Įkraunama...
Įkraunama...

Etiopija - 13 mėnesių saulės

Grange, aciu uz toki issamu ir idomu pasakojima thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
grange,sakei parašysi viešbučių kainas mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti

QUOTE(magistrante @ 2010 02 11, 18:01)
grange,sakei parašysi viešbučių kainas  mirksiukas.gif  ax.gif

na rašiau tik tiek. Nes kitų neberadau.
QUOTE(grange @ 2010 01 20, 18:41)
O kas dėl viešbučių kainų... Dabar bandžiau susirasti, susimakalvę viskas, tai sunku pasakyti.. doh.gif

Skirtumas buvo kai mokėjom mes, ir maniškio sesei, nes ji kaip Etiopijos pilietė. Tai skirtumas akivaizdus. pvz viename viešbutyje mums kainavo 25 eur kambarys, jai 8 eur.
Dar kitam, mums 31 eur ,jai 13... taigi visur skirtumas buvo akivaizdus, bet pagrinde dvigulio kambario kaina nuo 20-28 eur. turistams. ( na čia ne 5 * viešb aišku, ten būtų bent 10-15 eur daugiau) Vienam paskutiniam gavom mes labai pigiai, man atrodo, kad apie 10 eur, net nebepamenu, neturiu čekiuko.
Tam prabangiam hilton viešbutyje pigiausias kambarys 60 eur už naktį.
Iš viso gavos apie 130 eur už mus tris skirtinguose miestuose už 6 naktis  4u.gif

įmetu foto čekiukų  biggrin.gif  kavinėse ir iš viešbučio. Parduotuvėse, tiesa, normaliai spauzdinti, o viešbučiuose tai ant standartinių lapelių viską surašo....

user posted image

user posted image

Atsakyti
Tikrai nuostabi kelione, dziaugiuosiu radusi sia nuoroda po vienu jusu postu bigsmile.gif Labai jums pavydziu baltu pavydu, nes labiausiai mane suzavejo, kad pajutote tikra salies dvasia. Tie augalai, vandenys, namai dabar keliauja pro akis man wub.gif Esu buvusi Egipte ir Tunise (poilsines keliones, bet emem daug ekskursiju), tai tikrai maciau panasiu vaizdu. Bet Etiopija dar visai laukine palyginus ir tai labiausiai traukia. Zinot, ko as truputi pasigedau, tai gyvunu (ne karviu, ozku, o kokiu liutu, drambliu, nezinau) bigsmile.gif Sveikinu su svajones issipildymu 4u.gif Pats geriausias dalykas gyvenime, tai ji turtinti tokiomis akimirkomis, ispudziais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 02 15, 10:24)
Tikrai nuostabi kelione, dziaugiuosiu radusi sia nuoroda po vienu jusu postu bigsmile.gif  Labai jums pavydziu baltu pavydu, nes labiausiai mane suzavejo, kad pajutote tikra salies dvasia. Tie augalai, vandenys, namai dabar keliauja pro akis man wub.gif Esu buvusi Egipte ir Tunise (poilsines keliones, bet emem daug ekskursiju), tai tikrai maciau panasiu vaizdu. Bet Etiopija dar visai laukine palyginus ir tai labiausiai traukia. Zinot, ko as truputi pasigedau, tai gyvunu (ne karviu, ozku, o kokiu liutu, drambliu, nezinau) bigsmile.gif Sveikinu su svajones issipildymu 4u.gif Pats geriausias dalykas gyvenime, tai ji turtinti tokiomis akimirkomis, ispudziais wub.gif

visų pirma nereikia jūs mirksiukas.gif
antra, smagu,kad patiko paskaityt..

o gyvūnų tai šiaip ir aš pasigedau, bet jų taip nėa,kaip man galėjo asocijuotis su Afrika smile.gif matėm tik kelias beždionėles, toj saloj, kur vieną tik pavyko užfiksuot, pakelėj sutikom kupranugarius, kurių nespėjau nupaveiksluot doh.gif stirnos, šernai mūsų akiai įprasti vaizdai buvo. Na Liūtai ir drambliai nelabai gyvena kur buvom. Pietinėj Etiopijos daly kur mes nebuvom yra parkai,safariai galima pamatyti tokių laukinių gyvūnų, bet neturėjom progos nuvažiuot, nes nebebuvo laiko ir truputį prisibijojau dėl maliarijos, nes prigąsdino,kad ten didesnė tikimybė. Nors iš ties nemanau, dabar pamačius, bet labai ikiuos, kad ir į aną galą dar pavyks nuvažiuot, nes laukinė gamta mane labiausiai ir traukė.
o šiaip, iš ties kelionė paliko įspūdžius giliai širdyje smile.gif
Atsakyti
Šimtai balionų tau už pasakojimą, už vaizdus iš svajonių šalies.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ..
Tu jau nukeliavai, tikiuosi ir aš kada nukeliausiu į Afriką, ir ne į kokį Egiptą ar kitą turistų dažnai lankomą vietą, o į panašius, o gal net tuos pačius miestus ir apylinkes. bigsmile.gif
Labai labai ačiū už tokias TIKRAS, ne sausas žinias!! aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Mable @ 2010 02 17, 20:50)
Šimtai balionų tau už pasakojimą, už vaizdus iš svajonių šalies..  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif ..
Tu jau nukeliavai, tikiuosi ir aš kada nukeliausiu į Afriką, ir ne į kokį Egiptą ar kitą turistų dažnai lankomą vietą, o į panašius, o gal net tuos pačius miestus ir apylinkes.  bigsmile.gif
Labai labai ačiū už tokias TIKRAS, ne sausas žinias!!  aciuks.gif

kai važiuosi, pasakyk man, būsiu už gidą hihihi.gif
Atsakyti
visiskai atsitiktinai is maisto skyriaus atsiduriau cia. Skaitem tris dienas kartu su MB garsiai.
Toks jausmas, kad pati ten buvau. Nerealu!!!! Aciu uz tokia idomia pazinti su salim. 4u.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2010 02 23, 12:11)
visiskai atsitiktinai is maisto skyriaus atsiduriau cia. Skaitem tris dienas kartu su MB garsiai.
Toks jausmas, kad pati ten buvau. Nerealu!!!! Aciu uz tokia idomia pazinti su salim. 4u.gif  first.gif

4u.gif Džiugu, kad patiko ir bent virtualiai gali pakeliaut 4u.gif
Atsakyti
labai issamus pasakojimas 4u.gif
idomu buvo paskaityti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmabaro @ 2010 03 02, 10:53)
labai issamus pasakojimas 4u.gif
idomu buvo paskaityti thumbup.gif

Džiugu skaityt smile.gif
Atsakyti
Labas grange, smile.gif smile.gif as jūsų gyvenimo istorijoje jau kokie metai,vis paskaitau kaip sekasi,kaip gyvenat.O sitas kelionių reportazas po Afriką,tai nerealus dalykas,skaiciau ,skaiciau ir seilę varvinau,atrodo kad kartu keliavau biggrin.gif Aciu tau labai kad ir mum leidai pabut toje salyje.sekmes jum abiem gyvenime,meileje ir kelionese.tikiuosi dar nudziuginsi nuostabiomis istorijomis.
Atsakyti