Įkraunama...
Įkraunama...

Etiopija - 13 mėnesių saulės

QUOTE(Dovilyte* @ 2011 07 08, 17:35)
Grange, ačiū tau už nuostabią virtualią kelionę po Etiopiją  4u.gif
Labai įdomu buvo skaityti, žiūrėti nuotraukas  wub.gif  Pasakojimą labai pagyvino tavo pačios išgyvenimų ir jausmų aprašymai, kaip jauteisi vienu ar kitu metu. Mane sugraudino kelios vietos apie vaikus  verysad.gif  Patiko gamta, pilys, bažnyčios  thumbup.gif
Čia ir yra pats geriausias dalykas, kai turi vietinį žmogų, kuris gali atskleisti tikrąjį šalies veidą, o ne tą, kuris skirtas turistų masei. Nereali kelionė!
Ačiū dar kartą  bigsmile.gif  4u.gif
Labai lauksiu kitų kelionių pasakojimo  4u.gif Sėkmės!

tai perskaitei jau bigsmile.gif
Smagu, kad patiko smile.gif
ir aš tikiuos, kad tų pasakojimų bus kada nors greit...
Atsakyti
tik dabar atradau.. nuostabi kelionė ir puikus pasakojimas 4u.gif ačiū.
Atsakyti
bigsmile.gif na va tau ir afrika, atrodo isivaizduoji ja visai kitokia, o pasirodo va kokia ji gali buti cool.gif aciu labai uz si reportaza, super thumbup.gif
Atsakyti
Na, turiu "priekaištą"... g.gif
Planavau šiandien veją nusipjauti. Ne-nu-si-pjo-viau... lotuliukas.gif
Užsivedžiau beskaitydamas. Žinot ką reiškia su lėtu netu lygiai šešias valandas išsėdėti prie tokio pasakojimo..? Aha, nežinot... Ir sėdejau, ir gulėjau ir kojas ant stalo susikėliau, ale kaulus vis vien paskaudo.
Bet juk verta buvo TO... biggrin.gif
Būt gerai dar....
--------------------------
Dėkui už pasakojimą ir už išeiginę dieną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladijus: 14 rugpjūčio 2011 - 14:14
QUOTE(zoroboba @ 2011 08 12, 23:08)
bigsmile.gif  na va tau ir afrika, atrodo isivaizduoji ja visai kitokia, o pasirodo va kokia ji gali buti cool.gif  aciu labai uz si reportaza, super thumbup.gif
smile.gif
aš dar kai pagalvoju, kiek daug vietų nemačiau, labai norėčiau kada nors sugrįžti, būtinai. pamatyti pokyčius per tuos metus...

QUOTE(Gladijus @ 2011 08 14, 14:08)
Na, turiu "priekaištą"...  g.gif
Planavau šiandien veją nusipjauti. Ne-nu-si-pjo-viau...  lotuliukas.gif
Užsivedžiau beskaitydamas. Žinot ką reiškia su lėtu netu lygiai šešias valandas išsėdėti prie tokio pasakojimo..? Aha, nežinot... Ir sėdejau, ir gulėjau ir kojas ant stalo susikėliau, ale kaulus vis vien paskaudo.
Bet juk verta buvo TO...  biggrin.gif
Būt gerai dar....
--------------------------
Dėkui už pasakojimą ir už išeiginę dieną smile.gif
lotuliukas.gif gerai čia, iš pradžių jau galvoju, ką ne taip parašiau unsure.gif
Smagu, kad patiko bigsmile.gif

Atsakyti
tikra atgaiva tokia darganota diena skiatyti toki grazu pasakojima ir dar su graziomis nuotraukomis,super!Likau labai suzaveta:4u: wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rokus @ 2012 01 22, 23:19)
tikra atgaiva tokia darganota diena skiatyti toki grazu pasakojima ir dar su graziomis nuotraukomis,super!Likau labai suzaveta:4u:  wub.gif

Smagu, kad patiko 4u.gif

aš jau noriu atgal blush2.gif bet nėra kaip doh.gif
Atsakyti