Įkraunama...
Įkraunama...

Etiopija - 13 mėnesių saulės

QUOTE(grange @ 2010 01 16, 16:31)

pagalvojau įdėsiu kelis linkus iš youtube su tradicine muzika ir šokiais.
o jie ir specifiniai, sunku aprašyti, geriau pamatyti, bet taip judina pečius ir kaklą ritmiškai... nu man dar taip neišeina  biggrin.gif  dar ką norėjau pasakyt, kad linksmintis jie moka... šoka dainuoja bet kur, nereikia nei alkoholio nei dar kažko kaip gali būt įsivaizduojami "mūsų" baliai. O muzika man jų patinka. nors nesuprantu nė velnio, bet melodinga.
Muzikiniai klipai dažniausiai būna su istorija. T.y. daina pasakoja, kas vyksta, dažniausiai, apie dviejų jaunuolių meilę, ir pan. ir filmuojama labai dažnai lauke.

čia tygrinia (žinau, kad rašos ne taip, bet rašau, kaip tarias  blush2.gif )

šokiai man labiau patinka amharic, bet pati muzika šita, nors ne visada skiriu aišku  biggrin.gif

Tygrinia muzika labiau panasi i ta, kur maniskis (ir jo draugai) klausosi. Amharic stilius tikrai labai specifinis. Kazkuo primena uzbeku/kirgizu muzika (tarybiniais laikais sveciuodavosi moksleiviu is visos Sajungos, tad teko klaysytis ju muzikos, matyti sokius).
Atsakyti
maniskis ir kalba ir muzika tigrinya klauso ir mano mazytis kalba sava tigru kalba lotuliukas.gif ir man tai jau yprasta ax.gif
o zmones tikrai grazus labai ypac merginos man krenta i aki nu keista net blush2.gif gal jau marcia renkuos lotuliukas.gif
o jei maisytukai pvz eritrejietis ir lietuvis nu is vis pasaka vaikiukai blush2.gif
Papildyta:
bet harakteris tai grynai arabu teko dirbt su arabais tai gerai zinau o ir draugu turiu arabu,tai kai lyginu savo vaiko harakteri daug panasumu randu,beje jie patys sako turintys arabisko kraujo(eritrejieciai).
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 01 16, 17:07)
Ir kažkaip jau gaila, kad baigiau savo pasakojimą  lotuliukas.gif  o tai, kas vakarą, kaip namų darbai buvo, ką nors parašyt.

ech, tikrai gaila, kad jau baigei pasakojimą, nes skaičiau su malonumu kaip puikų romaną prieš miegą 4u.gif

o kaip Tau etiopės moterys pasirodė? ax.gif
Atsakyti
Grange, su didžiuliu malonumu perskaičiau 4u.gif Noriu į visas bažnyčias, kavos ir prieskonių hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liepaegle @ 2010 01 18, 16:05)

o kaip Tau etiopės moterys pasirodė?  ax.gif

kuria prasme?
Šiaip, grožiu man jos dauguma labai gražios, neveltui sako Etiopų oda viena iš gražiausių (spalvos atžvilgiu, nes nėra labai juoda, tokia rusvai šokoladinė).
Apskritai visi žmonės labai paslaugūs, draugiški 100 proc. nu neteko susidurt su niekuo, kad nepadėtų, tiek gyvenant čia, tiek būnant ten. Labai svetingi. Nepavydžios biggrin.gif kas dar net nžn g.gif

QUOTE(Minerva @ 2010 01 18, 16:10)
Grange, su didžiuliu malonumu perskaičiau  4u.gif Noriu į visas bažnyčias, kavos ir prieskonių hihihi.gif

4u.gif
Būtum arčiau, tai tave spec. pavaišinčiau kava ir dar prieskonių namo idėčiau..
Atsakyti
Ir aš kiekvieną dieną pasitikrindavau favourites wub.gif Labai įdomu buvo 4u.gif
Atsakyti
Grange, nereali kelione ir ispudziai, kurie pasiliks visam gyvenimui bigsmile.gif Tiesa pasakius nesitikejau pamatyt tiek grozybiu, nes visad isivaizdavau, kad jei Afrika, tai viskas labai skurdu ir ner ka ten pamatyt unsure.gif Savo nuomone pakeiciau kardinaliai 4u.gif

