Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

QUOTE(sobieska @ 2010 01 02, 13:13)
Pradetas pernais metais, pabaigtas-siemet mano dryzuotas darbukas biggrin.gif

thumbup.gif labai dailu wub.gif

QUOTE(auksine @ 2010 01 02, 16:02)
su praejusiom sventem visas!

o cia mano dovanele dalmatinu myletojai smile.gif

thumbup.gif tik dar daugiau demeliu ivairaus dydzio noretusi ax.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 02, 23:18)
Zenkliai pavelavus ale visgi pasirodysiu  ax.gif

Na as irgi is tu kur skeptiskai ziuriu i nuotrauku naudojima viskokiom technikom, bet cia, cia kazkas nerealaus ir tobulo ir uznikalaus wub.gif Pagarba, tikrai super viska suderinai noreciau gyvai pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Gadriuke labai aciu uz pagyyyras, bet jauciu kad gyvai pamatyti sansu nedaug biggrin.gif . Del nuotrauku panaudojimo tai as turiu savo nuomone, kurios niekada neperzengiu, uzsakove pageidavo sendintu nuotrauku, o man nera nieko tragiskiau uz sukapotus vaikiuku veidelius doh.gif , todel iskart atsisakiau ir tik svelniai prigesinau ryzinio popieriaus gijelem subtiliom. O prie tokiu graziu mergaiciu beliko priderinti tik vaikiukus angeliukus 4u.gif
Atsakyti
Ingusia wub.gif behje, iš kur tie angeliukai kiti ?
Atsakyti
Kurie angeliukai? Tie visokie klijuoti ant bumbulu? Ten du ryziniai dekupazui ir vienas popierius is wimelio 3d tokius pirkau is seniau.
Atsakyti
teip, tie, tu ne angelu mėgėja, tai ir užklausiau iš kur smile.gif
Atsakyti
Mano dezute servetelems smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
frosted is kur tokia servetele? noreciau ir as tokios servetkos vienam darbeliui, bet nerandu niekur 4u.gif

P.S.
grazi serveteliu dezute wink.gif

Papildyta:
Ingusia o kokiu principu cia tie burbulai poadarti: ta prasme i dekupazinimai skirta kaledini burbula per viduri idetas apvalus kartonas, kuris nudekoruotas ir ant kurio uzklijuota nuotrauka? ar tiesiog is visaus ant vidines burbulo puses viskas padaryta? blush2.gif nesu padarius nei vieno burbulo, tai tiesiog idomu, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 03 sausio 2010 - 21:33
Dekupažui skirtuos burbuluos būna tokie pat plastikiniai perskyrėjai, kurie dedasi per vidurį, taigi, jokių kartonų neprireikia.
O šie burbulai...
Jei atvirai, sunku patikėti, kad foto technika tokia bejėgė.
Gražūs burbulai, oi gražūs... wub.gif
Atsakyti
Bite lotuliukas.gif

Nu jo, ten per paprasto burbulo viduriuka eina spec tam skirtas plastikinis blynas, jis dekoruotas is abieju pusiu, taip pat dekoruota ir patys burbulai is vidaus, na tarytum vaizdelis nuo to skirtuko per viduriuka pereina sferiniu vazdeliu i burbulo isorines sieneles 4u.gif .
Atsakyti
Sobieska nuostabi dėžutė, labai skoninga thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Raksluostine.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Trumpai atitrūkau nuo savo broškių hihihi.gif

Mini dekupažas ant mamos papuošalinės - servetėlė ir papeckiojimai... ax.gif vidus identiško pamozoto medžio, net nėr ką ir rodyt..

user posted image
Atsakyti