Grange, skaičiau dar kartą pasakojimą su drauge, labai patiko jai irgi
žinai ko ji klausė, ar skaičiavai kiek iš vis viskas kainavo, kelionė, ten maždaug, kiek toks malonumas?
QUOTE(marbela @ 2010 06 20, 12:36)
Grange, skaičiau dar kartą pasakojimą su drauge, labai patiko jai irgi
žinai ko ji klausė, ar skaičiavai kiek iš vis viskas kainavo, kelionė, ten maždaug, kiek toks malonumas?
Ačiū
o dėl išlaidų.... nu žinok sunku man pasakyti, nes ten mokėjom ne vien už save, ir šiaip, kai kur valgėm pas žmones, kai kur vėl tiesą pasakius taip ir neskaičiavom kiek viskas išėjo, o dabar tai net nepamenu kiek mes turėjom ir kiek liko
bet taip grubiai paėmus, su visom kelionėm,bilietais, skiepais, ten viešbučiais, maistu ir visais pirkimais, mašinų nuomom ir t.t.t tai iki 2500 eur viskas nemanau, kad buvo daugiau. ir čia jau su visom lauktuvėm ir šiaip parsivežimais namo taip pat.
Čia radau vieną nuorodą, gan įdomų reportažą beveik apie visas vietas, kur buvome, kam dar įdomu ir nori pasiklausyti daugiau (angliškai)
http://www.tigraionline.com/
"Ethiopia the Secret Holy Land of the world"
reikia spaust iš to psl ne tiesiai youtube, tada bus 5 filmukai po 10 min. pasijungia vienas po kito iš kart
http://www.tigraionline.com/
"Ethiopia the Secret Holy Land of the world"
reikia spaust iš to psl ne tiesiai youtube, tada bus 5 filmukai po 10 min. pasijungia vienas po kito iš kart
Dabar kaip tik baigiu žiūrėt tą nuorodą, nebuvo galimybės baigt, tai dar noriu pakomentuot kai ką, jei kas žiūrėjot (o iš ties verta, daug dar ką parodė).
Ten tam mieste Axum kur bažnyčia ir kapai po žeme iš kart, tai nebuvom, bet atrodo įspūdingai, ir taip kaulai matos atvirai bet gaila, kad ten nebuvom,
o ta kita, kur aukštai ant kalno tai man bežiūrint rankos prakaitavo, ir širdis plakė, neįsivaizduoju kaip jie ten kopė į tą kalną be jokios apsaugos, pirštinių be nieko brrrrrrrrrrr nė už jokius pinigus nebūčiau, jei ir būtų nusivežę
bet dar galvoju gal moterims ten ir negalima nors nieko nesakė
Ten tam mieste Axum kur bažnyčia ir kapai po žeme iš kart, tai nebuvom, bet atrodo įspūdingai, ir taip kaulai matos atvirai bet gaila, kad ten nebuvom,
o ta kita, kur aukštai ant kalno tai man bežiūrint rankos prakaitavo, ir širdis plakė, neįsivaizduoju kaip jie ten kopė į tą kalną be jokios apsaugos, pirštinių be nieko brrrrrrrrrrr nė už jokius pinigus nebūčiau, jei ir būtų nusivežę
bet dar galvoju gal moterims ten ir negalima nors nieko nesakė
Straipsnis ta pati istorija, tik rašyta darbą išmanančio žmogaus
perskaiciau vel viska,tik idomu paliko,kada spejai susituokti tai kaip ir sveikinti jus reiketu grange,prasom aiskumo
nėra ką komentuot ))))
QUOTE(grange @ 2010 06 20, 12:51)
bet taip grubiai paėmus, su visom kelionėm,bilietais, skiepais, ten viešbučiais, maistu ir visais pirkimais, mašinų nuomom ir t.t.t tai iki 2500 eur viskas nemanau, kad buvo daugiau. ir čia jau su visom lauktuvėm ir šiaip parsivežimais namo taip pat.
perskaiciau viska vienu prisedimu, aisku tai uztruko 1.5 valandos bet labai idomus pasakojimas ,ne eilinis, ne kasdieninis, saunu.
uz viska tik tiek isejo? tai labai saunu, tikrai nedaug kai dviem zmonem, ir tiek nemazai pamatet. SUPERINE kelione tada
deja mums liks tik pasvajot ir paziuret nes ne kiekvienas taip nuvaziuos nieko nezinant.
Puiki kelione as kazkaip buvau linkus, kad visoje Afrikoje vyrauja baisi netvarka, o viesbuti be tarakonu sunku rasti ir is kur man tokios mintys o be ziurint nuotraukas rodos ir ten sioks toks siuolaikiskumas yra su patogumais
QUOTE(Nebraska @ 2010 11 30, 17:33)
Puiki kelione as kazkaip buvau linkus, kad visoje Afrikoje vyrauja baisi netvarka, o viesbuti be tarakonu sunku rasti ir is kur man tokios mintys o be ziurint nuotraukas rodos ir ten sioks toks siuolaikiskumas yra su patogumais
nenuostabu, tokį turim sudarytą įspūdį iš medios.
Aš pati pamačius pakeičiau nuomonę
QUOTE(tamago @ 2011 01 16, 01:16)
Nuostabus pasakojimas, nepakartojami ispudziai ir manau liks visam gyvenimui
Ačiū
Smagu, kad patiko