Del kavos machchiato, tai ir MB salyje ji labai populiari ( balkanuose tikrai jos galima uzsisakyt be problemu ).MB butent sios kavos pasiilgdavo besisveciuodamas Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 01 18, 18:22)
Šiaip, grožiu man jos dauguma labai gražios, neveltui sako Etiopų oda viena iš gražiausių (spalvos atžvilgiu, nes nėra labai juoda, tokia rusvai šokoladinė).

wub.gif
taip, buvo smalsu, kokį įspūdį pagal išvaizdą sudarė flirt.gif

bet rimtai, pagal tokį išsamų fotoreportažą, toks jausmas, kad ir pati vos ne pabuvojau ten bigsmile.gif bent jau apie šalį tikrai daug sužinojau, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Nuostabus pasakojimas!!! bigsmile.gif wub.gif wub.gif Vakar netycia ilindau,skaiciau puse nakties doh.gif Tikrai labai daug idomaus suzinojau mirksiukas.gif .Sekmes jums su tb! Ir linkiu dar ne karta pabuvot toj nuostabioj saly!
Atsakyti
QUOTE(liepaegle @ 2010 01 19, 09:08)
wub.gif
taip, buvo smalsu, kokį įspūdį pagal išvaizdą sudarė  flirt.gif

bet rimtai, pagal tokį išsamų fotoreportažą, toks jausmas, kad ir pati vos ne pabuvojau ten  bigsmile.gif bent jau apie šalį tikrai daug sužinojau, ačiū labai  4u.gif

biggrin.gif na, spręsk pati.. įmetu kelias foto blush2.gif , kai kas pažįstamo, kai kas iš interneto

user posted image

user posted image

foto necituoti, išimsiu paskiau..

QUOTE(zana33 @ 2010 01 20, 13:36)
Nuostabus pasakojimas!!! bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif Vakar netycia ilindau,skaiciau puse nakties doh.gif Tikrai labai daug idomaus suzinojau mirksiukas.gif .Sekmes jums su tb! Ir linkiu dar ne karta pabuvot toj nuostabioj saly!

Dėkui wub.gif
Papildyta:
O kas dėl viešbučių kainų... Dabar bandžiau susirasti, susimakalvę viskas, tai sunku pasakyti.. doh.gif

Skirtumas buvo kai mokėjom mes, ir maniškio sesei, nes ji kaip Etiopijos pilietė. Tai skirtumas akivaizdus. pvz viename viešbutyje mums kainavo 25 eur kambarys, jai 8 eur.
Dar kitam, mums 31 eur ,jai 13... taigi visur skirtumas buvo akivaizdus, bet pagrinde dvigulio kambario kaina nuo 20-28 eur. turistams. ( na čia ne 5 * viešb aišku, ten būtų bent 10-15 eur daugiau) Vienam paskutiniam gavom mes labai pigiai, man atrodo, kad apie 10 eur, net nebepamenu, neturiu čekiuko.
Tam prabangiam hilton viešbutyje pigiausias kambarys 60 eur už naktį.
Iš viso gavos apie 130 eur už mus tris skirtinguose miestuose už 6 naktis 4u.gif

įmetu foto čekiukų biggrin.gif kavinėse ir iš viešbučio. Parduotuvėse, tiesa, normaliai spauzdinti, o viešbučiuose tai ant standartinių lapelių viską surašo....

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 21 sausio 2010 - 00:20
dailios merginos bigsmile.gif aš panašiai įsivaizdavau, kad aukštos (nežinau, kodėl taip atrodo), lieknos; super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepaegle @ 2010 01 20, 18:43)
dailios merginos  bigsmile.gif aš panašiai įsivaizdavau, kad aukštos (nežinau, kodėl taip atrodo), lieknos; super  smile.gif

smile.gif
Šiaip nėra aukštos, na bent jau ne visos. Žmonės ten žemaūgiai paprastai, maža dalis, kurie aukšti. Kad lieknos,tai taip.. smile.gif tik didelėm krūtinėm ir ehmm užpakaliukais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti