apsivercia ant pilvo ir mataskuoja kojom, sukiojasi vietoj, pasistumia tik atgal, o i prieki niekaip. Gal jau reiktu sunerimti? O gal tiesiog kiekvienam vaikui savas raidos laikas?

Musiske 9 men irgi tik aplink sukdavosi arba atgal stumdavosi, bet sulaukus 10 pradejo normaliai sliauzt mirksiukas.gif is pradziu sunkiai kaip kareivis apkasuose, o dabar jau gaudyt reikia biggrin.gif taip kad manau kiekvienam vaikui savas laikas 4u.gif beje, kai kurie vaikai praleidzia ropojima mirksiukas.gif
Atsakyti
o ar vaikstynes naudojat? sako sitie aparatai irgi silpnina vaikucio nora ropoti, mazdaug kam sliauziot jei jau galiu prilaikoma lakstyti. Maniskei guleti tai kaip bausme tapo, kai vaikstuko dziaugsmo paragavo
Atsakyti
naudojam vaikstine,bet sliauziot megsta dar labiau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
nenaudojam vaikstuku. Kam ju reik? Nereikalingas atributas biggrin.gif
Atsakyti
o mano mergina metukų pradėjo vakščioti ir tik tada išmoko šliaužioti tongue.gif
sūnus išmoko šliaužioti kažkur 8 mėn. ax.gif
Atsakyti
Mano sunelis vartytis pradejo 6,5, o sliauzti 7 4u.gif
Atsakyti
Sliauzioti pradejo 6 men, 7 men graziai ropojo, 8 men atsistojo thumbup.gif Dabar laukiu savarankisko vaiksciojimo smile.gif
Atsakyti
Sveikos=]

mums jau puse metu, apsiverst pati mazoji ismoko 4,5 -5 men, Dabar guli ant pilvuko ir spiriasi kojytemis , bando pasispirt, pasliausti. Dar turiu klausimeli, kokiu gal zinote geru pratimuku stiprinti vaikuciui ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uuoga: 03 sausio 2010 - 03:44
QUOTE(Uuoga @ 2010 01 03, 04:43)
Sveikos=]

mums jau puse metu, apsiverst pati mazoji ismoko 4,5 -5 men, Dabar guli ant pilvuko ir spiriasi kojytemis , bando pasispirt, pasliausti. Dar turiu klausimeli, kokiu gal zinote geru pratimuku stiprinti vaikuciui ? ax.gif

Aš klausiau pas kinezoterapeutę, tai jokių pratimų šliaužiojimui, sėdėjimui, ropojimui ir vaikščiojimui nėra. Reikia laikyti vaiką ant žemės ir viską pradės daryti
Atsakyti
sliauziot kaip ir vaikscioti reik mokint vaikus smile.gif
Atsakyti