QUOTE(rasų lanka @ 2010 01 23, 23:56)
Laikykitės ir stenkitės daugiau valgyti...
Aciu uz pasidalijima patirtimi!
Mamai net ligoninej neleido eufilino.O,kad leidziamas geriau nei tabletes-tai felcere irgi sake.Dabar lyg ir maziau dusina.
Sestadieni mano vyras vienas vaziavo pas Balvociute,nes mazoji vel temperaturos turejo-tai as su ja vaikais likau namie.Parveze visokiu zoleliu,maudos-tai pakolkas verdu arbatas,kurias mamai labai sunku gert,bet po truputi geria,darau po puse normos.Maudos dar nebandem.DFar nupirko dali ingredientu Savickio tirpalui,reik befungino,alijosiaus dasipirkt.Siaip tai mama jau yra gerusi ji,tuo kartu visai nepadejo,metastazes didejo.
Siaip tai mamai nei gereja,nei blogeja.Tik koset smarkiau pradejo,kaip taisykle-po arbatos nuo kosulio isgerimo,ir nakti.Bet dar nenutraukiam arbatu gerimo.
Dar mama geria kazkoki PROMED(rusiskas,medaus pagrindu)ir Kates Nagus.Balvociute sake,kad galima viska vienu metu gert.Ziuresim,tik,kad labai sunku viska isgert kai mamai ir taip nera apetito,ir gert nesinori.
QUOTE(tati @ 2010 01 24, 00:47)
As dabar net nepamenu, ka ligonineje gerdavau per bjauruji laikotarpi. Jei teisingai pamenu pavadinima, man padejo lorafen tabletytes, tokios mazos, rozines. Nebepamenu, koki kita dar pasirinkima turejau, visgi jau daug laiko praejo nuo to karto. Dabar geriu amytripytlinum (antidepresantai, bet zinau, kad ir miegui padeda). Is tiesu del siu vaistu galeciau miegot ir miegot, nors paprastai as miegodavau saikingai.
Aciu,reiks kazkoki kita vaista pirkt,nes Relanium visai neveikia.
QUOTE(bbg23 @ 2010 01 24, 15:07)
Jus ypac stipriai apsikabinu, jums tikrai dabar sunkus periodas..
As tai apie jus kasdien galvoju.Kaip jus laikotes?Kaip tetis?
QUOTE(romantikė @ 2010 01 24, 16:50)
Del migdomuju - man onkoligonines psichoterapeute skyre
STILNOX.
Dekui!
QUOTE(Oduvančikas @ 2010 01 24, 17:03)
Ačiū, girdėjau apie ją, reiks bandyti.....jau nebežinau ar bijoti ar ne,,,,vistiek nepakeisi nieko....o prieš metus buvau laiminga, pamanius, kad viskas pasibaigė....
Kazka blogo itaria?Tikiuosi nieko blogo neras.Laikykites!
QUOTE(IevuteP @ 2010 01 25, 10:58)
Mums gydytojas buvo paskyręs Stilnox'ą. Padėjo pakankamai neblogai (žinoma, kiek buvo įmanoma padėti).
Šiaip (iš patirties sakau), kad jis veikia pakankamai neblogai. Apetitas tikrai ligoniui pagerėjo ir valgymas nebūdavo jau toks baisus procesas.
Aciu!
O po kiek laiko pasijaute,kad apetitas pagerejo?Mes tai bijom MEGACE duot mamai,pati ji irgi nenori,bijom ,kad perdaug sutirstes kraujas,nes ir taip per tirstas,ir negeria pakankamai skysciu.