Vilm@ saunuole

Vilm@, šiaip nuvalkiotas yra bučinys, o medis tikrai nespėjo nusivalkioti... nebent tas konkursas jį čia taip tavo akyse...
bet labai gražu!
Kaip man tie bumbulai patinka, norėčiau,kad būtum kažką tokio anksčiau padarius, Ingusiuk

Kaip man tie bumbulai patinka, norėčiau,kad būtum kažką tokio anksčiau padarius, Ingusiuk

Vilm@, super
balte, sakai, Ingusios burbulai pašmėžavo... Man tai smagu, kai ir ji pati vis dar pasirodo...
ohara, yra dar vienas briaunelių dažymo būdas. Kempinėle. Tačiau ji turėtų būti standesnė, o dažai tepami ant jos teptuku, kad dažų nebūtų labai daug. Ir vis dažnai patepant papildomai dažų. "Kempiniuojant" kempinėlės nespausti, kad neišsiteptų statmena sienelė.

balte, sakai, Ingusios burbulai pašmėžavo... Man tai smagu, kai ir ji pati vis dar pasirodo...

ohara, yra dar vienas briaunelių dažymo būdas. Kempinėle. Tačiau ji turėtų būti standesnė, o dažai tepami ant jos teptuku, kad dažų nebūtų labai daug. Ir vis dažnai patepant papildomai dažų. "Kempiniuojant" kempinėlės nespausti, kad neišsiteptų statmena sienelė.
QUOTE(Lachesė @ 2010 01 17, 00:07)
Vilm@, šiaip nuvalkiotas yra bučinys, o medis tikrai nespėjo nusivalkioti...
Na gal ne visai teisingai išsireiškiau

Bite, ačiū labai
Ir dar kartą visoms

Zinot kai neseniai pazinau dekupaza tai ir klimtas man naujas.
Bet jis mane uzveze, nezinau kiek ilgai

Bet jis mane uzveze, nezinau kiek ilgai

ruda patina, pertapytas(ruda, auksine, vario spalvomis) paveiksliukas, sendinta stamperijos medium, viduj dejau oda.
ziuriu neparasiau, o gal kitos nedrista, tai kritika, patarimus, klausimus ir visus kitokius pasisakymus apie mano darbus visada priimu

nu ten ir dariau tokius perejimus kaip debesiukus, nes motyvas toks sausas buvo
netiko man

QUOTE(ohara @ 2010 01 17, 18:30)
kristule666 , efauto NUOSTABUUUUU...
blyn nesikeikus,kuo daugiau į jūsų darbukus visų žiūriu tuo labiau gėda saviškius demonstruot.. 
Keliu savo dėžutę, tik vidus nebaigtas...
p.s ačiū už pastabas anai su karvėm dėželei, taisysiu kaip brgalėsiu

Keliu savo dėžutę, tik vidus nebaigtas...

p.s ačiū už pastabas anai su karvėm dėželei, taisysiu kaip brgalėsiu

dekoju

nesigedyk, dek rodyk, juk sitaip greiciau pasieksi geresniu rezultatu

paprasta, miela, tvarkinga dezute. puiku!

QUOTE(efauto @ 2010 01 17, 18:58)
dekoju
kai pabaigsi vidu - butinai parodyk 

butinai, nes vidus man sudetingiausias dalykas...

Ačiū,