Įkraunama...
Įkraunama...

Etiopija - 13 mėnesių saulės

Taip šauniai perteiktas pasakojimas,sako neįmanoma to padaryti,bet manau Jums tai pavyko! thumbup.gif Na, o kaip daugelis jau minėjo,mane taip pat sužavėjo tos pilys ir bažnyčios, kažkas neįtikėtino tikrai wub.gif
Papildyta:
kažin ar Lietuvoje galima kur nors to kardamono nusipirkti,labai norėčiau tokios arbatėlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sincity @ 2011 01 18, 07:16)
Taip šauniai perteiktas pasakojimas,sako neįmanoma to padaryti,bet manau Jums tai pavyko! thumbup.gif  Na, o kaip daugelis jau minėjo,mane taip pat sužavėjo tos pilys ir bažnyčios, kažkas neįtikėtino tikrai  wub.gif
Papildyta:
kažin ar Lietuvoje galima kur nors  to kardamono nusipirkti,labai norėčiau tokios arbatėlės  wub.gif

dėkui wub.gif

o dėl karadamono, pasižiūrėk prie prieskonių, arba specializuotose tose arbatos parduotuvėse, na manau tikrai turi būt, nes čia ne koks specifinis afrikietiškas dalykas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 01 18, 11:05)
o dėl karadamono, pasižiūrėk prie prieskonių, arba specializuotose tose arbatos parduotuvėse, na manau tikrai turi būt, nes čia ne koks specifinis afrikietiškas dalykas

user posted image

fee kaip jisai man smirda blush2.gif labai jau stiprus jo kvapas.

Labai grazios nuotraukos ir pasakojimas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2011 01 22, 20:28)
fee kaip jisai  man smirda blush2.gif labai jau stiprus jo kvapas.

Labai grazios nuotraukos ir pasakojimas wub.gif  thumbup.gif

o kur tu šiaip jį dar naudoji? nes aš tai nežinau kur dar galėčiau naudot, nes ir mačiau malto. skirtingai kvapus priimam biggrin.gif man tai kvepia, galėčiau laikyt pradarius ir uostyt, grynai tokiom kalėdom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 22 sausio 2011 - 23:10
QUOTE(grange @ 2011 01 22, 23:10)
o kur tu šiaip jį dar naudoji? nes aš tai nežinau kur dar galėčiau naudot, nes ir mačiau malto. skirtingai kvapus priimam  biggrin.gif  man tai kvepia, galėčiau laikyt pradarius ir uostyt, grynai tokiom kalėdom  biggrin.gif

as tai niekur, vyrui kazkas atveze visa maisa blink.gif ,tai idejau i deze ir padejau garaze, nes kvapas labai stiprus, visa spintele pasmirdo juo blush2.gif Siaip tai daug kas juos deda kai turkiska kava verda arba kiti dar deda kai verda ryzius su aviena g.gif
Atsakyti
Skaičiau nuotykius visą dieną, ir baigęs skaityti, pasijaučiau lyg pats ten būčiau keliavęs, ir dabar tik nuotykius prisimenu. rolleyes.gif Labai išsamus ir įdomus pasakojimas! thumbup.gif Net gaila, kad baigėsi... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neturetivardas: 25 sausio 2011 - 22:28
QUOTE(neturetivardas @ 2011 01 25, 21:28)
Skaičiau nuotykius visą dieną, ir baigęs skaityti, pasijaučiau lyg pats ten būčiau keliavęs, ir dabar tik nuotykius prisimenu.  rolleyes.gif  Labai išsamus ir įdomus pasakojimas!  thumbup.gif  Net gaila, kad baigėsi...  verysad.gif  verysad.gif

Ačiū!

na, kada nors bus tęsinys, tik nežinau kada mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristin @ 2011 01 23, 23:04)
as tai niekur, vyrui kazkas atveze visa maisa blink.gif ,tai idejau i deze ir padejau  garaze, nes kvapas labai stiprus, visa spintele pasmirdo juo blush2.gif Siaip tai daug kas juos deda kai  turkiska kava verda arba kiti dar deda kai verda ryzius su aviena g.gif

būčiau šalia, tai perpirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
SM yra gėris dėl tokių temų, įspūdžių bei nuotraukų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Niufka @ 2011 01 27, 12:38)
SM yra gėris dėl tokių temų, įspūdžių bei nuotraukų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

smile.gif

Deja, foto nėra geriausios, nes neturiu padoresnio fotoaparato, o ir akies tam, na bet vis kažkoks prisiminimas...
Atsakyti
Su didziausiu idomumu perskaiciau istorija. Gamtos vaizdai atrodo kaip is kitos planetos. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 18, 19:23)
Su didziausiu idomumu perskaiciau istorija. Gamtos vaizdai atrodo kaip is kitos planetos. Aciu  4u.gif

bigsmile.gif 4u.gif Smagu, kad patiko
Atsakyti
Grange, ačiū tau už nuostabią virtualią kelionę po Etiopiją 4u.gif
Labai įdomu buvo skaityti, žiūrėti nuotraukas wub.gif Pasakojimą labai pagyvino tavo pačios išgyvenimų ir jausmų aprašymai, kaip jauteisi vienu ar kitu metu. Mane sugraudino kelios vietos apie vaikus verysad.gif Patiko gamta, pilys, bažnyčios thumbup.gif
Čia ir yra pats geriausias dalykas, kai turi vietinį žmogų, kuris gali atskleisti tikrąjį šalies veidą, o ne tą, kuris skirtas turistų masei. Nereali kelionė!
Ačiū dar kartą bigsmile.gif 4u.gif
Labai lauksiu kitų kelionių pasakojimo 4u.gif Sėkmės!
Atsakyti