Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 22

QUOTE(tati @ 2010 01 04, 11:04)
Vyriausybė sumažintas netekto darbingumo pensijas taip pat žada kompensuoti ateityje.

Man labai idomu, kaip jie planuoja ateityje kompensuoti negautus pinigus? Juk gana nedideliai daliai neigalumas isduodamas visam gyvenimui, daznai tai buna 1-2 metams, po to laikotarpio perziurint. Gal mano procentai dabar 35, o po 2 metu bus jau 75. Tai ir kompensuos man turbut pagal tuos 75. Kiti gal visai nebesiskaitys neigalus  doh.gif
Bent jau del darbo aisku, aciu liutuke  4u.gif

Prašom, į sveikatytę 4u.gif kiek aš žinau, ima konkretų laikotarpį, kada buvo mažinta ir kompensuoja tuo laikotarpiu negautas pajamas.
Nebetrukdysiu Jūsų daugiau, lieku tyli skaitytoja, atsiprašau, kad įsikišau, norėjau padėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 01 03, 20:19)
Sveikinu su dviem metukais , remisija jau duoda didelių vilčių.

2 metai bus balandi smile.gif Dar 2 kartus profpatikrinima spesiu pareiti.

arune, aciu.

Lauke saltukas toks fainas. Biski gal per daug, bet geriau negu pliurza.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2010 01 04, 12:04)
Vyriausybė sumažintas netekto darbingumo pensijas taip pat žada kompensuoti ateityje.

Su ta ateitim tai linksma. Daugelis gal jau net ir nesulauks kompensacijos.

Siandien masazuotoja onkologiniam sake, kad del to jog dirbi neigalumo ismoka nemazes, tai jau patvirtinta.
Atsakyti
Aciu,liutuke uz informacija 4u.gif
Man tai vienodai kad sumazins,nes gaunu 659LT ,tiek tos, nuims man 9LT,gal musu SODRA praturtes cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 04 sausio 2010 - 17:24
QUOTE(liūtuke @ 2010 01 04, 14:11)
Nebetrukdysiu Jūsų daugiau, lieku tyli skaitytoja, atsiprašau, kad įsikišau, norėjau padėti 4u.gif

O kodėl tyli?user posted image

Kas nusimano muzikos atsisiuntime ?
http://pazintys.drau...mp3=Celine Dion
http://www.youtube.c...h?v=vXw3Hj6vRoc

Noriu įsirašyti į CD-R diską, mp3 formatu.
Jei įmanoma , tai rašykit vardinę žinutę, nes tai ne į temą.Dėkoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 04 sausio 2010 - 18:44
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 01 04, 18:27)
O kodėl tyli?user posted image

Todėl, kad nevisada turiu/galiu ką pasakyti. Atsitiktinai užklydau į Jūsų temą, o pas Jus taip gera ir šilta, kad nė nepajutau kaip ,,prilipau" smile.gif visada žaviuosi stipriais žmonėmis, Jūs tokios ir esat, kai norisi padejuoti, kai kas nepasiseka prisimenu Jus, pasidaro gėda ir noras praeina smile.gif Jūsų temoje semiuosi stiprybės, mokausi supratimo ir atjautos, džiaugiuosi kai Jums sekasi.. Jūsų temukė mano favorituose smile.gif
Nerimauju, kaip Ugninė, Adis, Tikėsiu , nuoširdžiai užjaučiu mergaites, kurias palietė netekties skausmas wub.gif

Mieloji, GABIJA, 4u.gif Jūs mane gal palaikėt kita liutukeee, kuri rašydavo šioje temukėje?
Atsakyti
http://pazintys.drau...u...acija&log=1

Meditacija.Gal kam patiks ar apraminas.Irgi noriu įsirašyti į diską, bet kaip?
Bet rusiškai reikia mokėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 04 sausio 2010 - 19:03
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 01 04, 20:01)
noriu įsirašyti į diską, bet kaip?

šito nežinau,nesigilinau, negaliu padėti... O jums, Gabija, bepigu, - jaunimo kiek namie turite mirksiukas.gif , jie viską žino ir moka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2010 01 02, 23:59)
Patr,

Jinai silpnai valge jau po operacijos.. Daznai pykindavo, vemdavo.. Atrodo suvalgo, o po keliu valandu vemia.. statem 2 sav laseline, tai po jos buvo atsirades apetitas, bet 4 dienos pries mirti, viska vemdavo.. Jau kepenis nebesugebejo kovoti, o lemtinga ketvirtadieny isgere vos vos sulciu..

Nuskausminamuju mes jokiu nevartojom, nes mamai neskaudejo.. Bent kiek jos klausiau, tai sake neskauda ir jau zinojau, kad reieks morfiju leisti, vis paklausdavau, bet jai neskaudejo.. Tik ketvirtadieny pasiskunde, kad pilva skauda.. Ir paskutiniai jos zodziai buvo "baisiai skauda pilva"..

Žinai skaitau ir matau savo uošvį prieš akis. Viskas lygiai taip pat. Gruodžio 21 d. nuvežėm į ligoninę, kur diagnozavo vėžį. Į ligoninę jis dar pats nuėjo (atrodė nieko baisaus jam nebus), o gruodžio 31 d. parsivežėm ir dabar tik guli lovoje. Neturi apetito ir beveik nieko nevalgo. Dėl skausmų nieko nesiskundžia, bet gęsta akyse.
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2010 01 04, 20:25)
Žinai skaitau ir matau savo uošvį prieš akis. Viskas lygiai taip pat. Gruodžio 21 d. nuvežėm į ligoninę, kur diagnozavo vėžį. Į ligoninę jis dar pats nuėjo (atrodė nieko baisaus jam nebus), o gruodžio 31 d. parsivežėm ir dabar tik guli lovoje. Neturi apetito ir beveik nieko nevalgo. Dėl skausmų nieko nesiskundžia, bet gęsta akyse.

niekada neprarask vilties,ji gali užgesti tik kartu su brangiu žmogum. styprybės jums visiems.
Atsakyti
sveikos, geruolės (man irigi įstrigo toks apibūdinimas)

paskaitinėkite, gal pravers- ten oficialu, o ne VBS
http://www.socmin.lt...ex.php?46632808
ten yra ir visas įstatymas - kas, kiek ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 01 04, 20:11)
šito nežinau,nesigilinau,  negaliu padėti... O jums, Gabija, bepigu, - jaunimo kiek namie turite  mirksiukas.gif , jie viską žino ir moka  ax.gif

Mano jaunimas gyvena atsirai, paskendęs kredituose. doh.gif namie aš su vyru ir mama.
Atsakyti