Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 22

QUOTE(Daile @ 2010 01 03, 19:57)
kadangi operuoti nera kaip (vietos operacijai neprieinamos)
naujus metus metus mama sutiko ligoninej- chemija.
kaip ji pati sako - "padekojau gydytojui uz laika, kuri labai produktyviai praleidau ir paprasiau dar"  smile.gif

Gražiai mamytė pasakė... Ir tikrai tikėkit, kad ta chemija padės, nors ir neoperuoja. Mano mamytės išvis neoperavo - pasakė , kad per vėlai nes mts, jau stubure. Tai buvo vien švitinimai ir chemijos krūtyje, pažasties limfmazgiuose ir stibure. Ir nebeskaudėjo mamytei, ir krūties "blyniukas" išnyko ir limfmazgiai... Dėkojam Dievuliui už šią malonę ir už praleistus metus.
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 01 03, 21:18)
Tik tokia truputi problemėlė-neproblemėlė... ketvirtadienį jau turime vykti pasitikrinti akelę , kaip po operacijos laikosi... Nėra konkretaus laiko, parašyta nuo 14 val. iki 18 val. Žmogiukų ten visada daug . Tai neramu, kaip ten išlauksim, juk nesenai iš ligoninės būsim grįžę.

Džiaugiuosi, kad viskas baigėsi gerai, kad baimės buvo be reikalo .O ar aš ne taip varažinau? ax.gif

O tikrintis reikia važiuoti į darbo dienos pabaigą.Nes žmonės , ypač vyresni ,turi įprotį atvažiuoti kuo anksčiau, po to beprasmiškai sėdi.

Adis kaip sveikatėlė?
Kokios naujienos pas Tikėsiu ir Ugninę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 03 sausio 2010 - 20:30
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 01 03, 22:28)
Džiaugiuosi, kad viskas baigėsi gerai, kad baimės buvo be reikalo .O ar aš ne taip varažinau? ax.gif
O tikrintis reikia važiuoti į darbo dienos pabaigą.Nes žmonės , ypač vyresni ,turi įprotį atvažiuoti kuo anksčiau, po to beprasmiškai sėdi.

Taip taip varažinai... mirksiukas.gif Ačiū.
Taip ir padarysim dėl važiavimo, nes kai buvom praeitą kartą - atvažiavom valanda anksčiau, tai jau 11 žmogelių sėdėjo... doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 sausio 2010 - 20:50
Gabija, ar jus tikra, kad ir dirbantiems neigaliesiems mazins stipriai pasalpas? Butu visiskai nelogiska, ypac, jei neigalus yra jaunas zmogus, kaip as, kuriam "karjera" tik prasideda.... Nesidomejau per daug, nes kol kas vis tiek nedirbsiu.
Bet reikes pasidometi, nes galvoju apie kokio "namudinio" darbelio paieskas po operacijos, kol pradesiu vaikscioti. Nors jau apsipratau su tupejimu namie, bet istisai dinderi musti nesinori
Atsakyti
Rasų lanka, važiuokit kokią 16 val., ir bus gerai. Šaunuolė mamytė, kad išsikapstė, ir aplamai... šaunuolė mirksiukas.gif

Romantike mirksiukas.gif - Bus Gerai. Mano brolio anyta su 2 st, kaip tavo, (jei gerai pamenu), - jau 15 m. be rec. smile.gif

Toms, kurių mes čia laukiame, minime, tikimės.....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 03 sausio 2010 - 21:23
Aciu visoms uz atsakymus smile.gif Jauciu eisiu treciadieni-ketvirtadieni g.gif Nes reikia dar nusifotografuoti,o poryt gimtadienis,nors po visu svenciu jau nieko nebenoriu doh.gif ,bet vistiek ateis sveikinti biggrin.gif

rasu lanka thumbup.gif kad viskas jau gerai.

tati ,as nesigilinau del pasalpu ir darbo,bet kazka girdejau kad mazins dirbantiems g.gif Bet jau minimumo nemazins gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2010 01 03, 21:57)
Gabija, ar jus tikra, kad ir dirbantiems neigaliesiems mazins stipriai pasalpas?

Kadqangi man dar per daug nerealu, svajoti apie darbą, tai nesigilinau, sakė yra intervalai.
Atsakyti
Sveikutes, dėl pensijų mažinimo, tai tiems, kurie turi sumažintą darbingumą, mažins vieną kartą, pvz. man gaunančiai apie 800 Lt pensiją, ji sumažės apie 30 litų ir tada jau negausiu aštuonių šimtų, BET dėl darbo užmokesčio, t.y. nesvarbu, kad aš dirbu, dėl to man nemažins, o jei būčiau senatvės pensininkė dirbanti tada nemažintų tik gaunantiems gal 400litu, o gal net 200, nesigilinau per daug, juk mūsų tai neliečia. Juk visada taip būna, kas mūsų neliečia ne taip ir įdomu, praklausai .
Dziaugiuos, kad rasų lankos mamytei 4u.gif pagėrėjo. Visoms sveikatėlės ir geros nuotaikos, reikia jau eiti miegoti, bet vis kaip liga internetas tai čia, tai kitur ir vis mintyse, na, tuoj, reikia eiti miegoti ankščiau smile.gif biggrin.gif

P.s. Kokią sumą pensijos buvau parašiusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 8700Lt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 03 sausio 2010 - 23:07
Sveikutės! 4u.gif
pensijų mažinimo lentelė sad.gif
http://www.ltkatalog...spausdinti.html
Atsakyti
sioje lenteleje nurodoma kaip mazes ismokos pensininkams. O kaip bus dirbantiems su gaunamomis neigalumo pensijomis bus matyt kita savaite kai perves pasalpas uz sausio menesi sad.gif bijau kad nurezta bus labai smarkiai verysad.gif
Atsakyti
Štai čia ir apie neįgaliuosius:
http://www.delfi.lt/...php?id=26702377
Atsakyti
Vyriausybė sumažintas netekto darbingumo pensijas taip pat žada kompensuoti ateityje.

Man labai idomu, kaip jie planuoja ateityje kompensuoti negautus pinigus? Juk gana nedideliai daliai neigalumas isduodamas visam gyvenimui, daznai tai buna 1-2 metams, po to laikotarpio perziurint. Gal mano procentai dabar 35, o po 2 metu bus jau 75. Tai ir kompensuos man turbut pagal tuos 75. Kiti gal visai nebesiskaitys neigalus doh.gif
Bent jau del darbo aisku, aciu liutuke 4u.gif
Atsakyti