Įkraunama...
Įkraunama...

Etiopija - 13 mėnesių saulės

Merginos tikrai grazios. Man tai kazkuo indes primine.
Atsakyti
Aciu,Grange,skaiciau viska su dideliu malonumu biggrin.gif
P.S. galetumet dazniau keliauti blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautri styga @ 2010 01 22, 16:53)
Aciu,Grange,skaiciau viska su dideliu malonumu  biggrin.gif
P.S. galetumet dazniau keliauti  blush2.gif  lotuliukas.gif

Pasistengsiu biggrin.gif

p.s. man TU mirksiukas.gif
Atsakyti
grange aciu uz idomu, informatyvu, silta pasakojima. Jis man siandien suejo kaip saldziausias desertas po pietu. O kuriuo metu ten geriausia vykti, kad isvengt lietaus sezono? Aciu ir linkiu Jums kitu idomiu kelioniu
Atsakyti
QUOTE(505 @ 2010 01 25, 15:50)
grange aciu uz idomu, informatyvu, silta pasakojima. Jis man siandien suejo kaip saldziausias desertas po pietu. O kuriuo metu ten geriausia vykti, kad isvengt lietaus sezono? Aciu ir linkiu Jums kitu idomiu kelioniu

prašom mirksiukas.gif

Etiopijoj yra teys sezonai:

Nuo rugsėjo iki vasario (prasideda nuo rugsėjo, nes 09.11 jų nauji metai) yra ilgas sausas laikotarpis, aišku kartais pasitaiko lietingų dienų, bet ne liūčių.

Kovas- balandis
- galimi trumpi lietūs. Gegužę yra sausas ir karštas laikotarpis paprastai.

Birželis, liepa rugpjūtis - stiprių liūčių sezonas.

Šalčiausia dažniausiai gruodį ir sausį, karščiausia - kovą, balandį, gegužę.

Taigi, mes buvom tada, kada jau ten jiems šalta, nenuostabu, nes kai aš ėjau trumpom rankovėm, kai kas matės ėjo su striukėm su kailiukais biggrin.gif na man 23 nėra šalta...

o dabar kaip tik turim svečią atvykusį,tai sakė rytais ir naktį nukrenta iki 5-6 laipsnių, tai jau įsivaizduoju kaip jie ten šala..
Atsakyti
grange, daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif už tokį superinį išsamų, vaizdingą, įdomų, smagų kelionės pateikimą. ir tekstas, ir vaizdai suteikė labai daug teigiamų emocijų. buvo labai smagu susipažinti su Etiopija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraja: 30 sausio 2010 - 18:43
QUOTE(Indraja @ 2010 01 30, 17:43)
grange, daug daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif už tokį superinį išsamų, vaizdingą, įdomų, smagų kelionės pateikimą. ir tekstas, ir vaizdai suteikė labai daug teigiamų emocijų. buvo labai smagu susipažinti su Etiopija  wub.gif  wub.gif  wub.gif

SMagu girdėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Vajezau,kiek saunaus,skanaus skaitymo user posted image Nu nerealiai fainai thumbup.gif Treksdali perskaiciau,likuti su malonumu pratesiu thumbup.gif Reikia palaukt kol dicke atsibus ax.gif ,sestoke, geografija prasidejus-tai manau lb naudingai cia bus 4u.gif
Super wub.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 01 31, 08:09)
Vajezau,kiek saunaus,skanaus skaitymo user posted image Nu nerealiai fainai thumbup.gif  Treksdali perskaiciau,likuti su malonumu pratesiu thumbup.gif  Reikia palaukt kol dicke atsibus  ax.gif ,sestoke, geografija prasidejus-tai manau lb naudingai cia bus 4u.gif
Super  wub.gif

Smagu kad patiko 4u.gif

beje, dar vieną tokią smulkmeną pamiršau parašyt biggrin.gif

Kiekviename viešbutyje, kur buvome, prie lovos spintutėje visada rasdavome štai ką biggrin.gif :

user posted image

Visada tos pačios rūšies - kavos ir dar kažkoks biggrin.gif Viešbutis rūpinasi klientų apsauga. Nors mums ir nereikėjo blush2.gif bet parsivežiau kaip suvenyrą.
Bet pigūs jie ten, vienoj dėžutėj 3 kitoj 4 ir tekainuoja 1 birr (0.05 eur arba 0.17 centų už dėžutę) Mb sakė, reikėjo susirinkt iš visų viešbučių,paskiau galėjai pardavinėt hihihi.gif Biznis mat cool.gif
Atsakyti
Grange wub.gif

Nuostabus pasakojimas nuostabi kelionė, dar nuostabesni įspūdžiai!
Labai smagu kad žmonės nebijo išvykti į tokias keliones, čia ne po EUROPĄ važinėt. Šaunu thumbup.gif Gal jau vėl planuojat?

O kuris tau miestas patiko labiausiai iš visų aplankytų?
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2010 02 04, 17:09)
Grange  wub.gif

Nuostabus pasakojimas nuostabi kelionė, dar nuostabesni įspūdžiai!
Labai smagu kad žmonės nebijo išvykti į tokias keliones, čia ne po EUROPĄ važinėt. Šaunu  thumbup.gif  Gal jau vėl planuojat?

O kuris tau miestas patiko labiausiai iš visų aplankytų?

dėkui 4u.gif

nu ne, dar neolanuojam, nėra nei laiko, nei galimybių dabar. kada nors ateityje, bet akd važiuosim dar tai beabejo.

kuris patiko labiausiai sunku pasakyt, visi skirtingai įdomūs.
Bet pvz Mekelle, Awasa laisvai galėčiau gyvent. Tokioj Lalibeloj, tai gal nelabai, nes ten praktiškai nieko nėra, miestas mažiukas, Axum ir nelabai.
Adis, aišku kaip sostinė, tik tiek kiad daug didesnis triukšmas, daugiau netvarkingumo gal..bet šiaip patiko tikrai visur, visur buvo kažką pamatyt smile.gif
Atsakyti
Grange thumbup.gif labai grazus,ispudingas ir issamus pasakojimas thumbup.gif
Atsakyti