QUOTE(SVETA K. @ 2010 01 23, 00:08)
Ogo Sveikite greiciau,tikekimes kad mamai tikrai infekcija,bet ligonineje ramiau Man kai perskaitau kad auksta tempa,iskart pagalvoju apie sepsi,vis prisimenu kaip buvo man,tai svarbu kad laiku nustatytu,tfu,tfu,tfu...
Bet del kraujo gal nieko,nes kaip man aiskino kai pvz.kokie du rodykliai blogi dar pusiau velnio,bet kai jau daugiau tai pavojingiau iskart PVZ leukocitai ir neutrofilai kai budavo zemi labai ,o visi kiti dar "normalesni" biski tai labai negasdino gydytuojai.O kaip trombocitai jusu? O hemoglobinas?
Bet del kraujo gal nieko,nes kaip man aiskino kai pvz.kokie du rodykliai blogi dar pusiau velnio,bet kai jau daugiau tai pavojingiau iskart PVZ leukocitai ir neutrofilai kai budavo zemi labai ,o visi kiti dar "normalesni" biski tai labai negasdino gydytuojai.O kaip trombocitai jusu? O hemoglobinas?
Ačiū, šiandien jau lyg geriau. Aš nevažiavau - sesuo pas mamą, nes pati nosinės iš rankų negaliu palest... Temperatūra be vaistukų iš ryto 37.4. Iš pasėlių niekas neauga, išeitų, kad virusas.
Šiandien kraujo nežinau, bet vakar hemogobinas apie 110, trombai apie 100 - dar pakenčiamai chemijų fone....
QUOTE(rasų lanka @ 2010 01 23, 00:23)
Ifauru ir Jums su mamyte sveikatėlės. Žinau kaip yra , pati prieš pora savaičių tą patyriau. Išgys tavo mamytė. Reikia laiko. Laikykitės ir stiprėkit.
Labai tikiuosi - šiandien žvalesnė, apetitas yra, bulvinių blynų užsiprašė vakar - galvojau, vakar norėjo, šiandien jau nenorės - nieko, suvalgė su apetitu. Tik dar pakosti.
QUOTE(Samta0204 @ 2010 01 23, 01:06)
Aciu uz palaikyma, merginos Man begalo sunku, bet stengiuos buti stipri ir nerodyti savo baimes, bet galvoj kas daruosi bet gyvenimas tesiasi
Aisku imanoma, bet kieno saskaita mano ir vaikucio sveikata ar mano gyvybe, man baisu, kad vaikutis gims nesveikas, del mano gydymo Konsultavaus su Klaipedos ginekologais, jokiu grantiju kad vaikas liks sveikas nera,vaistai, narkoze ir t.t ir max leistu iki 30 sav. isnesioti. Ir tai su gresme kad liga per ta laika labai pragresuos nes per menesi augliai isaugo iki 2,5-3cm Reikiamo pilno gydymo per neleis taikyti. Kas toliau ta vaikuti priziures klinikuoj, man reikes 6 kursu chemiterapijos, namie 2 maziukai Labai sunku buvo apsispresti, bet gydytojai linke gelbeti mano gyvybe,nes auginu jau 2 puikius sveikucius vaikus, labai greitai pragresuoja ta bjaurybe pas mane, apziurejo kruva gydytojo ir Klaipedoj ir Vilniuj, padare 2 biopsijos, ir ne vienas nenuramino
Aisku imanoma, bet kieno saskaita mano ir vaikucio sveikata ar mano gyvybe, man baisu, kad vaikutis gims nesveikas, del mano gydymo Konsultavaus su Klaipedos ginekologais, jokiu grantiju kad vaikas liks sveikas nera,vaistai, narkoze ir t.t ir max leistu iki 30 sav. isnesioti. Ir tai su gresme kad liga per ta laika labai pragresuos nes per menesi augliai isaugo iki 2,5-3cm Reikiamo pilno gydymo per neleis taikyti. Kas toliau ta vaikuti priziures klinikuoj, man reikes 6 kursu chemiterapijos, namie 2 maziukai Labai sunku buvo apsispresti, bet gydytojai linke gelbeti mano gyvybe,nes auginu jau 2 puikius sveikucius vaikus, labai greitai pragresuoja ta bjaurybe pas mane, apziurejo kruva gydytojo ir Klaipedoj ir Vilniuj, padare 2 biopsijos, ir ne vienas nenuramino
Bandau suprasti, bet kol neatsiduri tokioj situacijoj, labai sunku. Visgi pabandykit Juodžbalienę susirasti - ar telefonu kaip nors (KMUK puslapyje - yra telefonai, ji būna poliklinikoje ir daugiausiai dienos stacionare....) Nors...jei vidinis apsisprendimas padarytas, gal ir neverta blaškytis